2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
süt azalmaz kesilir diye biliyorum. sen emzirmeye dinlenmeye ve bol sıvı tüketmeye çalış. belki iç güdüsel olarak yorulduğun için azaldı diye düşünmüşsündür. kötü düşünme...
Herkese merhabalar
Bebeğim beni emmiyor 16 gün oldu. Biberona tamamen alıştı galiba çok üzüldüm sanırım sütüm azaldı
instagramda iki tane emzirme danışmanı takip ediyorum. 4 aylık bebeği memeye döndürdükleri bile oluyor. hatta henüz bizim bebeler çok küçük olduğu için mamadan vazgeçtiğimiz anda ve acıktıklarında hemen memeye dönebileceğini belirtiyorlar. senin bebek ameliyat olacaktı. oldu mu? olmadıysa ameliyat sonrası uyanır uyanmaz memeye dönmesi çok iyi birfırsat olabilir. güven duyması için hemen emzirmek belki işe yarar.olduysa da destek alarak ilerleyebilirsin. inanınca oluyor inşallah hemen düzelir memeye dönersiniz

Ben de öyleyim. Günde 1-2 defa alıyor memeyi ama yüzünü buruşturup diliyle itiyor emerken ağlıyo kavga ediyo memeyle süt pek gelmiyo sanırım çünkü sağıyorum çok az cc oluyo . Hep mama alıyo
Geliyorsa hala umut vardır sakın vazgeçme devam et bebiş emdikçe daha iyi gelicektir

Kızlar merhaba sizlere bişey danışacağımm.. E devlet üzerinden doğum bildirimi yapılabiliyomuş artık. Bunun için e imza gerekliymiş. Bu işlemler nasıl oluyor acaba. Kimlik çıkartmaya gitmeye gerek kalmıyor mu? Bu yolla yapan oldu mu aranızda

Oh çok güzel haber
Ben de süt ve peyniri kesince düzelmeye başladı. Gül suyu önerdi bana bir ebe hemşire onunla sileceğim hele bi alayım yazarım buraya sonucu

Herkese merhabalar
Bebeğim beni emmiyor 16 gün oldu. Biberona tamamen alıştı galiba çok üzüldüm sanırım sütüm azaldı
Hiç mi emmiyor? Sütün tümden kesilmediyse sağım yaparak kesilmesini önle önce istersen. Nasıl besliyorsun bilmiyorum ama sagdigin sütü veya mamayı verdikten sonra meme verirsen rahatlar ve memede daha çok durmak ister diye tahmin ediyorum. Memeden amniyon sıvısının kokusunu alırmış bebek, anne karnında gibi hissedermiş. Imkanin varsa dinlenerek, güzel beslenerek, sıcak duş ve süt arttıran takviyeler ile sütü artirmaya çalış istersen. Aklıma bunlar geliyor benim.

Hahaha insan başka bir şey alır bu erkekler niye böyle ya sorsan evdeki bundan mıydı derler haberleri olmaz bizim ki de şey dedi eve gelince "sen hiç bunlara bakıyor musun" direk anladım neyi kast ettiğini fiyatı pahalı ya o yüzden dedim devletin karşıladığı bir şeyler var mı bilmem ama bunlar en iyisi

Dört aylıkken ameliyat olacak o nedenle de memeye zorlamadık önemli olan beslenmesi diye sağıp biberon ile verdik mama daha çok veriyoruz tabi . İnş dediğin gibi olur cnm

Aaaa hiç denemedim çok güzel fikir oldu bu. Mamayı verdikten sonra memede uyutmaya çalışmak ve biraz da olda ağzına değdirmek işe yarayabilir çok teşekkürler

Bizimki de gariban gariban gitti zaten bi damlaya 95 tl verince diyo bi damla 10-15 gün anca gidiyo napalım yani

Bebeğin burnuna sıktığımız şey kafasını çevirince arkaya doğru gitti sanırım genzine kaçtı çok ağladı bir zararı olur mu ki ya

Saat 7 den gecenin 12 Si olmuş nerdeyse hala uyumadı . Gazını aldım mama yedi o kadar altı pişik değil kaka değiştim çiş değiştim yok Allah yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…