- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.101
Yok uyumadı ayakta. Çocuğa kıyamadım gene normale döndük. Ya öyle kolay uyuyor da olan bana oluyor. Gitgide ağırlaşıyor. Boşlukta dalgalanınca uyuyor. Hani mesela güneşi gördüm filminin afişinde bebeği havaya kaldırıyor ya onun gibi. Bilekler acayip acıyor. Hele bunu günde 5 kez yapmak feci. Neyse geçecek tabii bugün mutsuz diilimAyakta minder gibi bir şeyin üzerinde sallayıp onunla da direkt yatağa koyunca uyanmıyormuş. Ben ayakta uyutamıyorım ama belki sizde işe yarar. Allah güç kuvvet versin bu günler de geçecek umarım.
Maaşallah boyu kilosu çok güzel canım. Kızım 3 aşıyı da aynı gün olmuştu. Çok ağır gelmişti. Sürekli inlemişti. Çok üzülmüştüm. Ateşi de gece yükselmişti. Üstünü çıkardım, zıbın üstü ince bir örtü ile yatırdım biraz 1 çay kaşığı calpol verdim, sonra düşmeye başladı. Her ihtimale karşı evde calpol bulundurman iyi olur diye düşünüyorum.Selam kızlar umarım herkes iyidir bu aralar pek giremiyorum yabugün verem aşısı olduk umarım huysuzluk yapmaz, hemşire ateş yapmaz dedi diye calpol almadım gece nöbetçi eczane aramayız inşallah biz karma aşılarla verem aşısını ayırdık önce karmalar 1 hafta sonra da verem aşısı olacaktık ama şehir dışındayız diye önce verem aşısı olduk p.tesi karma asilari olacak onlar ateş yaparmış sizlerin tecrübesine ihtiyacım olacak bizim bebişin boyu 60 cm kilosu 5.600 olmuş. 1 ayda 1.200gr almış çok şükür hem kilosu hem boyu üst sınırdaymış. Su Ana kadar her şey güzel gidiyor inşallah nazar etmem kendi kendime
Çok teşekkür ederimMaaşallah boyu kilosu çok güzel canım. Kızım 3 aşıyı da aynı gün olmuştu. Çok ağır gelmişti. Sürekli inlemişti. Çok üzülmüştüm. Ateşi de gece yükselmişti. Üstünü çıkardım, zıbın üstü ince bir örtü ile yatırdım biraz 1 çay kaşığı calpol verdim, sonra düşmeye başladı. Her ihtimale karşı evde calpol bulundurman iyi olur diye düşünüyorum.
2900 doğmuştu hastaneden 2700 le çıktıkKaç kg doğmuştu canım maşallah kuzulara
Bizim de hassas artık uyanmasın diye o salonda hamakta uyurken ben mutfakta bir şeyler yiyip içip takılıyorum yoksa en ufak bir seste uyanıyor uyku süresi de değişiyor bazen yarım saat bazen iki üç saat uyuyor ama gece Allah'tan derin ve uzun uyuyor gece 7-8 saat uyuduğu oluyor maşallahGündüz uykularımız çok hassaslaştı sizinde öyle mi ? Bir de uyuduğunda ne kadar uyuyor kızlar?
Allah dağına göre kışını veriyor demekkiHanımlar ben ne yapacağımı şaşırdım. Benim oğlum 7.2 kilo oldu sadece anne sütüyle. sezeryan olmuştum ben hala heryerim ağrıyor. O kadar yoğunum ki hiç giremedim 1.5 aylık olduğunda taşınmamız gerekti daha yeni bakabildim. Allahtan huysuz bir oğlum yok bu kiloyla bir de huysuz olsa tüm gün ayakta dolandırsqm ne yapardım bilemedim oğlum ben fazla minyon bir anneyim yapma etme der dururdum heraldeşuanda göğsümde horul horul yatıyor beyfendi.
Gündüz uykularımız çok hassaslaştı sizinde öyle mi ? Bir de uyuduğunda ne kadar uyuyor kızlar?
Bizde bütün gün radyo açık onun sesinde uyuyorlar uyanıyorlar. Süpürge vs açınca bile uyanmıyorlar. Aşırı sessizliğe alışınca ufacık bir seste bile uyanıyorlar.Bizim de hassas artık uyanmasın diye o salonda hamakta uyurken ben mutfakta bir şeyler yiyip içip takılıyorum yoksa en ufak bir seste uyanıyor uyku süresi de değişiyor bazen yarım saat bazen iki üç saat uyuyor ama gece Allah'tan derin ve uzun uyuyor gece 7-8 saat uyuduğu oluyor maşallahgece de uykuya geçmesi zor oluyor dün gece bir saat salladım yarım saat kucağımda yarım saat beşikte belim koptu o uyuyunca ben de yatıyorum hemen eşim film izleyelim dedi yok ben çok yorgunum ne kadar uyusam kar dedim
MaşallahHanımlar ben ne yapacağımı şaşırdım. Benim oğlum 7.2 kilo oldu sadece anne sütüyle. sezeryan olmuştum ben hala heryerim ağrıyor. O kadar yoğunum ki hiç giremedim 1.5 aylık olduğunda taşınmamız gerekti daha yeni bakabildim. Allahtan huysuz bir oğlum yok bu kiloyla bir de huysuz olsa tüm gün ayakta dolandırsqm ne yapardım bilemedim oğlum ben fazla minyon bir anneyim yapma etme der dururdum heraldeşuanda göğsümde horul horul yatıyor beyfendi.
