2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Eğer meme ve mama ile besliyorsanız önce mama verin sonradan meme verin.
Doyma hissini meme ile alırsa memeye düşkün olur ve red etmez ama mama ile doyarsa hep mamayı ister memeden soğur diyordu.
Neyseki bende böyle düşünüp öyle yapıyordum İlk zamanlar önce meme sonra mama yapıyordu. Meme reddi olur diye düşünmüştüm. teşekkür ederim

Senin normal dogum oldu korkman normal aslında ama iyilesmistir iç dikişlerin artık benim sezeryan dikisim bile acımıyor. Ya ben beklemiyodum böyle bir sorun, cok da istekliydim ama olmadi.. bir daha ne zaman deneyebiliriz Allah bilir

Iyilesiyor ama sonuçta diktiği için küçülme falan olduysa zorlanırım diye korkuyorum valla ınşallah en yakın zamanda yine olur istekli olman güzel bence, şahsen benim korkum isteğin önune geçiyor

Teşekkür ederim..bu süt ürünü konusunda hazır gıdaları da kes dedi doktor bakalım işe yarar inşallah

Havada soğuk korkuyorum dışarı çıkarmaya arabaya koymak mantıklı sanırım onu deneyeceğim

Canım bizde öyleyiz öğrenirsen haber et banadaperşembe kontrol var doktora soracağım

Iyilesiyor ama sonuçta diktiği için küçülme falan olduysa zorlanırım diye korkuyorum valla ınşallah en yakın zamanda yine olur istekli olman güzel bence, şahsen benim korkum isteğin önune geçiyor
Evet biraz küçülme olur ama iyi olur bence ilkinde belki zorlanırsın. Ben niye zorlandim onu anlamadım hamileyken epilasyon falan yaparken büyüdüğünü düşünüyodum, öyle de okumuştum hamilelikte büyüyebilir diye, sanki küçülmüş gibi zorlandım hayret ettim valla.. insallah bir dahaki denemede başarırım.. gerdek gibi hissettim bir an böyle deyince

Memnun muydun peki bende onu almayı düşünüyorum
Memnun kaldım ben canım. Düne kadar ciddi bir gaz problemi yaşamadık. Genelde rahat çıkarttı. Bir dün çok fenaydı, onu da Bursada biraz rüzgarda kaldık. Ne kadar korusam da rüzgar aldı, gazlandı sanırım. Ben devam edersem yine nurse harveys alırım sanırım.

İlk dogumumda 40 ciktiginda baya bi aci yasamistim ben ama 2.de yasamadim korkuyordum ama acimadi (ay utandim )

Öğretmen olanlara bir sorum var. Eylülde doğum yaptığım için doğum öncesi izimlerim çöpe gitti. Bna doğum sonrası 9 hafta izin verildş. Sizlerin de böyle mi oldu. Normalden 8 de bir hafta da erken doğum yaptığım için eklenmiş

Canım biz hamilelikten beri o işleri hiç yapmadık yeni yeni başladık bizde korunarak tabiki de bakalım oluyor mu olmuyor mu bende tam anlamıyorum ama acıma olmuyor sezaryan olmasına rağmen biyerler genişlemiş sanki tobe tobe

Kızlar bebişim gözlerini ortada bir araya getirip şaşı yapıyor (arada sırada ve uykulu dönemlerinde) doktora sordum ama her zaman değilse sorun yoktur dedi. Göz muayenesi sordum 4. Ayda dedi bakalım inşallah bir sorun değil-dir bu durumilk cocuk olduğu icinntedirgun oluyorum her durumda

Normalmiş diyorlar bizimkinde öyle

Bizde aldık şimdi nasıl kullanıcam peki kaç damla vericem

Canım bize daha denemeden doktor kayganlastirici yazdı, 3 ay kullanın bunu dedi bilmiyorum niye belki sizde deneyebilirsiniz kolaylastirir

Maalesef 8 hafta verdiler ben özelden rapor aldım 40 gün sonra yine alacağım 1. dönemi raporla bitiri 2. dönem başlayacağım

Nasıl aldın aslı 40 gün kendi doktorundan mı. Bir seferde mi 40 verdi. 20 20 mi
Kendi doktorumdan değil özel bir poliklinikten 1500 lira ve muayene ücreti ödeyerek aldım kendi doktorum da 10 +10 20 gün vereceğini söyledi bu 40 gün bitince ondan alacağım 20 gün sonra özelden bir aylık daha alınca birinci dönemi kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…