- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.201
Hayırlı olsun canım inşallah hemen geçer hassasiyeti. Umarım hiç huzursuzluk vs yaşamadan çok rahat atlatırsınız dualarım seninleBiz bugün oğlumuzu sünnet ettirdik arkadaşlar. Klipsli yöntemle yapıldı. Salı günü klips çıkarılacak İşlemden önce doktor pipiyi muayene etti bize yapılacak şeyi anlattı sonra uyuşturucu iğne vurdu hızlıca 3-4 yerinden. O esnada ağladı ama Allah'tan hemen sustu. 15 dk bekledik sonra işlem başladı, ben pek bakmadım oğlumun başında ellerini tutup yanağımi ona değdirip konusuyodum. İşlem de max 8-10 dk sürdü, acı duymadı sadece yapılan seylerden rahatsiz oldu. sanırım sezeryande bizim acı duymayip da yapılanları hissettigimiz gibi bisey. Sonrasinda eve geldik 2-3 saat sonra aşırı ağladı, uyuşturucu igne etkisi geçince. Bi şekilde sakinleşti ama hep diken ustundeyiz pipisi acımasın aman bacaklariyla pipisine vurmasın diye. 3-4 saat arayla calpol veriyoruz falan cok tedirginim gerginim dua edin insallah sorunsuz atlatırız.
Dönemsel olabilir ya da seni hissedebilir bu konuyu bende çözemedim. Bazen o kadar güzel uyuyor ki 3 saat falan bazen de sanki benim yerimden kalkmamı bekliyor. Dün ben mutfakta yemek yaparken pusette uyudu aldım beşiğine koydum 10dk sonra kalktı. Almicam seni ordan 5 saat yat yamuk yumuk diye kızıyorumKizlar uyutup yatağına bırakınca gunduz uyumaya devam ederken odadan cikinca uyaniyor biraz iş yapmak istiyordum yapamiyorum oyle olunca kokumumu duyuyor ?bazen babasina birakip dus almaya gidince de geldigimde uyanmis oluyor iyice dalmadigindan mi biraz beklemem mi lazim sizde de var mi boyle bir durum
Geçmiş olsunBiz bugün oğlumuzu sünnet ettirdik arkadaşlar. Klipsli yöntemle yapıldı. Salı günü klips çıkarılacak İşlemden önce doktor pipiyi muayene etti bize yapılacak şeyi anlattı sonra uyuşturucu iğne vurdu hızlıca 3-4 yerinden. O esnada ağladı ama Allah'tan hemen sustu. 15 dk bekledik sonra işlem başladı, ben pek bakmadım oğlumun başında ellerini tutup yanağımi ona değdirip konusuyodum. İşlem de max 8-10 dk sürdü, acı duymadı sadece yapılan seylerden rahatsiz oldu. sanırım sezeryande bizim acı duymayip da yapılanları hissettigimiz gibi bisey. Sonrasinda eve geldik 2-3 saat sonra aşırı ağladı, uyuşturucu igne etkisi geçince. Bi şekilde sakinleşti ama hep diken ustundeyiz pipisi acımasın aman bacaklariyla pipisine vurmasın diye. 3-4 saat arayla calpol veriyoruz falan cok tedirginim gerginim dua edin insallah sorunsuz atlatırız.
Sanıyorum iyice dalmadığında oluyor bizde de böyle. He ama kucak kıcağaysak kaçırmaz uyurKizlar uyutup yatağına bırakınca gunduz uyumaya devam ederken odadan cikinca uyaniyor biraz iş yapmak istiyordum yapamiyorum oyle olunca kokumumu duyuyor ?bazen babasina birakip dus almaya gidince de geldigimde uyanmis oluyor iyice dalmadigindan mi biraz beklemem mi lazim sizde de var mi boyle bir durum
Evet şu an kucak kucaga guzel uyuyorSanıyorum iyice dalmadığında oluyor bizde de böyle. He ama kucak kıcağaysak kaçırmaz uyur
Sağol canım valla keske daha erken yaptirsaydik diyorum. Orda biraz büyük cocuklar vardı daha işlem bile yapılmadan kıyameti kopardılar, iğne sonrası korkudan falan epey susmadilar. Henüz korkuyu cok bilmezken ve dönemiyorken yaptırmak daha iyi. Bacaklarini sabit tutup pipisini acıtmaması icin cok çaba sarfettik. Gecemiz iyi geçti şükür simdi de keyfi yerinde artık acımıyor sanırımHayırlı olsun canım inşallah hemen geçer hassasiyeti. Umarım hiç huzursuzluk vs yaşamadan çok rahat atlatırsınız dualarım seninlebende çok istiyorumda cesaret edemiyorum biraz daha beklicem ama 6.aya kadar yaptırmayı düşünüyorum cesaret verdin şimdi bana.
