2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben covid geçiren biri olarak aşı ve hastalık etkisi benzer oldu bende. Ateş Ağrı halsizlik ishal.Aşı etkisi 2-3 gün bile sürmüyor.
Parol aldım ben.Doğumdan 15 gün sonra aşı olmuştum.

Son düzenleme:
Benim bebegimde bu durumda doktor kcuuk diye bisey yapmiyor test bile yapmadiki varmi yokmu diye pazartesi ozele goturcegim bnm de oglum hasta hala da gecmedi zaten ondan ge ti buyuk ihtimal oda okuldan kapti 2side hasta kacgundur ne cekiyorum
Çok geçmiş olsun acil şifalar ben de kıza okuldan her geldiğinde duş al diye diye bıktırdım Ama elimden anca bu geliyor

Ben ayaklarım üşüyünce hemen karnım Şişiyor gazdan.aynısı bebekte de olur diye düşündüm.Çok şükür üstü kalın olunca gazına iyi geldi.Sabah akşam gaz çıkarıyor bizimki.
Bir de ben de çok üşürüm hala da üşüyorum ve çok zorlanıyorum sıcağa alışmışım, ama sicak olunca hemen Büyük kızın burun etleri şişiyor Nefes alamıyor uyurken. Baştan bebeğe de aynını yapayım aynı hataya düşmeyeyim diyorum.

İnşallah canım ya emziriyorum diye paroldan başka bişey de içemiyorum. Senin inşallah rahat geçer 2 dozda

Ben covid geçiren biri olarak aşı ve hastalık etkisi benzer oldu bende. Ateş Ağrı halsizlik ishal.Aşı etkisi 2-3 gün bile sürmüyor.
Parol aldım ben.Doğumdan 15 gün sonra aşı olmuştum.
İnşallah yarına kadar geçer canım doktor ateş böyle devam ederse serum olabilir yarına kadar bekle dedi ama gerçekten çok zormuş yaa hastalık ne hale getirir kim bilir Allah hepsinin yardımcısı olsun bebeğimle ilgilenememek üzüyor beni

Bunun çok benzerini aldı eşim ama ses ışık yok diye oynamaz gibi geldi. Ne güzel bebişiniz sevmiş. Benimkinin pek dikkatini çekmedi bende sesli alayım diye düşündüm.

Geçmiş olsun, bizim kızımıza rsv aşısı yaptırdık, ama öksürüyor baya,saatte bir öksürüğün altına inince mi dr a gitmek lazımmış.

Kızlar siz etrafınızdaki insanları kırmadan bebeğe gerçek anlamda burunlarını sokmamalarını, elleri de olsa öpmemeleri, çocuklarını bebeğe yaklaşırken, bebeğin eşyalarına dokunurken uyarması gerektiğini kırmadan nasıl söylüyorsunuz?
Pinpirikli değilim kucağına veriyorum insanların ama ellerini yıkayan, omzuna örtü alan, usturuplu sevip bebeği sıkıştırmayanla bir sıkıntım yok fakat öbür türlüsünü boğasım geliyor o an ama bişi diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…