- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #41.981
Acaba reflü veya gastrit mi var? Dik durunca rahatlıyordur. Kusuyor diyorsun bir de. Dur sana şu kitaptaki o sayfaları göndereceğim. Bebemi uyutayım da biZaten kucakta hep susuyor, ama bıraktığım yerde ağlıyor, krize giriyor.alıyorum göğsüme koyuyorum yok. ıkın sıkın oluyor kalkmak istiyor ille kucakta yürüyeceğiz
Bunu da çözücem ha gayret
Onun Dışında biz bu ay 300 gr almışız acaba diyorum hep mi aç? Ondan mı ağlıyor? Ama çok çok kusuyor aç Olsa kusmaz değil mi?
Bilemedim,üzülüyorum elimden de bir şey gelmiyorNe diyim allah büyük geçer elbet
İki meme arasına biraz zaman koymayı dene istersen bir de. Belki de yetiyordur 5 dkBugün denedim ve ikinci memeyide verdim. İkisini toplamda 15 dk da emdi. Sonra oynuyor, sakız çiğner gibi yapıyor, uzatıyor çekiyor falan:) sonra gazını çıkardım ve tekrar yatırdım. Ağladı kucak istedi ve sonra kustu:) sırtını göğsüme versede ya da tam tersi pozisyonlarda kustu. Ama peşini bırakmayacağız bu işin, denemeye devam...
Bizim uyku düzeni de şöyle; akşam 7 de uyku modu geçiyor. Sonra 10 da, gece 1 de, 3 de ve sabah 6 da emmek için uyanıyor. Sabah 6 dan sonra 1,5 saat uyanık kalıp sonra yarım saat ya da 45 dk uyuyor. Rutinimiz hep bu şekilde şimdilik.
Ben çok sevdim emzirmeyi ☺ Dişler gelince ne hissederim bilmiyorum ama emzirmeyi bıraktığım zaman eminim çok üzüleceğim. Eşim pek horlamaz şanslıyız o yüzden biz. Hatta hamileyken ben horluyordum, çok utanıyordum. Doğum yapınca benim horlamam da bitti. Ben kızımdan bu 3,5 ayda sadece bir kez 3 saat kadar ayrı kaldım. Ne gece ne gündüz hiç ayrılmak istemiyorum.Çok sevindim tekrar uyumasına. Darısı başımızaNasıl o kadar seviyorsun ya annem de çok keyifli deyip duruyor. Anne- bebek bağını güçledirmese emzirmesem de olur valla, aramam hiç Kişiden kişiye değişiyor işte. Bana kalsa ben odasını da bu dönem ayırırdım, 4. ayda da uyku eğitimi verirdim ama babası kıyamadı. Ben gaddar anne ne bileyim böyle uykuyla savaşıyor, 30 dk sonra uyanıyor, gece de bazen bizim sesimize uyanıyor (bkz. horlama), kıyamıyorum. Öyle daha mutlu olurdu diye düşünüyorum
Bizim de böyle değildi bir gün uyandık ve artık uyumadığını farkettik. Umuyorum düzelir.Ayy ne zormuş ya gerçektenbugün düzeldi çok şükür ama bakalım yarın nasıl olacak. Allah sabır versin böyle olanlara
Çok teşekkür ederimBüyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayım, kollarını saracak şekilde yarım kundak yapıp , kucağınıza alın, internetteki “kolik bebekler için olan cızırtı “ seslerinden birinin videosunu açın, reklamsız olanı tercih edin, kucağınızda hafif hafif sallayın ( hızlı sallayın diyorlar ama ben hafif sallamıştım) ağlamayı bırakıp sakinleşmesi bir süre sonrada uyuması lazım. Uyurken de o kolik bebek cızırtısı çalmaya devam etsin, yorgunluktan o sesle sizde uyuyorsunuz .. biz de işe yaramıştı, İnşallah sizde de yarar, kolay gelsin
Büyük ihtimalle 3 ay/11-12 hafta atağı geçiriyor. Yani büyüyor, algıları artıyor, o yüzden böyle.
