2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bu reflü tam olarak nsl oluyor bende şüphelenmeye başladım bazen içtiği sütü aynen çıkarıyor fışkırma değil ama ağzının kenarından akıyor birde boğaz temizleme gibi bı ses çıkarıyor sürekli onla alakalı biiyoeum reflü varsada bı tedavisimi var yoksa kendiliğinden mi geciyo

Kızlar benim sağ göğsümün sütü kendiliğinden hep akıyor bebeğe kalmıyor nerdeyse sütyenim çok ıslanıyor. Basına gelen var mı ya sinir bozucu bir şey

Bizimki genelde sızıntı şeklinde oluyor. Sadece dün fışkırır gibi kustu onda da babası sağdığım sütü biberonla vermişti belkide çok geldi diye düşündüm. Çok teşekkür ederim takip edeceğim bakalım inşallah yoktur.

Çok teşekkür ederim bende bir deneyeyim o zaman hiç süt içmiyorum yıkama işine de ayrıca dikkat edicem. Inşallah hepimizin dertleri geçer hemen

Bnmde sağdan emzirirken sol akıyor elimle bastiriyorum bende öyle duruyor biraz
Ben mochi pompa aldım emzirirken diger memeye takıyorum hafif bi vakumu var, sağım yapma gibi degil de süt oraya birikiyor sonra doymadigini düşününce veriyorum o gün boyu biriken sütü. Mochi 130 TL falan ben ikinci el aldım 45 tl ye. Kaynatip kullaniyorum T Tarih

İlk kızım da öyleydi tabi ben reflü olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim ama öğrenene kadar iyileşmişti çocuk. Kendiliğinden geçene kadar 1 yaşına gelmişti. Doktor bu kızım için bu ilacı verdi bitkisel. Gaviscon falan hiç almayın bu tamamen bitkisel bebeğe kimyasal bir şey vermeyelim dedi.

Eklentiler

• 5190E3AC-768C-4366-91B0-3D3FB39C31F1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 34
İlaçla geciyormuymus yani

Canım benim oğlanlardan biri de sürekli kusuyor. Gazını çıkarsak da oluyor. Fışkırtarak kusmadığı sürece normal karşılıyor doktorlar. Zaten kustuğunun hepsi süt değil içinde tükürük mukus vs de var. En çok ıkınırken kusuyor baskıdan. Eğer çişi kakası normal, kilo alıyor ve uyuyorsa endişe etme. Diğeri de mesela gaz çıkarmıyor genelde yatırıyorum o kusmuyor mesela. Her bebek farklı suçluluk duyma hiç Reflü yatağına gelince bizimkiler 2200kg ile taburcu oldular şuan 3500kg civarındalar geçen haftaya kadar reflü yastığında yatırdım geceleri ama hep kayıyorlardı, artık sığmıyorlar kaldırdım ben de. Ve kusacaksa onda da kusuyor. Bence boşuna para verme. Bana sırf arkadaşım verdi diye kullandım. Arkadaşların dediği gibi kendin kafa kısmından eğimli yaparsan yatağını daha kullanışlı.

Ya annem gelecekti babam covidli biriyle temas etmis biraz zaman gecmesinu bekliyoruz hic sorma bazen gece naptigimi nasil uyudugumuzu hatirlamiyorum Cok dikkatli olmamiz lazim.
Sanirim bebisim hasta oldu teyzesi dun disardaydik arabasinda durmayip agladi mecbur kucaga aldik. Astronot tulumu da vardi ama usutmus gibi. Burnu tikali hafif oksuruyor sanki

Sadece dün fışkırır gibi kustu onda da sanırım çok yemişti. Bebek yastığında yatırdım simdi, gazını cikarmadigi halde gayet rahat uyuyor. Göğsümde de cok rahat uyuyor mesela. Bir süre takip edicem umarım geçer çok teşekkür ederim

Biz şimdi dönüş yolundayız. Yarın eşim işe gidince evde bizde yalnız kalacağız kızımla. Dün gündüz yarım yamalak uykularını toplasam sadece 1 saat uyumuştur kızım. Sabah uyandı ve tam anlamıyla uykuya geçmesi gece 12 ydi.Çok gazı vardı, ağladı hep. Perisan oldu yavrum.Ama yanımda annem ve ablam olunca ben o kadar rahattım ki. Sen çayını iç yemeğini ye, dinlen diyerek sürekli kucaklarına aldılar kızımı. Aileden ayrı şehirde olmak ne zormuş bebekli olunca anladım... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sabrımızı arttırsın...

İnsallah canm sen yinede doktoruna gifince soylersin bebisini gece azicik yuksekte yatir destek ver kafasina ben oyle yapiyorum benmde bazen ağzindan cikarmiyo gazini yatiriyorum bende mizirdanmadigi surece sorun olmuyo fakat afedersin alttan durmadan cikartiyo seninde oyleyse korkma gazi cikmiyo falan diye

Son cumlelerine o kadar katiliyorum ki

Bizde de öyle oluyor dün bir kaç kez kustu gazıni çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyor artık mecburi yatağına koyuyorum . Aynı şekilde sürekli yutkunma sesi geliyor .bende reflü den şüpheleniyorum dünden beri aklımdan çıkmıyor çok üzülüyorum doktora beş Kasım'da götürecem bakalım ne diyecek

Malasef hüsranla sonuçlandı canım ayakta sallayarak uyudum dün geceyi ilk bi süre sonra yanıma yatırdım uyandı geri salladım felan 4 saat uyudu totalde buna şükür diyorum artık
Anam ne zormuş beee
biz de ilk yarıyı kundak, ikinci yarıyı yanımda, ağzında meme geçirdik. Bebeğim uyuyor, günde herhalde 13-14 saat uyuyordur da ben 4 saat ancak valla çok zormuş 3. Aydan sonra umarım kolaylaşır

Oyyy kıyamammm çok geçmiş olsun paşamaaa hemencik iyileşir inşallah tüh babanlara bulaşmamıştır inşallah canım çok kötü zamana denk geldi bebişler bundan sonrası iyi olur umarım da çoçukluklarını yaşayabilirler

biz de ilk yarıyı kundak, ikinci yarıyı yanımda, ağzında meme geçirdik. Bebeğim uyuyor, günde herhalde 13-14 saat uyuyordur da ben 4 saat ancak valla çok zormuş 3. Aydan sonra umarım kolaylaşır
Ben artık umut bağlamıyorum ya bana 40 çıksın oturur düzeni dediler çıktı daha çok uyku problemi oldu şimdi herkes 3. Aydan sonra diyor sonra 6 diyecekler sonra bi konuşsun yürüsün yorulup uyur derler biliyorum bu tünelin sonunu yok ben kabul ettim benim çocuğum uyumayı sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…