2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim de oyleydi doktoruma keske cocuk doktoru da olsaydiniz diyorum, her turlu guvenip kafami rahatlatiyordu. Ben de iyi doktor arayisindayim alerji cikmasaydi iyiydi ama Allah beterinden saklasin

Bestiron damla veriyordum canım doktor söyleyince kestim vermeyi ve kakasında artık görmüyorum kahverengi taneler gerçekten ondanmış
Ben de newvit veriyorum, üzüm pekmezi gibi ama bizde kan değerleri düşüktü ondan kesmem muhtemelen. Oceanın var microfer o beyaz bi şurup galiba.

Kızlar ya ben kendimi çok tuhaf hissediyorum dün birden kendimi hamile gibi hissettim içime öyle doğdu sonra baktım ben hala regl olmadım doğumdan sonra 2 haftada bir 2 kez olmustum. Kaç gündür karnım agiriyor ama olmuyorum takvimden baktım 4 gün geçmiş. Hem karnım ağrıyor hem sol kasığımda sabit bir ağrı var hem gaz sorunum var. Ve bingo bunların hepsi Kağana hamileyken yaşadığım belirtilerdi hiç korunmadan ilişki yaşamadık ama beni aldı bir korku. Kağanı öğrenmek için 10 gün önceden test yapan ben şimdi korkudan eczanenin önünden geçmiyorum Allah isteyene nasip etsin benim için çok çok erken ve plansız ya, çok korkuyorum

Sorma cift cizgi icin cildirirken su anda biraz korkuyoruz. Reglin duzensiz olmasi dogumdan sonra normalmis aslinda. Test yapip icini rahatlat derim. Hayirlisi olsun

Sorma cift cizgi icin cildirirken su anda biraz korkuyoruz. Reglin duzensiz olmasi dogumdan sonra normalmis aslinda. Test yapip icini rahatlat derim. Hayirlisi olsun
Hem de nasıl. Düzensiz olmadı değil de diğerleri korkutuyor. Eğer bir şey çıkmazsa koşa koşa gidip spiral taktırcam

Selam herkese.
Bende Eylül annesiyim. Hamileliğimin başından beri takip ediyorum topiği. Ama yazmak bu güne nasipmiş.
Evliliğimim 10. yılında anne oldum hamdolsun
Çoklu sayıda miyom ve şiddetli ağrılarla dolu hamilelik geçirdim. Ve sonrasında doğumda ameliyat da yaşadım.
İlk günler sütüm gelmedi ve mama verildi. Bende emzirmeye güç yetiremedim. Çünkü dediğim gibi ağırdı doğumum.
Meme reddi yaşadım ve zorla da olsa memeyi kabul ettirdim ama kızım sağ göğsümü asla almıyor doğduğundan beri.
Malesef bu yüzden de kiloyu sınırda alıyor.
Mamaya da devam ediyoruz.
Uyurken vermeye çalışıyorum yinede ana 2-3 dk emip bırakıyor. Çanta pozisyonu deniyorum yine aynı.
Sorum şu ki; sağ memede olan sütün tadı değişmiş, ekşi tuzlu gibi karışık bi hale gelmişbaşlarda böyle değildi tadı normaldi. Sizce yapacak bişey var mı? Yaşayan, duyan yardımcı olabilir mi?
Uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
Merhaba Geçmiş olsun ve hayırlı olsun
Emmedği göğsü ters pozisyonda tutup emzirebilirsn Bununla ilgili çok yazı var internette pozisyona da oradan bakabilirsin
Sütün tadı bozuk geliyorsa da defalarca sağıp normal süt kıvamına gelene kadar düzenli boşaltırsan yeni gelen sütün tadı aynı olacaktır
Allah kolaylık versin

Alerjiyle kafayı bozdum kızlar. Dinliyorum alerjik gıda kesilmeli tehlikeli diyorlar. Bir taraf böyle derken kimisi nasıl serbest bırakıyor, aklım hayalim almıyor. iyi bir doktor bulana kadar kendi kendimin doktoru olucam. Süt ürünlerini kesicem bi deneyip görelim.

