2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Havada soğuk korkuyorum dışarı çıkarmaya arabaya koymak mantıklı sanırım onu deneyeceğim
Bizim burda hava 9ile 14 derece arası ben çıkarıyorum. Temiz hava hasta olmaz bağışıklık kazanır diye düşünüyorum. alışır yani.

Yani 40 gün rapor veriliyor öyle mi. Heyet raporu mu normal rapor mu

Canım bize daha denemeden doktor kayganlastirici yazdı, 3 ay kullanın bunu dedi bilmiyorum niye belki sizde deneyebilirsiniz kolaylastirir
Tam onu denicektik oğlum uyandı doğum sonrası kadınlarda kuruluk oldugunu okumuştum aslında bende olmadığını düşünüyorum ama bi dahakine en başından kullanmak lazım demekki

O normalmiş canım bi doktora sormuslardi canlı yayında instagramda. 3 aya kadar normale döner demişti. Ben tam tersi daralmış gıbi hissettim o yüzden hiç ilerleyemedik bi dahakine kayganlastirici denicem ama belki bana öyle gelmiştir kendimi kasmışımdır

Sezeryan olmama rağmen şeklinin değiştiğini, genişlediğini farkettim ben de. Yine de ilişki esnasında canım acıdı biraz. Epilasyon yaparken aynada baktım, bir garip göründü gözüme. Eskisi gibi değil. Çok şaşkınım.

Günlük 20 damla yazıyor, ben 10 damla veriyorum. Eczacı emzirdikten sonra verin demiş. Iyi gelir inşallah.
Esime de yaşa göre veriliyor doktorunuz söylemedi mi demiş ama ben doktora sormadım. Doktor bize biogaia vermişti daha doğrusu onu da ben almıştım doktor olur dedi. Eczacı her öğünde 1 damla verin demiş bana çok az gelmişti çünkü diğerini 5 damla veriyordum. Inşallah iyi gelir çok teşekkür ederim

Ben hamileyken farkettim dış dudaklarin büyüdüğünü, tabi ilişki olmuyodu o süreçte içerden haberim yok hala da olamadi ama bi doktor hamilelikte büyümesinin normal olduğunu söylemişti Instagram'da canım 3 aya kadar normale döner demişti

Evet dış dudaklar değişmişti ama iç kısım da biraz farklı görünüyordu. Normale döner inşallah. Görünce moralim bozulmuştu

Eczacı eşime 3 damla demiş. Burda herkes 20 damla verince ben esimin yanlış anladığını düşünmüştüm. Başlarda 3 damla verdim hiç etki etmedi. 10 damlaya çıkınca rahatladı. Inşallah iyi gelir.

Arkadaşlar bebekleriniz ilk bir ayda kaç kilo aldı ve kaç cm uzadı? Benimki 870 gr aldı 2,5 cm uzadı, doktor kötü değil ama daha çok alabilirdi dedi
ortalama 1 kg normal diye biliyorum ben de çünkü günlük 30 gr alması isteniyor.
için rahat olsun, doymasa mutlaka belli eder ağlar uyumaz. ama annelik işte ille eksiklenicez

doktor bize 60 güne kontrol verdiği için biz hala uzaktan uzağa bakışıyoruz
hüsran olması normal olabilir , zor günler geçirdin, bedenen-ruhen çok yoruldun, aklın darmadağınık hayatının ilklerini yaşıyorsun her şey gibi bu da zamanla yoluna girer inşallah

Son düzenleme:
Haklısın zor bi süreç geçirdim cok şükür atlattim diyebilirim artık.. bana hiç kontrol falan demedi doktor ya gitmek de istemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…