2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gaz sorunu yok mu sizde kundakta daha cok olmuyormu kundağı ne ile yapıyorsun ben artık battaniye ile kollarını kistiriyorum sadece
Çok şükür, gaz sorunu yok. Sabaha karşı kendi pırt pırt yapıyor. Kundak sadece kollarını tutuyor, bacaklar serbest zaten. Pazen dedikleri bez türü var, 2 kat kundak dikmişti babannesi. Onunla kundak yapıp üzerine battaniye örtüyorum. Gün içinde de bacaklar hep hareketli, her bez değişiminde masaj da yapıyorum, bacak egzersizleri. Genel olarak gaz sorunu yaşayan bir bebek değildi ama, sadece 1 ay gaz damlası kullandık. 15-45 Gün arası o da.

Bunlar hamilelik boyunca kızım için aldığım kitaplar doğumdan sonra üç tane olan kitap ve kartları aldım hepsi çok güzel

Eklentiler

• IMG_20211204_101048.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20211204_101005.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20211204_100948.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20211204_100606.webp
    90,2 KB · Görüntüleme: 75
Havaalanına uçağa nasil taşıdın bebek arabasıyla mı tebrikler yolculuk yaptığın için.

Çok sevindim. Neyseki iniş kısmında başlamış. Basınçtan mı rahatsız oldu acaba? Seni de tebrik etmek lazım. 2 aylık bebisle yolculuk yaptın sonuçta
Basınçtan değilde karnı acıktı . Bizimki acıkınca yeri göğü inletiyo
Sağolasın canım bi halim vardı sorma bunu önğne taktım kanguruyla sırtımda bebek bakım çantası elimde de valiz ay bi de uçağa geç kalıyoduk havaalanına zor yetiştirdi eşim koridora kaldım orada gittim

Havaalanına uçağa nasil taşıdın bebek arabasıyla mı tebrikler yolculuk yaptığın için.
Sağol canım benim . Havaalanına eşim götürdü . Valizi birlikte verdik bebeği kucağıma aldım bakım çantasını da sırtıma kanguruyu elime aldım uçakta çıkarılıyo zaten diye. İnerken kanguruyu hostese taktırdım yine çantayı sırtıma . Valizim çok rahat itiliyordu o pek yük yapmadı bana .

Amazonda kitaplar çok uygun oluyor. Ben de ileriye dönük yatırım yapıp aldım bi dünya geçen hafta. İş bankası çocuk yayınlarından.

Merhabalar hangi kanguruyu kullanıyorsunuz

Babybjörn anakucağı almaya değer mi diye çok sorulmuştu. Son dönemde çok güzel kullanmaya başladık. Önündeki oyuncaklarla oynuyor, eskiden elleri yetmiyordu göremiyordu pozisyondan dolayı arada içinde bile uyuyor. Şimdilik iyi ki almışım diyorum.

Merhabalar hangi kanguruyu kullanıyorsunuz
Merhaba . Civilden almıştım çok memnun kaldım sırt bel ağrıtmıyor yok gibi ve benim bebeğim altı kiloya yakın bel fıtığım da var üstelik ama rahatsız etmedi hiç

Eklentiler

• 289F0298-DF96-4CCA-90FC-17691E67D5F0.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 68
Ben hamile kaldığımı öğrenince ilk baby björn aldım 20!günden sonra kullanmaya başladım çok memnunum.

Oyyyy maşallah

Çok sevindim iyi geçmesine geçmiş olsun ikinize de darısı dönüş yolculuğuna

Sen endişeleniyorsan çocuk hissediyor olabilir ben de işe başlayınca bakıcıya bırakacağım gibi görünüyor ama ben sabah 7 de çıkacağım akşam da 7 gibi döneceğim şimdiden düşününce bile sıkılıyorum allah hayırlısını versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…