2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hayırlı olsun canım inşallah hemen geçer hassasiyeti. Umarım hiç huzursuzluk vs yaşamadan çok rahat atlatırsınız dualarım seninle bende çok istiyorumda cesaret edemiyorum biraz daha beklicem ama 6.aya kadar yaptırmayı düşünüyorum cesaret verdin şimdi bana.

Dönemsel olabilir ya da seni hissedebilir bu konuyu bende çözemedim. Bazen o kadar güzel uyuyor ki 3 saat falan bazen de sanki benim yerimden kalkmamı bekliyor. Dün ben mutfakta yemek yaparken pusette uyudu aldım beşiğine koydum 10dk sonra kalktı. Almicam seni ordan 5 saat yat yamuk yumuk diye kızıyorum

Geçmiş olsun

Sanıyorum iyice dalmadığında oluyor bizde de böyle. He ama kucak kıcağaysak kaçırmaz uyur

Sağol canım valla keske daha erken yaptirsaydik diyorum. Orda biraz büyük cocuklar vardı daha işlem bile yapılmadan kıyameti kopardılar, iğne sonrası korkudan falan epey susmadilar. Henüz korkuyu cok bilmezken ve dönemiyorken yaptırmak daha iyi. Bacaklarini sabit tutup pipisini acıtmaması icin cok çaba sarfettik. Gecemiz iyi geçti şükür simdi de keyfi yerinde artık acımıyor sanırım

Maşallah ya hic acımasın canı ❤ evet çok hareketlenmeden yapmak gerek gerçektende. Bende en kısa zamanda yaptiricam

Çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşi bnm hiç cesaretim yok siz kurtuldunuz valla

Kızlar size 2 sorum var biri biraz özel hamilelikte az pişmiş yumurta, sucuk, salam vs yiyemiyorduk şimdi yiyor musunuz ben az pişmiş yumurta yiyorum zararı var mıdır acaba doktora sormayı unuttum

Diğer sorumda birliktelik sonrasında duşa girmeme fırsat kalmadan bebeğim uyandı ve çok ağladı o şekilde emzirmek zorunda kaldım acaba günah mı? Internette biraz araştırdım ezan vaktini gecirmedigimiz sürece evdeki işlere emzirmeye yemek yapmaya engel değilmiş ama çoğu kişi de linclemis günah diye emzir ama bebeğin yüzüne bakma diyen bile var anlam veremedim açıkçası. Bebeğim sadece anne sütü alıyor mama veriyor olsam öyle durumda mama vericem ama o da yok e bıraksam çatlayacak ağlamaktan çocuk

Ben de yiyorum canım sorun olacağını sanmıyorum.
İkinci konuya gelince en dogrusu bebegi abdestli emzirmek tabiki ama sonucta zina yapmıyoruz esimizle birlikte oluyoruz ve sonrasinda bebek emecekse bekletmeye ağlatmaya gerek yok, bir günahı yok. Dedigin gibi namaz vaktini gecirmemek lazım ama mümkün olan en kısa sürede gusul alıp her işimizi gusul abdestli olarak yapmak daha dogru. Keskin bir şekilde günah denemez diye biliyorum.

Çok teşekkür ederim bende direk duş alıp öyle günüme devam ediyorum ama söz konusu bebek olunca işler karışıyor. Rahatladım biraz teşekkür ederim canım

Malesef çok yüksek bizim de iki tane ingilizce kitabımız var pahalı olduğu için çok alamıyorum insanın gözü kalıyor çok güzel oluyorlar çünkü
Cheistmas Wish’e baktım, 150 tl kesinlikle çok güzeller ama bu kurlarla daha da zor alırız
Monti’yi ben de almıştım. Çok tatlı çizimleri Bir de hareketli kitaplar serisi var onun onlar da çok güzel hala indirim var mı bilmiyorım ama onlardan da tavsiye ederim.
Dün bakınırken gördüm hareketli kitaplar serisini. Ekliyorum listeme

Bu iş çok karışık. Bizde kundak ve gürültü işe yarıyor genelde ama maksimum yarım saat uyuyor. Ama şu anda kucağımda bir saattir sallıyorum ve emiyor, bırakamadım bir saatte dalmaz mı, dalması lazım. Bence büyüyüp farkındalıkları arttıkça sorun oluyor.
Bir de yatağa bırakırken kafayı biraz yukarıda tutmak lazımmış. Yoksa düşme refleksi sebebiyle uyanabiliyorlarmış.
Ama sorunun tek çözümü kendi kendine uyumayı öğrenmesi. 4. aydan sonra yavaş yavaş öğretmeye çalışmak lazım Umarım kolay olur.

Kokunun sindigi bir kıyafet ortebilirsin uzerine

Bebeğinizi uyuturken zorlanırsanız bir de bunu deneyin derim. Sakinleştirip uykuya dalışını kolaylaştırıyor gibi. Bizde olumlu etkisi oldu.

Eklentiler

• 20211205_215016.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…