2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biraz acı hissediliyor sonra geçiyo

MiBende sütü bıraktığımdan beri hafif azalma oldu tabi kontrolüme daha vardı dayanamayıp sağlık ocağına götürdüm orda doktor bana anne hormonlarindan kaynaklı oluyor dedi bende yediklerimden olabilir mi dedim yok dedi sadece anne hormonlarından oluyor seninki biraz fazla dedi normal de böyle çocuklarda olur ama az şekilde bir krem verdi kullan bir hafta sonra kontrole getir dedi kullandığından beri iyi geldi inşallah devam etmez

Eklentiler

• 1635939758636170761283117199515.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 15
Ya bende sezaryen oldum şekli değişmiş sanki biraz açık olacak ama söyliyim sizde de öyle mi iç dudaklar görünmüyor küçülmüş dış hat çizgi halinde kalmış iyi yönde değişmiş ama neden böyle oldu anlamadım sen şekli değişti diyince sorayım dedim senin nasıl olduki.

Bu kanıya nerden vardın ??

Ben de biraz stres yaptım birseylere sanki. dün kızım asla durmadı ne yapsak uyumadı hep emmek istedi bırakınca feryat ediyordu uyumak istiyor ama uyuyamıyordu. En son mama yapalım dedik hepsini içti uyudu. Uzuldum bütün gün çocuğu açlıktan atlattık heralde diye. Bi de normalde ağzı süt oluyordu görüyordum dun pek olmadı, ben de senin gibi sıktım göğsümü süt gelmedi. Bugun daha iyi gibi. İnsan bu sefer de sütüm mu yok diye stres yapıyor kısır döngüye girdim. Bestlak alayım, çay arada iciyordum

Ne kullaniyodun canim. Ben başta Biogaia ve Sab almıştım. Ama Daha sonra Nurse Harveys le Bioagai devam ettim büyük ölçüde azaltmıştı hala kullaniyorum
Ben enterogis kullanıyordum. Sonra biogaiaya geçtim enterogis zeytinyağı ve teyzene içerikli. Ama sanırım biogaia daha iyi geldi

Senin iyi yönde değişmiş ne güzel Çok özür dileyerek yazıyorum, benim vajinam hem genişlemiş hem de içi farklı görünüyor. Sanki bir parça et var gibi. Çatı muayenesinde çok zorladı doktor iki kez. Ondan mı oldu diye düşünüyorum. Vajinal doğum yapsam normal derdim belki ama sezeryan da niye değişir ki

Ben de önlem olsun diye başladım damlaya. Kolay bir lohusalik geçirmedim, sütüm kesilir diye çok korktum. Arada mama veriyordum dediğin gibi rahatlıyor uyuyordu. Gazdan da oluyor gerçi o huysuzluk, ağlama. Göğüsler yumuşayınca da insan bi tereddüt ediyor. Gerçi onunla ilgisi yok biliyorum ama havadan nem kapıyoruz böyle. Içinde kuşku varsa daha çok emzirmeni de tavsiye ederim nacizane.

Benimkide aynen öyle banyo çok işe yarıyor. Akşam saat 9 gibi uyusa bile uyandırıyorum vücudunu yıkıyorum banyo kuvetinde 10 dakika keyif yapıyor 2 yada 3 güne birde başını yıkıyorum. Sabaha 7 ye kadar uyuyor arada uyanıyor gözü kapalı emip uyuyor yine. Gün içindede bebek arabasına bindirip tur atıyorum uykuya dalınca eve giriyorum gün içinde de yorulmuş oluyor o yüzden sanırım gece güzel uyuyor inşallah böyle devam eder.

Benim de hamileyken senin gibi olumlu yönde değişmişti sevinmiştim doğumdan sonra da böyle kalır inşallah demiştim sezeryan olunca ama şuan eski haline döndü

Geniş değildir içte rahim genişlediği için sana öyle geliyor olabilir mi acaba . Ya da çatı muayenesinde zorladığı için mi acaba ama düzelir sen hiç takma ona

Benim de hamileyken senin gibi olumlu yönde değişmişti sevinmiştim doğumdan sonra da böyle kalır inşallah demiştim sezeryan olunca ama şuan eski haline döndü
Yaa neden böyle oluyor acaba benim hamileyken değişmedi hiç hatta daha kötü oldu mantar enfeksiyonumda vardı doğuma kadar. Ama doğum olduğu gibi mantar enfeksiyon falan geçti ne yanma ne kaşıntı ne tahriş çok şükür. İnşallah böyle kalır valla bende seviniyorum

Herkese merhabalar
Bebeğim beni emmiyor 16 gün oldu. Biberona tamamen alıştı galiba çok üzüldüm sanırım sütüm azaldı
Ben de öyleyim. Günde 1-2 defa alıyor memeyi ama yüzünü buruşturup diliyle itiyor emerken ağlıyo kavga ediyo memeyle süt pek gelmiyo sanırım çünkü sağıyorum çok az cc oluyo . Hep mama alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…