- 24 Ocak 2021
- 1.609
- 2.511
- 83
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.121
Bizde de tam tersi eşim eşofmanla yatıyor ben üstte penye altta sadece çamaşır yaz kış bu şekilde uyuyorum yün yorganla yatınca zaten sıcak tutuyor eşim üstünü açtığı için öyle ben omuzuma kadar çekerim yorganı bir de benim eşim çok ters hiç öyle dantelli falan gecelik vs sevmiyor spor sade şeyleri seviyor ben de çeyize neler almıştım neler bir dünya para döktüm boşunahepsini bekar bir arkadaşıma verdim bebek de hep kolları dışarda uyuyor onu öyle görünce üşüyor sanıyorum kendim öyleyimya ben örtüyorum o açıyor
Bizimki ellerini keşfetti bakıp bakıp gözünü şaşa yapıyor. Sanırım bugün burnunuda keşfetmiş olsa gerek durduk yere gözünü şaş yapıyor. Sonra düzeltemiyor diye ağlıyor.Sizlerde durumlar nasıl özledim sizleri buralarda olanlar bebişler nasıllar bir ses edin
Maşallah çok tatlıpeki bir şey daha soracağım. bebişini yüzdüren var mı gaz sancısına çok iyi geliyor bizim evde küvet var sancıları çok olduğunda dolduruyorum yarım saat bir saat oğlumun o anki durumuna göre boyun simidiyle yüzdürüyorum baya rahatlatıyor. ve bizimki artık oturmak istiyor. kafasını dik tutabiliyor vücudunu da tutabiliyor. artık yatıramıyorum hemen sıkılıp ağlıyor illa oturacak göz temasıyla sohbet edeceğiz. okuduğum bir yazıda kafasını dik tutabilmesi ve desteklerle durabiliyor olması lazımmış bunları yapabiliyor ama ne yapsam bilemedim. bakın aynı böyle takılıyoruz
Gündüz uykuları bizde de sorunGündüz uykularımız çok hassaslaştı sizinde öyle mi ? Bir de uyuduğunda ne kadar uyuyor kızlar?
Benimki de böyleydi ama bir gün uyandı ve artık her sese uyanır oldu. Geçici bir dönemdir inşallahBizde bütün gün radyo açık onun sesinde uyuyorlar uyanıyorlar. Süpürge vs açınca bile uyanmıyorlar. Aşırı sessizliğe alışınca ufacık bir seste bile uyanıyorlar.
Yaa çok tatlı şapşikler yaBizimki ellerini keşfetti bakıp bakıp gözünü şaşa yapıyor. Sanırım bugün burnunuda keşfetmiş olsa gerek durduk yere gözünü şaş yapıyor. Sonra düzeltemiyor diye ağlıyor.elimle kapatıyorum gözünü ki düzelsin diye2.
Ya açıkçası uzun süredir kafasını tutuyor zaten. Ellerinden tutunca kendini kaldırmaya çalışıyor hatta kaldırıyor da kollarını çekerek. Kendini dik tutacak gücü var ve istiyorken engellemek istemiyorum ama korkutuyorlar biraz bende kontrole gidince sormayı düşünüyorum bugün vardı ama anahtarı bırakmamış eşim çıkamadımMaşallah çok tatlı
Biz de oturma denemelerine başladık. Ben de çok erken diye duydum ama kendini kaldırıp duruyorçok fazla yaptırmamaya çalışıyorum, 3. ay kontrolünde bir doktora sorayım istedim önce. Ama kendisi istiyorsa, bir şey olmaz gibi geliyor
Nereye götürüyorsunuz doktoraYa açıkçası uzun süredir kafasını tutuyor zaten. Ellerinden tutunca kendini kaldırmaya çalışıyor hatta kaldırıyor da kollarını çekerek. Kendini dik tutacak gücü var ve istiyorken engellemek istemiyorum ama korkutuyorlar biraz bende kontrole gidince sormayı düşünüyorum bugün vardı ama anahtarı bırakmamış eşim çıkamadım
Normalde eski oturduğum yerdeki devlet hastanesine randevu alıp götürmüştük ama şimdi taşındık henüz bakmadım 3. Ay içinNereye götürüyorsunuz doktora
Yaa biz karşılıklı konuşuyoruz onun dilinde. Birbirimize "giii, agiii, hagiii" diye sesleniyoruz hem de kahkaha atarak yapıyoruz bunu. Ağzı açık gevrek gevrek gülüyor sürekli kızım.Yaa çok tatlı şapşikler yaizlemesi cidden çok güzel. Geçen öylesine oyun olsun diye auuu diye uludum baktım ağzını yuvarlayıp auu diyo kendi kendine gülüyor
Ay kız yolculuğum güzel geçti uçağa binince uyudu inişe geçince acıktı birden bi ağladı o an mama hazırlamaya çalışıyorum panikledim falan bi yandan çocuk kucapımda bi yandan su mama döküyorumMaaşallah canım. Aman hep uyusun mışıl mışıl. Inşallah yolculuğun da güzel geçer
