2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım arastirdim evet dediğin durummus normalmiş yani. Bebeğin ihtiyacı kadar süt üretimi olucakmış ve göğüsler de yumuşak olucakmış artık sayende çözdüm cok tskler. Bol sıvı almaya devam yinede öpüyorum bol sütlü günlerimiz olsun inşallah

Canım benimkide öyleydi atak haftaları oluyormuş sebepsiz de olsa agliyorlar . Benimki masallah diyim iyi 2 gündür inşallah böyle devam eder

Ay cok şükür geçti bizimde pişiğimiz. Ben hala su ve pamukla siliyorum kuruluyorum bir de bepanthol baby pişik önleyici kullanıyorum inşallah tekrarlamaz
Ay iyi bari pişik kötü ya büz daha olmadık ama bakalım . Kız bebeklerde pamuk pek kullanılmıyor ya rahat temizleyemiyorsun. İlk doğduğunda kullandım daha çok

Kızlar ya benim bebek memeyi almıyor diliyle itiyo hep ben takviye olarak mama da kullanıyorum sanırım biberona alıştı. Arada bir alıyo memeyi hep almıyo. Aldığında da uzun süreli emmiyo biraz emip bırakıyor

Ay iyi bari pişik kötü ya büz daha olmadık ama bakalım . Kız bebeklerde pamuk pek kullanılmıyor ya rahat temizleyemiyorsun. İlk doğduğunda kullandım daha çok
Iyi yapmışsın canım hangisi daha sağlıklıysa onu kullan tabiki. Inşallah hiç olmazsınız sizde

Yaaa dilimizdeki pamukçuk ne yaptıysak geçmedi geçiyor gibi olup tekrar çıkıyor bu sefer göğüs ucum mantar oluyor. Berbat bir döngüdeyiz. Var mı pamukcukla uğrasan
YouTube de Osman gönülal diye bi çocuk hekimi var onun anlattığı karbonatlı suyla hem ağız içini hemde çocuğun ağzının değdiği yerleri meme biberon emzik oraları da aynı zamanda silmek gerekiyormuş videoyu izle istersen canım

Aa bizim ev bu. Ben boyu kadar önlük takıyorum yoksa aynen günde 5 kere kıyafet değişmesi gerekiyor.

Aa bizim ev bu. Ben boyu kadar önlük takıyorum yoksa aynen günde 5 kere kıyafet değişmesi gerekiyor.
Naptığımı söylesem gülersin
Kusunca ıslanan tulumun veya pantolonun Bacaklarını önlük gibi tersten boynuna bağlıyorum Çünkü önlükler sadece aksesuar amaçlı oldu. Bi kusmasıyla zaten kullanılmaz oluyorlar

Ne demek canım kiraz çekirdeği uzun aüre öyle sıcak kalabiliyomuş o yüzden bu kadar popüler

Aynen, uzaklara falan bakıyor artık, bir çok nesneyi detaylı inceliyor. Ben doğduğundan ber montessori mobilleri hazırladım (dönence), onlar da çok ilgisini çekiyor. İlk ay bile 15 dk falan vakit geçiriyordu, şimdi yarım saatten fazla yatıyor altonda, ben döndürüyorum, o izliyor

Merak ettiğim için soruyorum neden yola çıkınca süt sağıyorsunuz biri daha yazmıştı burda. Biz de yola çıktık ama ben hep emzirdim.
Güvenlik nedeniyle ben koltuğundan almıyorum yolda. O yüzden ağlarsa emzirmek için mola veriyoruz. Süt sağınca en azından biberonla idare edebiliyoruz bir süre daha. Yoksa bu yollar bitmiyor

Aynen canım. Benim de 40 çıkarken böyle olmaya başladı biraz erken oldu sanırım ama insallah yetiyodur bebeğime..

Üzüldüm sonuçta eşinin ailesi, keşke daha güzel kurulsa ilişkiler. Bizim kv ve kp ile aramız iyi de biraz uzaklar işte, gelmiyorlar pek. Zar zor iki kere getirebildik
Yol zor geçti vaklla. Biberon pek işe yaramadı, çok ağladı. Sürekli mola verdik, meme bile sakinleştiremedi bazen. Dışarı çıkıp dolandık, öyle sakinleşti arada uyudu, ancak o zamanlar gidebildik. Umarım alışır bir yerde arabaya. Kucak tiryakisi ya bizimki biz de sürekli gezeriz. Bakalım kim kime uyum sağlayacak

İzleyeceğim canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…