Aynen öyleAllah dağına göre kışını veriyor demekkimaşallah yavruma
2 hafta yaptım sonra qraya taşınma girdi bir de benim kas ağrılarım tuttu ara verdim çoklu bez aldık btisin tekrar başlayacağımMaşallahsütün yarıyor demek ki Oturup kalkmaya emeklemeye başlayınca yavaşlıyor zaten kilo almaları. Başta ne kadar çok o kadar iyi diyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam sen de tuvalet iletişimi yapmayı düşünüyordun yapabiliyor musun?
Yapabilmene çok sevindim2 hafta yaptım sonra qraya taşınma girdi bir de benim kas ağrılarım tuttu ara verdim çoklu bez aldık btisin tekrar başlayacağımçok rahat etti öyle
Maaşallah ne güzel kilo almış. Benim kızımda biraz tospik bir kız. Geçen hafta kontrolde 62 cm 6350 gr cıktı kilosu. Canları iyi olsun da varsın bizim kollar ağrısın. Ben de sezeryan olmuştum. Yorgunluktan sanırım benim bütün vücudum ağrıyor. Dizlerim çok fena, sırt bel zaten gitti. Yaşlı teyzeler gibi hissediyorum, eşime bir yerim ağrıyor demekten utanıyorum artık. Sürekli sızlanan bir kadın oldum. Kızımın salyası çok fazla. Kehribar önerdi canımSizlerde durumlar nasıl özledim sizleri buralarda olanlar bebişler nasıllar bir ses edin
Kaynanam hiç görmedi henüz. Annem gördü hatta o varken de yaptım ama hala ikna olmadı anneannem hala saçma buluyor ikna edecem ya benYapabilmene çok sevindimannenler de ikna oldular mı yapamazsın falan diyorlardı sanırım
Maşallahı var kızının uzunmuş daMaaşallah ne güzel kilo almış. Benim kızımda biraz tospik bir kız. Geçen hafta kontrolde 62 cm 6350 gr cıktı kilosu. Canları iyi olsun da varsın bizim kollar ağrısın. Ben de sezeryan olmuştum. Yorgunluktan sanırım benim bütün vücudum ağrıyor. Dizlerim çok fena, sırt bel zaten gitti. Yaşlı teyzeler gibi hissediyorum, eşime bir yerim ağrıyor demekten utanıyorum artık. Sürekli sızlanan bir kadın oldum. Kızımın salyası çok fazla. Kehribar önerdi canımAtomiks , onu araştırıyorum. Ruhsal olarak da iyi geliyormuş, belki kendime de alırım Geçen gün aklıma gelsin sen, tuvalet iletişimi, yikanabilir bez düşünüyordun. Ne durumdasın?
Ayy maaşallah. Benim kızım boynunu güzel tutuyor ama ben korkuyorum oturtmaya. Ana dizinde yatma oturma karışık duruyor gerçi. Yatmayı hiç sevmiyorpeki bir şey daha soracağım. bebişini yüzdüren var mı gaz sancısına çok iyi geliyor bizim evde küvet var sancıları çok olduğunda dolduruyorum yarım saat bir saat oğlumun o anki durumuna göre boyun simidiyle yüzdürüyorum baya rahatlatıyor. ve bizimki artık oturmak istiyor. kafasını dik tutabiliyor vücudunu da tutabiliyor. artık yatıramıyorum hemen sıkılıp ağlıyor illa oturacak göz temasıyla sohbet edeceğiz. okuduğum bir yazıda kafasını dik tutabilmesi ve desteklerle durabiliyor olması lazımmış bunları yapabiliyor ama ne yapsam bilemedim. bakın aynı böyle takılıyoruz
biz tosunuz 7,1Kizlar kilolar ne alemde bebeklerin
3 gün sonra 3 aylık oluyoruz 6 kg civari görünüyor
oğlum bayadır tutuyor kafasını dedim bir kere şans vereyim oturmayı çok sevdi şimdi de yatmıyorAyy maaşallah. Benim kızım boynunu güzel tutuyor ama ben korkuyorum oturtmaya. Ana dizinde yatma oturma karışık duruyor gerçi. Yatmayı hiç sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?