Oyyy yerimmm ben bunları yaaYaa çok tatlı şapşikler yaizlemesi cidden çok güzel. Geçen öylesine oyun olsun diye auuu diye uludum baktım ağzını yuvarlayıp auu diyo kendi kendine gülüyor
Ouyy maşallah yerim senipeki bir şey daha soracağım. bebişini yüzdüren var mı gaz sancısına çok iyi geliyor bizim evde küvet var sancıları çok olduğunda dolduruyorum yarım saat bir saat oğlumun o anki durumuna göre boyun simidiyle yüzdürüyorum baya rahatlatıyor. ve bizimki artık oturmak istiyor. kafasını dik tutabiliyor vücudunu da tutabiliyor. artık yatıramıyorum hemen sıkılıp ağlıyor illa oturacak göz temasıyla sohbet edeceğiz. okuduğum bir yazıda kafasını dik tutabilmesi ve desteklerle durabiliyor olması lazımmış bunları yapabiliyor ama ne yapsam bilemedim. bakın aynı böyle takılıyoruz
Uyku tulumu aldım onu sevmedi sıpa sürekli takip ediyorum battaniyesini ben örtüyorum o indirip koltukaltına alıyor ben örtüyorum yine o kollar illa dışarda olacak niyeyse öyle seviyoray ne güzel ya… walla bende sıcacık yatmayı seviyordum. Ama alıştım artık kıyafetsiz de rahat edebiliyorum. Bebekğe uyku tulumu al bitane eğer üstünü açıyorsa daha iyi uyku tulumu. Hem sende rahat edersin bazen kafalarına kadar geçiriyorlar. Ben korkuyorum battaniyeyi üstüne alacak nefezsiz kalacak diye
Gaz sorunu yok mu sizde kundakta daha cok olmuyormu kundağı ne ile yapıyorsun ben artık battaniye ile kollarını kistiriyorum sadeceDoğduğundan beri kundak yapıyorum. Eller ayaklar hep sıçrama halinde yoksa. Benden ayrıldığını hemen anlıyor, daha yatırmadan gözünü aralıyor zaten.
Aynen, kafayı tutuyor bizimki de uzun süredir. Kucağımdayken parmaklarımı tutup oturuyor ve duruyor da öyle. Ben hiç tutmadığım için ellerini bir şey olmaz diye düşünüyorum, tamamen kendisi yapıyor çünkü, bana tutunarak. Ama öyle bırakmadım işte uzun süre. Bizim kontrole 10 gün falan var, bu arada doktora sorarsan yazar mısın? İçim rahat etsinYa açıkçası uzun süredir kafasını tutuyor zaten. Ellerinden tutunca kendini kaldırmaya çalışıyor hatta kaldırıyor da kollarını çekerek. Kendini dik tutacak gücü var ve istiyorken engellemek istemiyorum ama korkutuyorlar biraz bende kontrole gidince sormayı düşünüyorum bugün vardı ama anahtarı bırakmamış eşim çıkamadım
Minnoşlar ya, giderek tatlılaşıyorlar maşallahOuyy maşallah yerim seniben doktorumuza sordum ne zaman oturtabiliriz diye 5. ayda konuşuruz dedi benim bebeğim de başını tutabiliyor sürekli onunla konuşmamızı istiyor kendince agulayarak karşılık veriyor yatmayı da kucakta gezmeyi de seviyor yeterki ilgilenelim çok kitap okuyorum ona kitaplara bakıyoruz hamileyken kitap stoğu yapmıştım çok güzel pop up hareketli kitapları var onlara bakmaya bayılıyor 4 tane de uyku öncesi kitabımız var çok tatlı şirin kitaplar okul öncesi öğretmeni olduğum için evde 150 ye yakın çocuk kitabı var bir de oyun halısındaki oyuncaklara iki aylıkken sadece vuruyordu iki üç haftadır tutup çekiyor ve ağzına alıyor hatta kopardı iki tanesini diktim tekrardan bir de kavga ediyor onlarla ağzına sokamayınca kızıyor neyseki büyük oyuncaklar olduğu için tehlikesi yok
Çok sevindim. Neyseki iniş kısmında başlamış. Basınçtan mı rahatsız oldu acaba? Seni de tebrik etmek lazım. 2 aylık bebisle yolculuk yaptın sonuçtaAy kız yolculuğum güzel geçti uçağa binince uyudu inişe geçince acıktı birden bi ağladı o an mama hazırlamaya çalışıyorum panikledim falan bi yandan çocuk kucapımda bi yandan su mama döküyorumneyseki hemen yaptım içti uyudu ağlaması fena ama kısa sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?