2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Acaba reflü veya gastrit mi var? Dik durunca rahatlıyordur. Kusuyor diyorsun bir de. Dur sana şu kitaptaki o sayfaları göndereceğim. Bebemi uyutayım da bi

İki meme arasına biraz zaman koymayı dene istersen bir de. Belki de yetiyordur 5 dk
Maşallah daha ne olsun
Bugün kafayı yiyecektim ben hem huysuz, hem uyumuyor gecelerimiz iyi en azından diyordum, onlar da karman çorman oldu

Atomiks bak eke koydum nasıl tespit edileceğini. Eğer bunlardan birisi gibiyde o bölümü de detaylı çekerim.

Eklentiler

• 6781C1FA-D936-4E0F-91EF-56765B8F65BA.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 92
  • 78484C24-23C1-458F-9E48-89BB8A0C7012.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 92
Ben çok sevdim emzirmeyi ☺ Dişler gelince ne hissederim bilmiyorum ama emzirmeyi bıraktığım zaman eminim çok üzüleceğim. Eşim pek horlamaz şanslıyız o yüzden biz. Hatta hamileyken ben horluyordum, çok utanıyordum. Doğum yapınca benim horlamam da bitti. Ben kızımdan bu 3,5 ayda sadece bir kez 3 saat kadar ayrı kaldım. Ne gece ne gündüz hiç ayrılmak istemiyorum.

Ayy ne zormuş ya gerçekten bugün düzeldi çok şükür ama bakalım yarın nasıl olacak. Allah sabır versin böyle olanlara
Bizim de böyle değildi bir gün uyandık ve artık uyumadığını farkettik. Umuyorum düzelir.
Uyumadıkça yoruluyor ve sinirleniyor uykuya da daha zor dalıyor
Fotodaki gibi uyursa sorun yok 2-3 saat bu şekilde uyur ama ben de insanım yaw popom dümdüz oluyor keşke uyku konusunda kediye çekseydi diyorum

Eklentiler

• 4A086F25-850B-45B2-A668-82A7B4449FD8.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 92
Çok teşekkür ederim bunu da bir deneyeyim inşallah işe yarar uyur ve bizde rahat ederiz özellikle geceleri uyumuyor sebebini hiç anlayamıyorum gerçekten bir haftadan beri bedenemi hiç iyi hissetmiyorum çünkü yapmadığımiz şey kalmadı

Yaa ama siz çok tatlısınız. Maaşallah. O tüylüyü de severim, ne güzel gelmiş öyle

Acaba reflü veya gastrit mi var? Dik durunca rahatlıyordur. Kusuyor diyorsun bir de. Dur sana şu kitaptaki o sayfaları göndereceğim. Bebemi uyutayım da bi
Reflü vardı aştık çok şükür ilaçla.
ama bu tuvalet iletişimi İçin yapılan duruş bizde de kusmayı tetikliyor. Baktım gruba şu aralar hep uykusuzluğu konuşuyor yazışıyoruz demek 4. Aya özel bir durum bu ancak cidden sabır isteyen bir durum. Ağlaması ve uykuya dalamaması ataklardan olabilir. Attığın sayfalara baktım ve okudum da ancak onlar da değil. Yeni topic açalım”bebesi uyumayan analara özel Sabır duaları”

Arkadaşım geçen gün çocuğu uyutmak için dua atmıştı bana Bulursam atayım gruba.

Ayy bizde böyle uyumak istiyoruz ama dediğin gibi uyuşuyoruz bugün 1 saat öyle uyudu sonra pusete koydum çok şükür

Biz yüz üstü koyuyoruz yere emekleme pozisyonu gibi kast ettiğin bu mu bilmiyorum ama

Olsun yeterki sağlıklı olsun da mama da besliyor sonuçta ❤ maşallah çok güzel kilosu hep böyle gitsin❤

Buldummm. Denemedim bu ayeti ama belki deneyen olur. Çok ağladığında genelde Felak, Nas, Ayet-el Kürsi okuyorum ben.

Eklentiler

• 20211220_224147.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 57
Bizdede öyle genelde elbiseli fotolarda önlük kullanıyorum. hatta tam şuanda değişik önlük siparişi verdim h&m den ve forma baktım. Yoksa sürekli kıyafeti kirleniyor yada ıslanıyor salyadan her kıyafetine uygun önlüğü olsun bari foto çekerkende önlükle daha bi tatliş oluyorlar

Biz yüz üstü koyuyoruz yere emekleme pozisyonu gibi kast ettiğin bu mu bilmiyorum ama
Aynen öyle … kilosuna şimdi baktım en son 6 haftalıkken gitmişiz 5.52 kiloymuş boyuda 56cmmiş Şuan 62 cm kıyafetlere geçtik biz ama eşimin tarafı uzun boylu hep vücut yapısı eşime benziyor o yüzden sanırım biraz uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…