2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu ağlamalar bizde de var, azaldı ama. Ben bazı pozisyonlar buldum sustuğu. Mesela bir elimi göğsüne koyup havada yüzüstü çevirince susuyor, bazen dizime yatırınca susuyor. Ama açsa bunlar kar etmiyor. O zaman da ayakta kucağımda hoplatıp pış pış yaparken meme vermeye çalışıyorum, emip susuyor çevir biraz sağa sola ağlayınca, belki bulursun sen de rahat ettiği bir pozisyon.

Ne demek bize de sağlık ocağı 500 gr, doktor 700 gr almış dedi 200 gr da farketmemesi lazım ama salladım. 500’ü duyunca ben de senin gibi bir üzüldüm, sonra normal diyorlar niye üzülüyorsun deyip toparladım kendimi. Onun üstüne bir emzirme danışmanıyla konuşayım dedim işte, ama 700 gr’ı duyunca rahatlamıştım. Sadece tek meme veriyordum her öğünde ama ikinci memeyi verince de cok cok emiyor maşallah. Sonra bir tur daha döndürüyorum 15 dk falan emiyor. Aslında emecekmiş bebe ben emzirmiyormuşum
2 kilo da çok gerçekten, hiç öyle şeyleri düşünüp üzülme, gerek de yok. Normal sınırlarda olsun yeter.
Bir de Tracy Hogg kitabında gündüz yeterli kaloriyi alamazsa bebek gece çok sık uyanır diyor. Hala çok düzensiz bizim gece uyanmalarımız ama 8 gibi uyutup, 10:30-11 gibi beslersem tekrar (dream feeding diye geçiyor, bak istersen) 1’e kadar falan uyuyor. Bu da işine yarayabilir bence 1’den sonra saat başı - 2 saatte bir uyanıyoruz ama o ayrı
Kusma bizde de vardı. Şimdi emdikten sonra biraz kucağımda geziyoruz, gazı çıkıyor genelde. Sonra altını değiştiriyorum, ondan sonra geçiyorum oyuna. Mesela emdikten sonra sırtını göğsüme yaslarsam da kusuyordu. Dikkat edince çok azaldı. Bir dene bakalım, belki işe yarar

Mümkün olduğunca almak lazım canım piyasa uçtu gidiyor eşim isyanlarda valla normalde 2 ay sonrasının işini bugünden yaptırmazdı artık kendi diyor ne alınacak alalım bian önce diye

Sen bu slingi gerçekten çok aktif kullanıyorsun. Ben şunu merak ettim. Bebeğin slingde uyuyunca çıkarmıyor musun slingden? O şekilde oturabiliyor musun, oturmuyorsan hep ayakta mı duruyorsun sen Kafamda deli sorular...
Çok reklamını yaptım dimi
Çıkartmıyorum slingden. İlk uyuduğunda yarım saat çok derin uyuyor, o arada oturuyorum. Sonra uyanıyor ve kalkıp tekrar uyutuyorum, tabi uyursa. Sonra derin uykuya geçerse yine rahatım ama genelde ilki kadar derin olmuyor. Ara ara oturup, kıpırdanırsa kalkıp sallanıyorum. Sanırım şu ara kilo vermeye başlamamın sebebi de bu iş
Ama bir iki hafta sonra her uykuda olmasa bile arada bırakmayı düşünüyorum. Yüzüstü uyutma işini de denemek istiyorum hatta gündüz uykularında. Bir de tam uyumadan bırakıp kendi uyuyacak mı diye deneyeceğim günde bir kere (huckleberry). Ama işe yarar mı bilmem

Çok güzel olmuş çok beğendim. Elinize sağlık.

