2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı biz..sürekli kucağımda ya bende ya babasında gecede kolumda uyuyor babayı attık yaylaktan

Bizimki de kundaktan nefret ediyor ama çok kıpırdıyor diye sadece ellerini kundak yapıyorum bende. Bazen çırpına çırpına çıkarıyor yine ellerini. Aslında ne kadar güzel seni istemesi yanında uyuması ama işte çok yoruyor insanı inşallah düzene girer bir an önce de rahat edersin ya ❤

Kızlar birkaç gündür yazılan mesajları okuyamadım. Umarım hepiniz iyi, bebisleriniz gazsız ve güzel uyuyarak geçiriyordur günlerini
Size bir sorum olacak. Bebeğim ağzından sürekli baloncuk yapıyor. Çok fazla salyası var. Hani diş zamanı olsa neyse de, ona da çok erken. Sürekli üstü ıslanıyor. Sizin bebislerde de var mı? Sebebi nedir acaba? Bundan bağımsız olarak son iki gündür kakası da mukuslu. Balgamı vardı sanırım, yuttu diye tahmin ediyorum. Ağzında bir şey var da yiyor gibi oynatıyordu ağzını.

Aynı salya olayı bizimkilerde de var. Normal bir gelişim süreci galiba. İnş diş çıkarmazlar erkenden

Aynı biz..sürekli kucağımda ya bende ya babasında gecede kolumda uyuyor babayı attık yaylaktan
Aynen bizde 2 gündür git odaların birinde kal yada biz gidelim diyorum dinlemiyor. Ama yakındır bizimkininde isyan bayrağını çekmesi bugün işe tekrar başladı babamız hiç uyumadı büyün gece bakalım görcez.

Yine biraz nefes almışsın, sevindim annem kaldı benimle 45 gün, dönüşte de tekrar gelmek istiyor ama zaten işe döneceğim (dönecek iş bulursam ), sonra annem bakacak. O yüzden biraz başbaşa kalmak istiyorum kızımla. Bakalım Aynı şehirde olsak, ara ara gelip gitseler çok iyi olurdu ama. Kısmet. Kv, kp aynı şehirde ama onlar da 45 günde iki kere geldiler
Biz de şimdi Antalya yolundayız ufak bir ağlama kriziyle başladık, uyuyor şimdi. Yol boyunca yetecek kadar da süt stokladım bakalım nasıl geçecek yolculuk

Kizlar ya bebegim hasta dun sabah burnu tikanik uyandi, disari cikmistik o yuzden oldu sanirim. Ya da evde klima calistiriyoruz ondan. Gece nefesi kesildi adeta apar topar acile gittkk bir sorun yok dedi doktor. Burnunu temizlediler. Allah beterinfen saklasin ancsk cok moralim bozuk hic kiyamiyorum bebegime

Benim kızım da agzindan tukuruk cikariyo baloncuklu ve bazende bisey yiyimus gibi yapiyo agzini benimde dikkatimi cekiyo yarin sorucam insallh unutmazsam

Merak ettiğim için soruyorum neden yola çıkınca süt sağıyorsunuz biri daha yazmıştı burda. Biz de yola çıktık ama ben hep emzirdim.

Kızım sadece benim annemin torunu gibi hissediyorum ben de. Görümcelerim bir kez, kp iki, kv de üç kez gördü sadece yavrumu. El gibi gelip gittiler dicem de el daha yakın oluyor. Benimle görüşmeme kararı almışlar, doğum yapmamı beklemişler Doğumdan sonra öğrendim. Eşimden fotoğraf isteyerek babaanne ve halacılık oynuyorlar. Umarım yolculuğun iyi geçer. Benim kızım yolda sürekli uyuyor hep böyle devam eder inşallah

Çok geçmiş olsun. Sen burnunu temizliyor muydun sf ile? Benim kızımda biraz usuttu sanırım, ufak ufak öksürdü dün aksam. Sarımsak zeytinyağı çörek otu yağı karışımı görmüştüm Instagramda. Üşütme için ayak altına sürülüyormuş. Evde ondan hazır bulunduruyorum. Onu sürdüm akşam. Sifa olur inşallah. Hasta olacak diye ben de korkuyorum, daha da çok hastalığını anlamazsam diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…