Maşallah ya hic acımasın canı ❤Sağol canım valla keske daha erken yaptirsaydik diyorum. Orda biraz büyük cocuklar vardı daha işlem bile yapılmadan kıyameti kopardılar, iğne sonrası korkudan falan epey susmadilar. Henüz korkuyu cok bilmezken ve dönemiyorken yaptırmak daha iyi. Bacaklarini sabit tutup pipisini acıtmaması icin cok çaba sarfettik. Gecemiz iyi geçti şükür simdi de keyfi yerinde artık acımıyor sanırım
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşi bnm hiç cesaretim yok siz kurtuldunuz vallaSağol canım valla keske daha erken yaptirsaydik diyorum. Orda biraz büyük cocuklar vardı daha işlem bile yapılmadan kıyameti kopardılar, iğne sonrası korkudan falan epey susmadilar. Henüz korkuyu cok bilmezken ve dönemiyorken yaptırmak daha iyi. Bacaklarini sabit tutup pipisini acıtmaması icin cok çaba sarfettik. Gecemiz iyi geçti şükür simdi de keyfi yerinde artık acımıyor sanırım
3.ay 20gunde sonra ası yapılamıyotÇok geçmiş olsun. Burada böyle yazıldıkça ben ötelemeyi düşünüyorum bu aşıyı 4. Ay sonunda yaptırmayı planlıyorum korkudan sanırım
Ben de yiyorum canım sorun olacağını sanmıyorum.Kızlar size 2 sorum var biri biraz özelhamilelikte az pişmiş yumurta, sucuk, salam vs yiyemiyorduk şimdi yiyor musunuz ben az pişmiş yumurta yiyorum zararı var mıdır acaba doktora sormayı unuttum
Diğer sorumda birliktelik sonrasında duşa girmeme fırsat kalmadan bebeğim uyandı ve çok ağladı o şekilde emzirmek zorunda kaldım acaba günah mı? Internette biraz araştırdım ezan vaktini gecirmedigimiz sürece evdeki işlere emzirmeye yemek yapmaya engel değilmiş ama çoğu kişi de linclemis günah diyeemzir ama bebeğin yüzüne bakma diyen bile var anlam veremedim açıkçası. Bebeğim sadece anne sütü alıyor mama veriyor olsam öyle durumda mama vericem ama o da yok e bıraksam çatlayacak ağlamaktan çocuk
Çok teşekkür ederim bende direk duş alıp öyle günüme devam ediyorum ama söz konusu bebek olunca işler karışıyor. Rahatladım biraz teşekkür ederim canımBen de yiyorum canım sorun olacağını sanmıyorum.
İkinci konuya gelince en dogrusu bebegi abdestli emzirmek tabiki ama sonucta zina yapmıyoruz esimizle birlikte oluyoruz ve sonrasinda bebek emecekse bekletmeye ağlatmaya gerek yok, bir günahı yok. Dedigin gibi namaz vaktini gecirmemek lazım ama mümkün olan en kısa sürede gusul alıp her işimizi gusul abdestli olarak yapmak daha dogru. Keskin bir şekilde günah denemez diye biliyorum.
Cheistmas Wish’e baktım, 150 tlMalesef çok yüksekbizim de iki tane ingilizce kitabımız var pahalı olduğu için çok alamıyorum insanın gözü kalıyor çok güzel oluyorlar çünkü
Dün bakınırken gördüm hareketli kitaplar serisini. Ekliyorum listemeMonti’yi ben de almıştım. Çok tatlı çizimleriBir de hareketli kitaplar serisi var onun onlar da çok güzel hala indirim var mı bilmiyorım ama onlardan da tavsiye ederim.
Denedim, hatta bir kavanoz yer fıstığı ezmesi bitirdimYer fıstığı denedin mi hiç o hemen tepki veriyor bizde öyle oldu birtane tek yemiştim
Bu iş çok karışık. Bizde kundak ve gürültü işe yarıyor genelde ama maksimum yarım saat uyuyor. Ama şu anda kucağımda bir saattir sallıyorum ve emiyor, bırakamadımKizlar uyutup yatağına bırakınca gunduz uyumaya devam ederken odadan cikinca uyaniyor biraz iş yapmak istiyordum yapamiyorum oyle olunca kokumumu duyuyor ?bazen babasina birakip dus almaya gidince de geldigimde uyanmis oluyor iyice dalmadigindan mi biraz beklemem mi lazim sizde de var mi boyle bir durum
Kokunun sindigi bir kıyafet ortebilirsin uzerineKizlar uyutup yatağına bırakınca gunduz uyumaya devam ederken odadan cikinca uyaniyor biraz iş yapmak istiyordum yapamiyorum oyle olunca kokumumu duyuyor ?bazen babasina birakip dus almaya gidince de geldigimde uyanmis oluyor iyice dalmadigindan mi biraz beklemem mi lazim sizde de var mi boyle bir durum
Bakacak kişi biraz yaşlı 60 yaşında boğazına kaçırır diye korkuyorumSiz sütü sağın enjektör ya da kaşık biberon ile beslenir
Kalık ile kaçırmaz bence onu geçtim 60 yaş genç yaş artıkBakacak kişi biraz yaşlı 60 yaşında boğazına kaçırır diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?