2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
için rahat olsun, doymasa mutlaka belli eder ağlar uyumaz. ama annelik işte ille eksiklenicez
Valla oyle emziriyorum bazen memeyle kavga ediyor resmen sanirim istedigi gibi akmiyo süt diger memeyi veriyorum sakinlestiriyorum falan oyle devam ediyoruz simdilik bakalim

Mamanın ömrü markaya göre değışir mesela Aptamil 1 aydı oğluma veriyordum, kızıma hipp kullanıyoruz 3 hafta. Symbiosys diye bi damla veriyorum kızıma gayet etkili bir damla maşallah gazını çıkarabiliyor ama çok masaj da yapıyorum,kârın üstü falan da uzandırıyorum bunun da etkisi olabilir. Ben de spiral yaptıracağım adet olmayı bekliyorum. Benim doktorum 350 tl bir ücreti var dedi. Muhtemellen diğer uygulamalar gibi fiyatı ile ve doktora göre değişiyordur.

Camım bak ne gördüm. Ebe Tülin Bulur paylaşmış

Eklentiler

• 8F6C997B-7396-46FD-A2FD-CB2DB74D1041.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 61
Camım bak ne gördüm. Ebe Tülin Bulur paylaşmış
Teşekkür ederim canım ama ben mamada veriyordum ki bizimki mamayı almak istemedi artık. 2 gündür bıraktık mamayıda. ya babada ya bende uyuyor şimdi bizden ayrı kalmıyor. Kendi sütümü sağıp vermeyi düşünüyorum. Birde öyle denicem.

Bizde de 2 tane var ondan. Bütün gece biri benim koynumda biri babanın. En iyi ihtimalle bizim yatakta uyuyorlar 10cm ötedeki anne yanında çivi falan var sanırım koyduğum an zılgıt

Ben burada birkaç kere yazdım, deneyip memnun kalan var mı bilmiyorum ama Mahallenin En Mutlu Bebeği diye bir kitap var, kolik bebekleri sakinleştirme üzerine yazılmış. Bir deneyin isterseniz. Bir de sling işinize yarayabilir. Umarım geçer bir an önce, çok zor gerçekten

Montessori mobil nasıl birşey canim? Link varmı?
Ben bu siteye bakarak hazırladım. Google’da bir çok yabancı kaynak da var yeterli gelmezse.

Çok teşekkür ederim

Tam onu denicektik oğlum uyandı doğum sonrası kadınlarda kuruluk oldugunu okumuştum aslında bende olmadığını düşünüyorum ama bi dahakine en başından kullanmak lazım demekki
Hepimizin kafasında deli sorular korkular hiç istek de yok Allah Hayır etsin adam 40 min çıkmasını takvim sayar gibi bekliyor

Kızlar bikac gündür sanki sütüm azaldi gibi hissediyorum, deneyip önerebileceğiniz sut artırıcı şeyler var mi?

Dene bakalım inşallah işe yarar. Ben işi gücü bıraktım koynumda uyutuyorum.1-1,5 saat sonra yatağına koyuyorum Bi işe yarıyor bi yaramıyor 3 saat uyuyacaksa hiç olmazsa 1,5 saati işe yarıyor kendi yatağında oluyor

Kızlar bikac gündür sanki sütüm azaldi gibi hissediyorum, deneyip önerebileceğiniz sut artırıcı şeyler var mi?
Azaldığını nasıl hissediyorsun? Ben biraz üzüldüğüm bir gün göğsümü sıktım ve süt gelmedi, belki de anlık bir şeydi bilmiyorum. Bestlak damla aldım ve e bebekte satılan çaydan aldım. Burda önermişti arkadaşlar. Onları kullandım ve bebeğimi daha çok memede tuttum. Çok şükür arttığını da gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…