2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Maşallah güle güle büyüt ❤❤ tatlı kuzucuk.

Aramıza hoş geldin

Sorma bıcı bıcı yapmıştık hasta gibiydi takayım dedim ama küçülmüş bizimde kafa dönüyor sürekli ama ilk denemede uyumak istemedi bakalım yine deneyeceğim yastık hiç kullanmadık 1 yaşına kadar önerilmiyor diye

Ya evet önerilmiyor bende düz zeminde yatırıyorum ama bazen sırtı dinlensin diye falan ya da yüzüstü koyunca yastığı koyuyorum ince bi yastık derin uykuya geçince düz çevirip yastığı alıyorum ilk denemede bizimki de uyumamıştı yastığı dizime aldım onuda yüzüstü koydum biraz sallanimıştım öyle alıştı

Haftaya baktırıcam kilosuna kaç oldu bilmiyorum ama son zamanlarda fazla kaka yapıyor umarım ishal değildir. İlk ay mama verdim ben belki ondan kiloludur. Aman zayıf olmasında bu zamanda diş çıkarma yürüme emekleme derken nasılsa vericek kilo. Seninki kaç kilo ?

Gündüz 2 saat uyanık, 1 saat civarı uyuyor gibi kızım. Bu sürenin bir kısmı emzirirken uyuma süresi tabi. Tam bir düzeni yok ama eskiden hiç uyumuyordu, şimdi uyuyor en azından ☺
Aynen tabi önceden bu da yoktu. Şimdi en azından koştur koştur da olsa karnimi doyurabiliyorum ama hala adam akıllı bir yemek yapacak kadar zaman vermiyor. Önceden pusete koyup kahvaltı yapiyodum ama şimdi pusette de durmuyor. İlk uykusunu uyurken hızlıca yiyorum biseyler.. insallah zamanla artar uyku süresi

Bende bir deneyeyim bakalım sevecek mi inşallah eskisi gibi kendi kendine uyur da yüz üstü uyumasa da olur

Inşallah değildir canım ya. Şuan ne kadar bilmiyorum ama 17 gün önce 5.700 olmuştu toplamda 1.200gr almış 1 ayda. Bir sonraki kontrolümüz 4 Ocakta. Evet şuan için kilolu olması iyi dediğin gibi vericek zaten

Yalniz o nasıl güzel yanaklar öyle maşallah yerim ben onuu Allah nazarlardan korusun

Bizim gündüz düzenimiz şu şekilde: 2 saat uyanık kalıyor 30 dk uyuyor. Asla 31 dk değil. Az değil mi yaa sanki saat kurmus gibi 31. Dk da uyaniyor delircem
Canım 30 dk uykulara felaket uykusu diyorlarmış. Bir döngüyü tamamlayamamış oluyormuş. Bizim de hep böyleydi, o yüzden slingde uzatmaya çalışıyorum ben uykuları. Sen nasıl uyutuyordun? Gözlerini açınca tekrar uyutmayı dene istersen.

Çok sevindim tekrar uyumasına. Darısı başımıza Nasıl o kadar seviyorsun ya annem de çok keyifli deyip duruyor. Anne- bebek bağını güçledirmese emzirmesem de olur valla, aramam hiç Kişiden kişiye değişiyor işte. Bana kalsa ben odasını da bu dönem ayırırdım, 4. ayda da uyku eğitimi verirdim ama babası kıyamadı. Ben gaddar anne ne bileyim böyle uykuyla savaşıyor, 30 dk sonra uyanıyor, gece de bazen bizim sesimize uyanıyor (bkz. horlama), kıyamıyorum. Öyle daha mutlu olurdu diye düşünüyorum

Bugün denedim ve ikinci memeyide verdim. İkisini toplamda 15 dk da emdi. Sonra oynuyor, sakız çiğner gibi yapıyor, uzatıyor çekiyor falan:) sonra gazını çıkardım ve tekrar yatırdım. Ağladı kucak istedi ve sonra kustu:) sırtını göğsüme versede ya da tam tersi pozisyonlarda kustu. Ama peşini bırakmayacağız bu işin, denemeye devam...
Bizim uyku düzeni de şöyle; akşam 7 de uyku modu geçiyor. Sonra 10 da, gece 1 de, 3 de ve sabah 6 da emmek için uyanıyor. Sabah 6 dan sonra 1,5 saat uyanık kalıp sonra yarım saat ya da 45 dk uyuyor. Rutinimiz hep bu şekilde şimdilik.

Yalniz o nasıl güzel yanaklar öyle maşallah yerim ben onuu Allah nazarlardan korusun
Cümlesini korusun inşallah bal teyzesi teşekkür ederiz Bizim mamalar yanağa gidiyo sanırım 1 hafta önce kontroldeydik 2 ay 18 günlükken götürdüm 6.5 kg çıktı ama anne sütü hiç alamıyor artık

Günde bir kere yüz üstü egzersizi yaptırman gerekiyormuş. Bizede hemşire söylemişti saolsun eşim hergün o konuyla ilgileniyor. Birde sert bir yer olursa daha iyiymiş mümkünse koltuğun üstünde yapmayın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…