Bizim gündüz düzenimiz şu şekilde: 2 saat uyanık kalıyor 30 dk uyuyor. Asla 31 dk değil. Az değil mi yaa sanki saat kurmus gibi 31. Dk da uyaniyor delircem

Slingin de kangurunun da hakkını veriyorsun bence Ben çok alışamadım, keşke alışabilseydim. Belki daha rahat ederdim. Bugün kızım uyandı hemen müdahale etmedim tekrar uyumaya devam etti. Çok mutlu oldum. Gündüz uykuları da düzene girecek gibi. Ben emzirerek uyutmaktan çok memnunum. Kızım dile gelip,anne bırak beni dese de ben bırakamicam sanırım Çok keyif alıyorum. (Dişleri çıkınca fikrim değişebilir belki ☺) Oda ayırma mevzusu da, emzirmeyi bırakma mevzusu da kızımdan çok bana travma olacak ilerde

Bizim gündüz düzenimiz şu şekilde: 2 saat uyanık kalıyor 30 dk uyuyor. Asla 31 dk değil. Az değil mi yaa sanki saat kurmus gibi 31. Dk da uyaniyor delircem
Emzirerek mi uyutuyorsun? Emerken uyuyor mu? Uyuyorsa o dahil mi 30 dk? Yoksa yerine koyduktan sonra mı 30 dk?

Benim birkaç gündür gündüzleri uyumuyordu beşiğe bırakınca uyanıyordu. Koyduğum an gözler kocaman açılıyordu resmen Dün kucağımda tuttum mecbur 1 saat uyudu, bugün de çok şükür 1 saat kucağımda 1 buçuk saat pusette kesintisiz 2 buçuk saat uyudu. Atak dönemi bitiyor heralde eskiye dönmeye başladı gibi. Belki kendine yeni düzen kuruyordur seninki de

Ay bizimkide bayadır gündüzleri uyumuyordu maşallah diyim 3 gündür şyi uyku acaba yeni düzen mi kuruyorlar bir de uyumayınca yüzüstü yatırarak uyutuyorum uzun süre uyuyo

Emzirirken uyuyor sonra ayağıma alıp azcik salliyorum. Toplam max 35-37 dk oluyor heralde çünkü memede uzun süre uyutmuyorum bana vakit kalsin diye
Gündüz 2 saat uyanık, 1 saat civarı uyuyor gibi kızım. Bu sürenin bir kısmı emzirirken uyuma süresi tabi. Tam bir düzeni yok ama eskiden hiç uyumuyordu, şimdi uyuyor en azından ☺

Ay bizimkide bayadır gündüzleri uyumuyordu maşallah diyim 3 gündür şyi uyku acaba yeni düzen mi kuruyorlar bir de uyumayınca yüzüstü yatırarak uyutuyorum uzun süre uyuyo
Aman aman maşallah hep böyle gitsin yeni bir düzen kırıyordur belki kendine, atak dönemleri değiştikçe onlarda yeni şeyler kazanıyor sanki. Bizimde bugün düzeldi uyku düzenimiz bakalım yarın nasıl olucak. Şu yüz üstü yatırmayı bir ben beceremedim heralde ya bizimki yatmıyor öyle bir denedim de ellerinin üstüne koyuyor kafasını

Eklentiler

• 20211219_182309.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 79
Zaten kucakta hep susuyor, ama bıraktığım yerde ağlıyor, krize giriyor.alıyorum göğsüme koyuyorum yok. ıkın sıkın oluyor kalkmak istiyor ille kucakta yürüyeceğiz
Bunu da çözücem ha gayret
Onun Dışında biz bu ay 300 gr almışız acaba diyorum hep mi aç? Ondan mı ağlıyor? Ama çok çok kusuyor aç Olsa kusmaz değil mi?
Bilemedim,üzülüyorum elimden de bir şey gelmiyor Ne diyim allah büyük geçer elbet

Elini biraz çek kendin geri getiriyormu?Maşallah çok tatlı

Ahahah maşallah ona yaa şapka da küçülmüş büyümüş paşa baksana bizimkide ilk başta yatmıyordu ama sonra sonra alıştı . Kafasını artık kurtarıyor yan çeviriyo . Elleri bu şekilde koymayı dene bakalım ve yastık koy bakalım

Eklentiler

• D8562660-2516-40DD-B170-5FF8D105D6B2.webp
    24 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…