2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayakta minder gibi bir şeyin üzerinde sallayıp onunla da direkt yatağa koyunca uyanmıyormuş. Ben ayakta uyutamıyorım ama belki sizde işe yarar. Allah güç kuvvet versin bu günler de geçecek umarım.
Yok uyumadı ayakta. Çocuğa kıyamadım gene normale döndük. Ya öyle kolay uyuyor da olan bana oluyor. Gitgide ağırlaşıyor. Boşlukta dalgalanınca uyuyor. Hani mesela güneşi gördüm filminin afişinde bebeği havaya kaldırıyor ya onun gibi. Bilekler acayip acıyor. Hele bunu günde 5 kez yapmak feci. Neyse geçecek tabii bugün mutsuz diilim

Maaşallah boyu kilosu çok güzel canım. Kızım 3 aşıyı da aynı gün olmuştu. Çok ağır gelmişti. Sürekli inlemişti. Çok üzülmüştüm. Ateşi de gece yükselmişti. Üstünü çıkardım, zıbın üstü ince bir örtü ile yatırdım biraz 1 çay kaşığı calpol verdim, sonra düşmeye başladı. Her ihtimale karşı evde calpol bulundurman iyi olur diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim bende ağır gelmesinden korkuyordum ama bizim sağlık ocağında ayrı günlerde yapmayı teklif ettiler hemen kabul ettim tabi. Bende ateşten çok korkuyorum üstü açık yatırınca da üşütmekten korkuyorum inşallah çok sıkıntı yaşamayız. Bende evde bulunsun diyorum ama benim çok bilmiş kocam bey diyor ki onu doktor gerekliyse versin biz kafamıza göre almayalım hemşire de ateş yapmaz dedi tuz biner oldu. Karma aşılar ateş yapar dediği için kocam bey p.tesi el mahkum alır heralde

Hanımlar ben ne yapacağımı şaşırdım. Benim oğlum 7.2 kilo oldu sadece anne sütüyle. sezeryan olmuştum ben hala heryerim ağrıyor. O kadar yoğunum ki hiç giremedim 1.5 aylık olduğunda taşınmamız gerekti daha yeni bakabildim. Allahtan huysuz bir oğlum yok bu kiloyla bir de huysuz olsa tüm gün ayakta dolandırsqm ne yapardım bilemedim oğlum ben fazla minyon bir anneyim yapma etme der dururdum heralde şuanda göğsümde horul horul yatıyor beyfendi.

Gündüz uykularımız çok hassaslaştı sizinde öyle mi ? Bir de uyuduğunda ne kadar uyuyor kızlar?
Bizim de hassas artık uyanmasın diye o salonda hamakta uyurken ben mutfakta bir şeyler yiyip içip takılıyorum yoksa en ufak bir seste uyanıyor uyku süresi de değişiyor bazen yarım saat bazen iki üç saat uyuyor ama gece Allah'tan derin ve uzun uyuyor gece 7-8 saat uyuduğu oluyor maşallah gece de uykuya geçmesi zor oluyor dün gece bir saat salladım yarım saat kucağımda yarım saat beşikte belim koptu o uyuyunca ben de hemen yatıyorum eşim film izleyelim dedi yok ben çok yorgunum ne kadar uyusam kar dedim

Allah dağına göre kışını veriyor demekki maşallah yavruma

Gündüz uykularımız çok hassaslaştı sizinde öyle mi ? Bir de uyuduğunda ne kadar uyuyor kızlar?

Bizde bütün gün radyo açık onun sesinde uyuyorlar uyanıyorlar. Süpürge vs açınca bile uyanmıyorlar. Aşırı sessizliğe alışınca ufacık bir seste bile uyanıyorlar.

Maşallah sütün yarıyor demek ki Oturup kalkmaya emeklemeye başlayınca yavaşlıyor zaten kilo almaları. Başta ne kadar çok o kadar iyi diyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam sen de tuvalet iletişimi yapmayı düşünüyordun yapabiliyor musun?

2 hafta yaptım sonra qraya taşınma girdi bir de benim kas ağrılarım tuttu ara verdim çoklu bez aldık btisin tekrar başlayacağım çok rahat etti öyle

Sizlerde durumlar nasıl özledim sizleri buralarda olanlar bebişler nasıllar bir ses edin
Maaşallah ne güzel kilo almış. Benim kızımda biraz tospik bir kız. Geçen hafta kontrolde 62 cm 6350 gr cıktı kilosu. Canları iyi olsun da varsın bizim kollar ağrısın. Ben de sezeryan olmuştum. Yorgunluktan sanırım benim bütün vücudum ağrıyor. Dizlerim çok fena, sırt bel zaten gitti. Yaşlı teyzeler gibi hissediyorum, eşime bir yerim ağrıyor demekten utanıyorum artık. Sürekli sızlanan bir kadın oldum. Kızımın salyası çok fazla. Kehribar önerdi canım Atomiks , onu araştırıyorum. Ruhsal olarak da iyi geliyormuş, belki kendime de alırım Geçen gün aklıma gelsin sen, tuvalet iletişimi, yikanabilir bez düşünüyordun. Ne durumdasın?

Maşallahı var kızının uzunmuş da Yaa ağrı konusunda aynıyız gerçi biri yanıma gelene kadar ağrımı hissetmiyorum ne zaman yardım edebilecek biri var ağrılarım tavan.
Ve taşınma işi mahvetti beni.. taşınmadan önce 2 hafta yaptım ama taşınmasıdır falan derken belim çok kötü oldu sezeryan ağrıları vurdu ara verdim toplu bez aldık bitsin tekrar başlicam inşallah hem bu evde klozet ebeveyn odasında ve geniş bir alanda öbür evde sıkışıktı. Yıkanılabilir bezleri hiç kullanamadım şuanda. Ama bir şey farkettim ki tuvalete tutarken yapılan tutuş çok rahatlamasını sağlıyor bebeklerin. O 2 haftada baya rahattık oğlum çok emdiğinden çok da gazlı iyi gelmişti. Şimdi götüremesem bile gazını çıkarırken kakasını yaparken gene aynı tutuyorum rahatlıyor sakinleşiyor.

peki bir şey daha soracağım. bebişini yüzdüren var mı gaz sancısına çok iyi geliyor bizim evde küvet var sancıları çok olduğunda dolduruyorum yarım saat bir saat oğlumun o anki durumuna göre boyun simidiyle yüzdürüyorum baya rahatlatıyor. ve bizimki artık oturmak istiyor. kafasını dik tutabiliyor vücudunu da tutabiliyor. artık yatıramıyorum hemen sıkılıp ağlıyor illa oturacak göz temasıyla sohbet edeceğiz. okuduğum bir yazıda kafasını dik tutabilmesi ve desteklerle durabiliyor olması lazımmış bunları yapabiliyor ama ne yapsam bilemedim. bakın aynı böyle takılıyoruz

Eklentiler

• 1ca536b8-cdd7-4c47-b788-10fbb8646a0b.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 79
Ayy maaşallah. Benim kızım boynunu güzel tutuyor ama ben korkuyorum oturtmaya. Ana dizinde yatma oturma karışık duruyor gerçi. Yatmayı hiç sevmiyor

Ayy maaşallah. Benim kızım boynunu güzel tutuyor ama ben korkuyorum oturtmaya. Ana dizinde yatma oturma karışık duruyor gerçi. Yatmayı hiç sevmiyor
oğlum bayadır tutuyor kafasını dedim bir kere şans vereyim oturmayı çok sevdi şimdi de yatmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…