2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Alttan çok iyi çıkarıyor çok şükür ya bende bugün bebek yastığında yatırdım hiç kusmadı gazınıda çıkarıyor ağzından ama bazen boğazına bir şey takılmış gibi ses çıkarıyor o şüpheye düşürmüştü. Doktora gidince mutlaka sorucam

Bende çok üzülüyorum ya sana da çok geçmiş olsun inşallah değildir biz bugün hiç kusmadık sorunda yaşamadık ama bazen boğazına bir şey takılmış gibi ses çıkarıyor o şüpheye düşürdü benide

Cnm nurse harveysi kaç damla veriyosun bende onu aldimda eczacı günde 4 damlayı geçmesin dedi az gibi geldi sanki bana ilk bebegimdede kullanmıştım ama miktarı daha çoktu sanki tam hatirlamiyoeumda
Günde 2 kere 20 şer damla kadar verebiliyosun canım. Ben doktoruma 10 damla veriyorum dedim o da 20 ye çıkar dedi.

Tipki bizi anlatmissiniz. Ayni durumdayiz. Bizde de idrar tahlili ve ultrasona bakildi. Tahlil temiz cikti. Ultrasonda asiri gaz yuzunden mide zor gorundu. Su anda sabah aksam nurse harvey’s ve motilium surup oglenleri maflor damla kullaniyoruz. Biraz daha iyi ama tam gecmedi hala. Siz 3 saat boyunca gazi nasil cikardiniz acaba?

Bir torba kiraz çekirdeğim vardı. Fırında ısıttım 150 derecede 15-20 dk. Sonra yastık kılıfına koydum bebeği üstüne yatırdım tabi sıcaklığı çok olduğu için araya bi müslin katlayıp koydum. Sonra alıp alıp sırtıma koydum, masaj yaptım karnına,dizime yatırıp vs derken 3 saat geçmiş. Baya çıktı ama çok rahatladı. Aynen bizimde ultrasonda gazdan bişey gözükmedi. İnşallah düzelirler zor yani bu şekilde. Evde bişey yapamıyorum tuvalete bile gitmek zor oluyor afedersin Çıldırıcam

Ben de ayni sekildeyim Annemler arayip gormek istiyorlar, ama ben cogunda ya besliyor ya gaziyla veya kusmasiyla ugrasiyor oluyorum. acamiyorum, aliniyorlar. hic mi vaktin olmuyor diye. ama gercekten oyle, kendime hic zamanim kalmiyor.

bizde kiraz cekirdeginden kemer var. bir kez denemistik cok sicak oluyor, acaba zarar verir mi diye vazgecmistik. bir daha deneyeyim o zaman cok sagol :)

Sağol canım inşallah biran önce bebeklerde olan bu sıkıntılar düzelir bizde biraz rahatlariz

Regl olan var mı kızlar? Dün kontrolüm vardı simir testi de yaptı doktor, ondan beri az az kanamam var adet kanamasına benziyor ama çok az geliyor. Emziriyorum ve daha iki ay oldu. İlk dogumumda on ay adet olmamıştım ne güzel

Bizimde kırkımızın çıkmasına 4 günümüz kaldı azıcık farklı sesler duyuyorum ama tam olarak değil. Elini emme inceleme çok tatlıdır yaaa yazık daha iyi görmeye başladıklrında yapıyorlar demekki en azından bişeyler ilgilerini çeker oyalanırlat

Kızlar geçen gün doktora gittim tam 1 aylıkken muayenem vardı. Doktor iç dikişlerin iyileşmiş çok iyi dedi .20 kiloya kadar ağırlık kaldırabilirsin ve artık istediğini yapabilirsin dedi üstü kapalı ilişkiyi kastetti zaaar

Hamilelik günlüğünde 28 gün geçti diyor doğumdan

Benim hala kanamam kesilmedi. 46 gün bitti bugün.
Ya regl oldum kanama bitmeden, ya da covid aşısı olunca doktorum coraspin kullan demişti onun etkisiyle kanama sürüyor bilemiyorum

Eskideb kıpırdaynca kendini sıkınca gazı olduğunu anlardım şimdi gaz damlası da veriyorum gazla ilgili sıkıntım nerdeyse bitti. Kundak sevmiyor bizimkisi krize giriyor eller çıkacak dışarı illa, birde kakasını yaparken yada gaz çıkarırken ayakları mutlaka kıpırdicak o yüzden kundak yapmayı bıraktım. Ben bunu göğüsümde uyutuyorum güzelce yataığına yatırıyorum 10 dk sonra uyanıyor yanına atletimide koydum sıcak su torbası falan koyup yatağıda ısıttım arkasına destekte koydum yanı daymışız gibi yok anam illaki kolumda yanımd uyuycak. Gözünü açıyor bakıyor yanımdayda hemen geri uyuyor Ama yatağındayda uyanıyor yanımı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…