- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.941
Bu ağlamalar bizde de var, azaldı ama. Ben bazı pozisyonlar buldum sustuğu. Mesela bir elimi göğsüne koyup havada yüzüstü çevirince susuyor, bazen dizime yatırınca susuyor. Ama açsa bunlar kar etmiyor. O zaman da ayakta kucağımda hoplatıp pış pış yaparken meme vermeye çalışıyorum, emip susuyorBugün alt komşuyu gördüm binaya girerken.sağlıkla büyütün falan dedi. Sonra konuşurken. “bu kadına çok acıyorum,Sürekli ağlıyor bu bebek. Kadın ne yapsın“ diyor eşim senin için dediYa maalesef öyle dedim. Onların da torun oldu bizden bir kaç ay evvel biz de aynıyız falan dedi
Son bir kaç gündür o kadar ağlıyor ki bana da kal geliyor o ağlarken donup kalıyorum.çünkü bi noktadan sonra Artık aklım almıyor sanırım olanları. 4. Aya girerken normal Olmalı bu tarz durumlar anlamadım ben de
Ne demekAaa bunu bilmem çok iyi oldu, sağol arkadaşımBende zorlayayim biraz. Bu ay 500 Gr aldı. Annemlere göre çok az, burdakilere göre çok normal:)
Ablamlar kendi çocuklarından örnek veriyor, ayda 2 kilo almışlar falan. Önce bir üzüldüm sonra dedim kendine gel, Dr normal diyor.
Mümkün olduğunca almak lazım canım piyasa uçtu gidiyor eşim isyanlarda valla normalde 2 ay sonrasının işini bugünden yaptırmazdı artık kendi diyor ne alınacak alalım bian önce diyeBen henüz bez ve kıyafetteyimçok sınırlı kalmışım
İşten de ayrıldım, stokçuluğumun da bir sınırı olacak maalesef ama büyük kalemlere bakayım bari, onları almaya çalışayım
Çok reklamını yaptım dimiSen bu slingi gerçekten çok aktif kullanıyorsun. Ben şunu merak ettim. Bebeğin slingde uyuyunca çıkarmıyor musun slingden? O şekilde oturabiliyor musun, oturmuyorsan hep ayakta mı duruyorsun senKafamda deli sorular...
Çok güzel olmuşAtak döneminde oluyormuş bizim bugün sanki normale dönüyor gibi 1 hafta boyunca gündüz ya benim ya babasının kucağında uyudu. Gece dedğin gibi hiç bir sıkıntı yok lamba kapalı olsun sabah kadar arada emiyor uyuyor.Uyusun bu dönemde kucağa falan alışmaz korkma sadece sana ihtiyaç duyuyor duygusal doyum için. Ben hiç ona buna alışmasın demiyorum sonuçta evdeyiz bakarız. Sadece 6. Aydan sonra odasına tam yerleşsin istiyorum. İkinci çocuk çalışmalarına başlamam lazım bakalım kısmetse. Oğlum aşılamayla oldu belki diğeri normal yolla olur. Bu arada benim tam işe döneceğim zaman yasaklar çıktı burda kesin olarak 1 aydan fazla yine evdeyim sevin süper oldu. Yılbaşı fotoğrafı çektik dün süper oldu evde olan boş kutuları hediye kağıdıyla sarsım ekstra para harcamadan güzel pozlar aldık. Koyuyorum ekte
Aynen öyle napim ama yinede sevmiyorumAyyy ne güzel insallah hep böyle giderhahaha iyi yapmışsın korku iyidir değer bildirir
Slingin de kangurunun da hakkını veriyorsun benceÇok reklamını yaptım dimi
Çıkartmıyorum slingden. İlk uyuduğunda yarım saat çok derin uyuyor, o arada oturuyorum. Sonra uyanıyor ve kalkıp tekrar uyutuyorum, tabi uyursa. Sonra derin uykuya geçerse yine rahatım ama genelde ilki kadar derin olmuyor. Ara ara oturup, kıpırdanırsa kalkıp sallanıyorum. Sanırım şu ara kilo vermeye başlamamın sebebi de bu iş
Ama bir iki hafta sonra her uykuda olmasa bile arada bırakmayı düşünüyorum. Yüzüstü uyutma işini de denemek istiyorum hatta gündüz uykularında. Bir de tam uyumadan bırakıp kendi uyuyacak mı diye deneyeceğim günde bir kere (huckleberry). Ama işe yarar mı bilmem
Emzirerek mi uyutuyorsun? Emerken uyuyor mu? Uyuyorsa o dahil mi 30 dk? Yoksa yerine koyduktan sonra mı 30 dk?Bizim gündüz düzenimiz şu şekilde: 2 saat uyanık kalıyor 30 dk uyuyor. Asla 31 dk değil. Az değil mi yaa sanki saat kurmus gibi 31. Dk da uyaniyor delircem
HahahahAynen öyle napim ama yinede sevmiyorum
Emzirirken uyuyor sonra ayağıma alıp azcik salliyorum. Toplam max 35-37 dk oluyor heralde çünkü memede uzun süre uyutmuyorum bana vakit kalsin diyeEmzirerek mi uyutuyorsun? Emerken uyuyor mu? Uyuyorsa o dahil mi 30 dk? Yoksa yerine koyduktan sonra mı 30 dk?