Yaa kıyamam yaa. Ne güzel bu mutluluklarına şahit olmak 4.ayın dolması erken sayılmaz değil mi? Senin büyük ne zaman oturmaya başlamıştı?
4-5 Ay gibi hatırlıyorum . 6 aydan sonra da o oturmasa da ben onu destekli oturtuyordum veya mama sandalyesine koyup sırt ayarını oturur hale getiriyordum. Ama şöyle bir şey var. Ben biraz büyüklerden de feyz alıyorum. Annemler mesela oturtma diyor. Daha erken diyorlar çok ısrar etmiyorum ben de vardır bi bildikleri diyorum. Sonra düşünürken şunu farkettim. Evet oturtsam oturur ama onun defalarca oturmaya çalışması sırt ve bel kaslarını hareket ettirmesi ve onları çok daha aktif kullanmasına yaraması için egzersiz yapmasını sağlıyor. Ben bugünden onu oturtursam emeklemeden yürümesi gibi bir şey olacak. Hiç zorlamayacak kendini. Ama bu benim fikrim. Her anne ve çocuk şahsına münhasır sonuçta. Ben biraz katıyım mesela büyük kızım parkta düşerdi ben görmeme rağmen görmemiş gibi yapar kafamı çevirirdim. Yanıma gelirse sarılırdım veya gerçekten canının acıdığını hissedersem koŞardım ama genelde uzaktan izlerdim. Herşeye müdahale edersem çok kendi doğasına da karışmış olurum diye biraz da oluruna bırakıyorum.
Ayy çok yazdım yaw
Evet koyversek aslında ama sonrası büyük vicdan azabı. Ya bi şey olursa ve buna sebep ben olursalar başlıyor. Sonra diyorum ki doğudaki çocuklar kar altında ayakları çıplak ne alerji oluyorlar ne hasta
Aman ne bileyim şehir çocukları işte bizimkiler. Bu hafta büyük kızım hasta oldu Ekol KBB ye gittik. şu mu bu mu derken yok ultrason yok tahlil 600 liramız sıkışmış onu çıkardılar sağolsunlar Sonuç bi şişe antibiyotik. Aile hekimi de verirsi aynını. Hastanelere doktorlara düştüysek yandık deneme tahtasına döndürüyorlar bizi
Konuşmayı ben yapmasam o yapıyor zaten resmen gel benle konuş diyor Ama yüzüstü sanırım alıştırmak için geç kaldım. Gene başlayım ısrarla egzersizlere.
Ayna Bizde de işe yarıyor ama küçük aynaları sevmiyor ille büyük boydan ayna olacak. Onlarla arası çok iyi. Sankim saraydan geliyor soyumuz

Son düzenleme:
Aman iyi olun da.. bizim de aynı hızlı hızlı geçiyor ama çok sıkılıyorum sürekli buralarda takılıyorum ben. Sünnet ettirdik oğlumu 3 haftadan fazla oldu sanırım iyilesti cok şükür

Dik de oturuyor canım valla doktor cok rahat söyledi hic tereddüt etmedi o yüzden rahat davranıyorum. Doktora gitmeden 1-2 hafta önce başladı benimki kafasını asla koymamaya. Ben de doktora gidene kadar direndim oturtmadim. Kalça ultrasonu çektirmiş miydin? Belki biz çektirip sorun yokmuş dediğimiz için de rahat konuşmuş olabilir doktor (gerci bi ilgisi var mi bilmiyorum tamamen mantık yürüttüm)

Benim de oyleydi doktoruma keske cocuk doktoru da olsaydiniz diyorum, her turlu guvenip kafami rahatlatiyordu. Ben de iyi doktor arayisindayim alerji cikmasaydi iyiydi ama Allah beterinden saklasin
Aynısını bende söyledim doktoruma alerji bizde de var işte canım ve kendi çocuk doktorumuz sıkıntı yok devam diyor ama sıktıntı var ki bu çocuğun kakasında kan var yani bile bile lades demek oluyor. Ben kestim süt ve süt ürünlerini alerji doktorunun dediği gibi ayda 1 deneyerek ilerlemeye bakacağım valla ne olur ne olmaz diye canım. Allah beterinden korusun tabi ama dilleri yok işte ne olsa içimiz gidiyor acaba canı acıyor mu sıkıntı yaşıyor mu bu durumda bilmiyoruz ki

Ya bu sabah eşime böyle bir espri yaptım, ödü koptu ben zaten düşünmüyorum başka çocuk ama şu ara iyice zor birisiyle zor uğraşırken Allah isteyene versin, diyecek başka bir şey yok Düzensizlik bence de normal ama, yine de bir test yap, için rahat etsin

Ayy ben bile nasıl meraklandım yap bi testte haber ver bize 6 aylık bebeği olan bi arkadaşım var aman aman bidaha doğurmam diyordu kiii geçen gün aradı hamileyim diye hiç belli olmaz valla

Bizimkininse ödükopuyor saçmalama dedi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ne diyelim bende eşim gelince çıkıp bir test alicam

Teşekkür ederim. Tamam deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…