2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cevizide kestiniz mi mesela. Bende kuruyemişlerde bir tek ceviz tüketiyorum. Bir alerji durumu yok şimdilik ama diğerlerini önlem amaçlı

Hadi gözün aydın su gibi gittin darısı dönüşüne

Cevizide kestiniz mi mesela. Bende kuruyemişlerde bir tek ceviz tüketiyorum. Bir alerji durumu yok şimdilik ama diğerlerini önlem amaçlı
Benim de durum aynı aslında gaz döneminde karnını ağrıtmasın diye yemiyordum öyle devam etti. Kimse yemiyor mu kuruyemiş?

Hayırlı olsun canım çabucak iyileşir inşallah

Benim de durum aynı aslında gaz döneminde karnını ağrıtmasın diye yemiyordum öyle devam etti. Kimse yemiyor mu kuruyemiş?
Ben yiyorum ancak kavrulmamış yemeye gayret ediyorum. Gazdan falan değil gerçi. Kavruldukları zaman içlerindeki faydalı yağlar uçuyor, bir de daha çok kilo aldırıyor.
Bir de benim cevize alerjim var ondan çok çok az yiyorum cevizi

Kizlar uyutup yatağına bırakınca gunduz uyumaya devam ederken odadan cikinca uyaniyor biraz iş yapmak istiyordum yapamiyorum oyle olunca kokumumu duyuyor ?bazen babasina birakip dus almaya gidince de geldigimde uyanmis oluyor iyice dalmadigindan mi biraz beklemem mi lazim sizde de var mi boyle bir durum

Kıyamam ona. Allahım tez zamanda şifa versin, ağrısı sızısı hiç kalmasın inşallah.

Çok geçmiş olsun. Burada böyle yazıldıkça ben ötelemeyi düşünüyorum bu aşıyı 4. Ay sonunda yaptırmayı planlıyorum korkudan sanırım
Ben de düşünmeye başladım bu fikri. Çıkarsa 4 ay sonunda da çıkacak gerçi. 1 ay ötelemiş olacağız sadece. Kafam çok karışık.

Ben yiyorum, fındık, ceviz, badem hatta fıstık bile yiyorum. Alıştı belki de kızım, ya da hassasiyeti yok. Rahatsız olmadı hiç.

Bizde de salya başladı ama ille dişten olmayabilirmiş
Muhtemelen dişten kaynaklı başlamadı zaten bu salyalar. 3 aylık kızım, neredeyse 1,5 aydır salyası var. Ama üst dişlerinin yeri de sert ve biraz beyaz duruyor. Hemen çıkmaz tabi de erken diş çıkaracak gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…