2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ooyyy kıyamam bençocuk alerji doktoruna gecikmeden götür canım

Kuzum bizim de öyle Hem kusması hem de yüzündeki kızarıklığı
Bir de kustuktan sonra mutlaka duru su ile yıka hemen üst değiştir zaten ciltleri hassas kusmuk daha da kötü yapıyor. Allah başka dert vermesin alerji ise bile çaresi var hiç olmazsa. Evi serin tut,üstünü giydir Ama lahana gibi sarıp sarmalama sen ne giydiysen bir kat fazla olsun

Kuzum böyle durumlarda ben yatarak emziriyorum veya uzun oturuyorum onu da göğsüme alıyorum çok kolay dalıyor. Bir de giyip çıkardığın bir atletini koy yattığı yere senin kokunu sütünün kokusunu alırsa o da iyi geliyor güvende hissettiriyor kendisini

Kızlar benim bebeğimdede sürekli bir ıkınma var gazı öok oluyor ben sap kullanıyorum ve günde 5-6 kaka normal mi ya sank i ishal gibi . İshalde nasıl tedavi ediliyor ki bunlar mama veriyorum acaba o mu yaptı

Bizimkinin de dakkası dakkasını tutmuyor ama derin uykuya dalmaması beni delirtiyor öyle olunca biz de uyuyamıyoruz sürekli kıpır kıpır ıhlıyor tıslıyor gözleri kapalı. Ne yapacam ben ya

Atlet olayını denedim ama bi daha deneyeyim bakalım. Dediğin gibi emziriyorum bende ama derin dalmıyor ağzında emzik saatlerce bırakmıyor. Göğsümüde emzik olarak kullanıyor. Sütümde azaldı sinir oldum. 6 saatte anca doluyor.

Anneler, bebeğinin suratında egzama kakasında mukus olmayan var mı? Ben şu an bunu daha çok merak ettim.
Bende kaşının ortasında egzama var sandım bepanthen kullandım sonrada annem dediki o çocuğun yüzünü banyoda yıkıyormusun iyice yüzü kirli olmasın sonra dikkat ettim de egzama değil kirmiş yıkayınca bayağı azaldı meğer temiz yıkayamıyormuşum çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…