Yaa ama siz çok tatlısınız. Maaşallah. O tüylüyü de severim, ne güzel gelmiş öyleBizim de böyle değildi bir gün uyandık ve artık uyumadığını farkettik. Umuyorum düzelir.
Uyumadıkça yoruluyor ve sinirleniyor uykuya da daha zor dalıyor
Fotodaki gibi uyursa sorun yok 2-3 saat bu şekilde uyur ama ben de insanım yaw popom dümdüz oluyorkeşke uyku konusunda kediye çekseydi diyorum
Reflü vardı aştık çok şükür ilaçla.Acaba reflü veya gastrit mi var? Dik durunca rahatlıyordur. Kusuyor diyorsun bir de. Dur sana şu kitaptaki o sayfaları göndereceğim. Bebemi uyutayım da bi
Arkadaşım geçen gün çocuğu uyutmak için dua atmıştı banaReflü vardı aştık çok şükür ilaçla.
ama bu tuvalet iletişimi İçin yapılan duruş bizde de kusmayı tetikliyor. Baktım gruba şu aralar hep uykusuzluğu konuşuyor yazışıyoruz demek 4. Aya özel bir durum bu ancak cidden sabır isteyen bir durum. Ağlaması ve uykuya dalamaması ataklardan olabilir. Attığın sayfalara baktım ve okudum da ancak onlar da değil. Yeni topic açalım”bebesi uyumayan analara özel Sabır duaları”
Ayy bizde böyle uyumak istiyoruz ama dediğin gibi uyuşuyoruzBizim de böyle değildi bir gün uyandık ve artık uyumadığını farkettik. Umuyorum düzelir.
Uyumadıkça yoruluyor ve sinirleniyor uykuya da daha zor dalıyor
Fotodaki gibi uyursa sorun yok 2-3 saat bu şekilde uyur ama ben de insanım yaw popom dümdüz oluyorkeşke uyku konusunda kediye çekseydi diyorum
Biz yüz üstü koyuyoruz yere emekleme pozisyonu gibi kast ettiğin bu mu bilmiyorum amaGünde bir kere yüz üstü egzersizi yaptırman gerekiyormuş. Bizede hemşire söylemişti saolsun eşim hergün o konuyla ilgileniyor. Birde sert bir yer olursa daha iyiymiş mümkünse koltuğun üstünde yapmayın dedi.
Inşallah bakalımBizimki uyumaya başladı yine bakalım devam eder inşllahdarısı sana bacım
Olsun yeterki sağlıklı olsun da mama da besliyor sonuçta ❤ maşallah çok güzel kilosu hep böyle gitsin❤Cümlesini korusun inşallah bal teyzesi teşekkür ederizBizim mamalar yanağa gidiyo sanırım 1 hafta önce kontroldeydik 2 ay 18 günlükken götürdüm 6.5 kg çıktı ama anne sütü hiç alamıyor artık
Napalım sağlık olaun diyorum ben de artık inşallah gider böyleOlsun yeterki sağlıklı olsun da mama da besliyor sonuçta ❤ maşallah çok güzel kilosu hep böyle gitsin❤
Aynen öyle verecekler zatenNapalım sağlık olaun diyorum ben de artık inşallah gider böylezaten emekleme derken zatıflayacajlar
Bizdede öyle genelde elbiseli fotolarda önlük kullanıyorum.Bugün ne güzel fotoğraflar geldi böyle. Hepinizin bebislerine maaşallah.okidoki6666 yılbaşı konsepti de çok güzel olmuş. Ben ne zaman düzgün bir kıyafetle çekeyim desem kusuyor ya da salyalar ıslatıyor
Aynen öyleBiz yüz üstü koyuyoruz yere emekleme pozisyonu gibi kast ettiğin bu mu bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?