2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizimkinin de dakkası dakkasını tutmuyor ama derin uykuya dalmaması beni delirtiyor öyle olunca biz de uyuyamıyoruz sürekli kıpır kıpır ıhlıyor tıslıyor gözleri kapalı. Ne yapacam ben ya
Ya öyle olunca insan uyuyamıyor gerçekten bi kaç gün birimde öyle oldu düzeldi. Banyosunu geç saat yaptırmayı dene bakalım banyo yapınca çok derin uyuyorlar

Bu doktor işleri çok canımı sıkıyor, her biri ayrı bir şey söylüyor çünkü. Egzama yaklaşık 1 aylıkken başladı. Doktor krem sürün dedi yaptık. İşte tahin çikolata falan yağlı şeyler yeme dedi. O egzama duruldu ama kremi sürmediğimizde arttı. Sonra nezle gibi bir şey başladı çocukta, sümükler aktı ve serum fizyolojik kullanmaya başladık, kakası da cıvıklaştı. Doktor dedi yutuyordur ondan cıvıktır normal bir durum. Nezle işi ciddileşince hastanedeki dkktora göründük, adam besin alerjisi var, süt diyetine girmen lazım dedi. Kakada görünür kan yok, kilo alımı da çok şükür iyi gidiyor nazar değmesin. Ama süt diyetine girince sadece frutaryen beslenebiliyoruz bu ülkede onu anladım. Diyetin de etkisini anca 2 hafta sonra görmek bambaşka. Benim süt kesilmese bari diyorum. Cidden kafam çok karışık hanımlar, çok dertliyim.

Kızlar benim bebeğimdede sürekli bir ıkınma var gazı öok oluyor ben sap kullanıyorum ve günde 5-6 kaka normal mi ya sank i ishal gibi . İshalde nasıl tedavi ediliyor ki bunlar mama veriyorum acaba o mu yaptı
5 6 kaka dediğiniz komple bütün beze yayılmış gibi mi yoksa gaz çıkarırken lekelenen bezleri de kakadan sayıyor musunuz? Bizde 2 bez doluyken diğerleri hep lekelenme gibi. Böyle böyle bizim de 5i buluyordur günde.

Canım bende süt diyetindeyim çocuk doktoru önerdi

Gerçekten ben de aynıyım çaresizlik elimi kolumu bağlıyor çok sinirleniyorum ama elimden bir şey gelmiyor yani iş güç uyku bir yere kadar ama saatlerce ağlıyor Veya uyumuyor kıpır kıpır Bi huysuzluk nesi var bilmiyoruz öylece bekliyoruz
İnşallah geçer hepsinin zira grupta Bir çoğumuz oldukça dertliyiz şu sıralar

Anneler, bebeğinin suratında egzama kakasında mukus olmayan var mı? Ben şu an bunu daha çok merak ettim.
Bizim yok canım bebeğim emmiyor mama içiyor bu yüzden süt alerjisi olmaz bir aylıkken yüzünde alerji gibi kızarıklık sivilce falan vardı sık sık yıkadım mustelanın losyonundan sürdüm o zaman az da olsa sütümden alıyordu ondan mı oluyordu bilmiyorum doktora gösterdiğimizde bebeklerde olur normal demişti 2 aylık olunca kendiliğinden geçti sütüm bitti emzirmediğim için mi geçti yoksa kilo aldı büyüdüğü için mi geçti bilmiyorum

İşte doktordan doktora değişiyor :/ Mama verseniz de içinde inek sütü bileşeni var aslında. Biz prosyneo veriyorduk içindekilere baktığımdan biliyorum. Aman olmasın zaten kimsenin bebişinde.

Ortadoğulu manyak Doktor 21 derecede bir body, üstüne ince bir tulum dedi. Biz evi henüz o dereceye indiremedik ama doktorun dediğini 22-23 derecede yapıyoruz ben hırkayla gezerken bebemi soyamıyorum Ama kendimi geliştirmeye azimliyim
Bebeğinize Fransız Kalın diye bir kitap okuyorum, Amerikalı bir gazeteci, Fransızlar’ın ‘bebek bakım sanatı’nı anlatmış. Orada gördüm emzirme konusunu, anne sütü bile genelde biberonla veriliyormuş ve dediğin gibi sadece emziren yokmuş. 2 yıl belki gerçekten ihtiyacı yoktur ama 3 ay da çok az, kıyamam bebeme
Yalnız sabırlı, beklemeyi bilen, 2-3 aylıkken bile gece deliksiz uyuyan bebeklerden bahsediyorlar. Tavsiye verirlerse, duymak isterim
Ayrıca çok tatlılarmış kv ve kp çok hoşuma gitti.

İşte doktordan doktora değişiyor :/ Mama verseniz de içinde inek sütü bileşeni var aslında. Biz prosyneo veriyorduk içindekilere baktığımdan biliyorum. Aman olmasın zaten kimsenin bebişinde.
Hıımm bunu hiç düşünmemiştim biz de önceden prosyneo kullanıyorduk Bebelac Gold a geçtik belki de ondan geçti

Evim sıcak serin değil o yüzden çok fazla giydirmiyorum kustugu zaman kıyafetlerini değiştiriyorum bakalım ne zamana kadar devam edecek böyle bir doktora da gorunsem içim rahatlardi
biran önce düzelir inşallah

Asla uyumuyor yaa ben şaştım kaldım artık karnı tok altı temiz gazı yok evde kucakta gezince duruyor bitek tükendim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…