2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar selamlar, rota aşısı sonrası alerji çıktı kızımda. Ablası da alerjiliydi. Araştırdığıma göre eğer yatkınlığı olan bebeğiniz varsa aşı tetikliyormus bilginiz olsun
Ben bunu biyerde okumuştum o yüzden yaptırmak istemedim çünkü ben alerjik bünyeliyim bide kızım atopik biraz
Geçmiş olsun

Kızlar selamlar, rota aşısı sonrası alerji çıktı kızımda. Ablası da alerjiliydi. Araştırdığıma göre eğer yatkınlığı olan bebeğiniz varsa aşı tetikliyormus bilginiz olsun
Aşıdan sonra alerjisinin ortaya çıktığını nasıl anladiniz peki? Kızımın da pzt günü aşısı var.

Doktor bana aşıdan sonra kakada kan görebilirsiniz korkmayın dedi. Benim bebişim de 2-3 hafta önce kakasında kan vardı, su böreğinin yağından şüphelendik. Şimdi tereyağ yemiyorum (aslında önceden her gün omletimde oluyordu ama böreğin yağı dokundu gibi). İlk kan fındık kadardı en son iğne ucu kadar oldu, doktor diyeti katılaştırmadan devam dedi. Imarım geçiyordır. Siz ne alerjisinden şüpheleniyorsunuz? Kakada kan mı gördünüz? Çok geçmiş olsun inşallah geçici bir şeydir.

1 hafta sonra 3 ayımız doluyor çok şükür bugüne kadar hiç gaz sorunu yaşamadık ama gecikmeyle yaptırdığımız 2 ay aşısından sonra olanlar oldu.melek gibi yavrum dün gece çıldırdı.böyle bir ağlamak olamaz.hemen hastaneye gittik doktor gaz dedi.ama bu 2 ay aşını bizi bitirdi. Gün gece doktordan sonra uyudu ama br gece önce yarım saate uyandı..annelerde kaldım odasınımı özledi gaz mı aşımı bilemedim..çok korkuyorum yine aynı ağlama olur diye biraz kimyon içirdim ne kadar vermeliyim bilemedim

Çok teşekkür ederim
You’re my little christmas wish İngilizce kitaplar da almak istiyorum aslında ama fiyatlar çook yüksek
Malesef çok yüksek bizim de iki tane ingilizce kitabımız var pahalı olduğu için çok alamıyorum insanın gözü kalıyor çok güzel oluyorlar çünkü

Eklentiler

• IMG_20211204_163650.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20211204_163631.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ederim Bu Monti de İş Bankası’nın, ben de çok beğendim. O seriden alayım bir miktar daha. Amazon prime favorimiz zaten
Monti’yi ben de almıştım. Çok tatlı çizimleri Bir de hareketli kitaplar serisi var onun onlar da çok güzel hala indirim var mı bilmiyorım ama onlardan da tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba, 10 eylül doğumlu bebeğim var anne sütü alıyor ve 1 ay sonra ise başlayacağım biberon alıştırma çabalarım malesef husran en son şuan medela calma aldım ama onuda almıyor bitik durumdayım önerisi olan var mı?

Siz sütü sağın enjektör ya da kaşık biberon ile beslenir

Biz bugün oğlumuzu sünnet ettirdik arkadaşlar. Klipsli yöntemle yapıldı. Salı günü klips çıkarılacak İşlemden önce doktor pipiyi muayene etti bize yapılacak şeyi anlattı sonra uyuşturucu iğne vurdu hızlıca 3-4 yerinden. O esnada ağladı ama Allah'tan hemen sustu. 15 dk bekledik sonra işlem başladı, ben pek bakmadım oğlumun başında ellerini tutup yanağımi ona değdirip konusuyodum. İşlem de max 8-10 dk sürdü, acı duymadı sadece yapılan seylerden rahatsiz oldu. sanırım sezeryande bizim acı duymayip da yapılanları hissettigimiz gibi bisey. Sonrasinda eve geldik 2-3 saat sonra aşırı ağladı, uyuşturucu igne etkisi geçince. Bi şekilde sakinleşti ama hep diken ustundeyiz pipisi acımasın aman bacaklariyla pipisine vurmasın diye. 3-4 saat arayla calpol veriyoruz falan cok tedirginim gerginim dua edin insallah sorunsuz atlatırız.

Kakasinda kan gördük ve çok fazla ıkınma huzursuzluk oldu. Maalesef huzursuzluğu hala devam ediyor. İlk kizimda 1 yaşına kadar diyet yapmistik. Süt ürünleri ve çapraz besin olarak et ürünleri alerjisi var
Şimdilik kuruyemişi de kestik bakalım

Hayırlı olsun canım acil şifa bulsun allah damatlığımı da göstersin inşallah

Çok geçmiş olsun. Burada böyle yazıldıkça ben ötelemeyi düşünüyorum bu aşıyı 4. Ay sonunda yaptırmayı planlıyorum korkudan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…