Benim birkaç gündür gündüzleri uyumuyordu beşiğe bırakınca uyanıyordu. Koyduğum an gözler kocaman açılıyordu resmenBizim gündüz düzenimiz şu şekilde: 2 saat uyanık kalıyor 30 dk uyuyor. Asla 31 dk değil. Az değil mi yaa sanki saat kurmus gibi 31. Dk da uyaniyor delircem
Valla öyle ya sormaHahahahbende önceden severdim çok soğudum hiç tahammülüm kalmadı gibi hissediyorum
Ay bizimkide bayadır gündüzleri uyumuyordu maşallah diyim 3 gündür şyi uyku acaba yeni düzen mi kuruyorlar bir de uyumayınca yüzüstü yatırarak uyutuyorum uzun süre uyuyoBenim birkaç gündür gündüzleri uyumuyordu beşiğe bırakınca uyanıyordu. Koyduğum an gözler kocaman açılıyordu resmenDün kucağımda tuttum mecbur 1 saat uyudu, bugün de çok şükür 1 saat kucağımda 1 buçuk saat pusette kesintisiz 2 buçuk saat uyudu. Atak dönemi bitiyor heralde eskiye dönmeye başladı gibi. Belki kendine yeni düzen kuruyordur seninki de
Gündüz 2 saat uyanık, 1 saat civarı uyuyor gibi kızım. Bu sürenin bir kısmı emzirirken uyuma süresi tabi. Tam bir düzeni yok ama eskiden hiç uyumuyordu, şimdi uyuyor en azından ☺Emzirirken uyuyor sonra ayağıma alıp azcik salliyorum. Toplam max 35-37 dk oluyor heralde çünkü memede uzun süre uyutmuyorum bana vakit kalsin diye
Aman aman maşallah hep böyle gitsinAy bizimkide bayadır gündüzleri uyumuyordu maşallah diyim 3 gündür şyi uyku acaba yeni düzen mi kuruyorlar bir de uyumayınca yüzüstü yatırarak uyutuyorum uzun süre uyuyo
Zaten kucakta hep susuyor, ama bıraktığım yerde ağlıyor, krize giriyor.alıyorum göğsüme koyuyorum yok. ıkın sıkın oluyor kalkmak istiyor ille kucakta yürüyeceğizBu ağlamalar bizde de var, azaldı ama. Ben bazı pozisyonlar buldum sustuğu. Mesela bir elimi göğsüne koyup havada yüzüstü çevirince susuyor, bazen dizime yatırınca susuyor. Ama açsa bunlar kar etmiyor. O zaman da ayakta kucağımda hoplatıp pış pış yaparken meme vermeye çalışıyorum, emip susuyorçevir biraz sağa sola ağlayınca, belki bulursun sen de rahat ettiği bir pozisyon.
Elini biraz çek kendin geri getiriyormu?Maşallah çok tatlıAman aman maşallah hep böyle gitsinyeni bir düzen kırıyordur belki kendine, atak dönemleri değiştikçe onlarda yeni şeyler kazanıyor sanki. Bizimde bugün düzeldi uyku düzenimiz bakalım yarın nasıl olucak. Şu yüz üstü yatırmayı bir ben beceremedim heralde ya bizimki yatmıyor öyle bir denedim de ellerinin üstüne koyuyor kafasını
Çok teşekkür ederimElini biraz çek kendin geri getiriyormu?Maşallah çok tatlı❤
Ahahah maşallah ona yaa şapka da küçülmüş büyümüş paşa baksanaAman aman maşallah hep böyle gitsinyeni bir düzen kırıyordur belki kendine, atak dönemleri değiştikçe onlarda yeni şeyler kazanıyor sanki. Bizimde bugün düzeldi uyku düzenimiz bakalım yarın nasıl olucak. Şu yüz üstü yatırmayı bir ben beceremedim heralde ya bizimki yatmıyor öyle bir denedim de ellerinin üstüne koyuyor kafasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?