2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Haklısın valla çoğu devlet hastanesi doktorları bikkinliktan hasta bakmıyor. Özelde de tamamlayıcı sağlık sigortan yoksa vay haline.
Geçenlerde arkadaş ziyareti yaptım burda, aramız 10 gün. O söyledi hemşireler 3 saatte bir geliyordu kontrole diye

Iyi doktora denk gelmek lazım bizimki yüzümüze bakmadı. 15.10 randevu saatimizdi biz 15.00da gittik bizi çağırmış mesela hatta 16.00 hastalarını alıyordu.
Gerçekten öyle ya yine ne varsa özelde var.

Merhaba ben aslında Temmuz annesiyim ama bu yazınızı görünce yazmak istedim. Bizim 6. Ayımız süt ve tahin yendiğimde kan geliyor ve meme reddi yapıyordu. Bebeğim şu ana kadar kilo alımı hep az persentili azalıyor her ay. Ek gıda ile toplamaya çalışıyorum onu da reddediyor. Alerji mamalarını ağzına süremiyorum zaten sadece anne sütü alıyor. Deri testinde de süt yumurta ve susam çıkmıştı. Bülent hocanın adını çok duydum sizce ne yapmam gerekir ne zaman açmalıyım diyeti

Iyi doktora denk gelmek lazım bizimki yüzümüze bakmadı. 15.10 randevu saatimizdi biz 15.00da gittik bizi çağırmış mesela hatta 16.00 hastalarını alıyordu.

Gerçekten öyle ya yine ne varsa özelde var.
Kesinlikle iyi doktora denk gelmek lazım devlette. Özel de ayrı bir ilgi alaka var. Hamilelikte devlete gitmeye cesaret edememiştim mesela. Yine hamile kalsam yine gidemem sanırım.

Kesinlikle iyi doktora denk gelmek lazım devlette. Özel de ayrı bir ilgi alaka var. Hamilelikte devlete gitmeye cesaret edememiştim mesela. Yine hamile kalsam yine gidemem sanırım.
Bende büyük konuşmayayım ama kesinlikle gidemem ya. Özelde gördüğün muamele bambaşka. Doktorumu aşırı seviyorum ama bir sonraki çocuğumda kim bilir hangi şehirde olucam

Deli gibi bunu araştırıyorum bende bir aydır çokta heyecanlanıyorum ek gıda için açıkçası.. dediğini bende okudum dinledim yurt dışında 4. Ay başlama olayını.. bir yerde şöyle bir şey okudum çünkü tadıma 6 da başlanırsa çocugun normal bir yemek düzenine geçmesi oldukça gecikiyormuş yani 4 ayda diyenler bundan dolayı ve damak tadının geniş olması için bunu öneriyorlarmış bilemedim.. birde mesela biz tek mama yiyoruz mama yiyenler 4. Ayda tadım yapmalı diyen büyük bir kesim var … benimde bazen kafama yatıyor aslında Belki küçük küçük 4 te veririm diyorum bilemedim

Ben doktora sordum 5. ayda konuşuruz dedi haftaya 4. ayımız bitiyor biz de sadece mama yiyoruz bir de ek gıdaya erken başlayan bebeklerde kabızlık sorunu oluyormuş bazı annelerden duydum ne kadar doğru bilmiyorum

Kızlar bizde de süt alerjisi devamm.. Çocuk doktoru süt ürünlerini 15 gün kes sonra bi dene bakalım ne tepki verecek süt alerjisi mi emin olalım dedi. Kesmiştim dün akşam yedim ve bugün kakada kan vardı yarın için alerji doktorundan randevu aldım artık bakalım ne diyecek

Bende aşırı heves ediyorum ama yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum biz sadece anne sütü alıyoruz mama hiç yok ama 5.Ayda minik minik vermek istiyorum. Bugün devlet hast. Gittik ordaki çocuk doktoru kesinlikle 6.aya kadar anne sütü dedi gözüm korktu ama yine de başlayacağım heralde

Ben doktora sordum 5. ayda konuşuruz dedi haftaya 4. ayımız bitiyor biz de sadece mama yiyoruz bir de ek gıdaya erken başlayan bebeklerde kabızlık sorunu oluyormuş bazı annelerden duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Gerçekten herkes farklı bir şey diyor yaşamadan anlamamız pek mümkün değil gibi

5. Ay çok erken değil gibi beste tadım yapanlarında sayısı oldukça elde tutulur kadar var okuduğum ben hevesten 2 . Ayda gittim tabak kaşık çanak aldım ek gıda için

Tekrar selam Yasadikca yazdiklarinizi daha iyi idrak ettim. Sifirlanma 3 gunde mi oliyor yani? Dun disaridan vegan gkutensiz cheesecake istedim artik kotu durumdaydim. Icinde kuruyemis varmis. Artik ondan mi yoksa her gun yedigim mizdan mi bilmiyorum yuzunde kizariklik oldu. 2-3 gundur muz yedikten Sonra kizariyor gibi geliyordu da babasinin sakali batti belki diyordum. Sormak istedigim sifirlayinca alerji kan degil dokuntu mu yapar? Bir de bulent sekerel hoca online gorusmr yapiyor demistiniz. Muayene etmeden de online gorusup tedavi oneriyor nu? Tesekkur ederim

Ben 6 ay dolunca düşünüyorum canım.

5. Ay çok erken değil gibi beste tadım yapanlarında sayısı oldukça elde tutulur kadar var okuduğum ben hevesten 2 . Ayda gittim tabak kaşık çanak aldım ek gıda için
Bende alıcam en kısa zamanda bencede çok erken değil gibi geliyor bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…