- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.041
Ben uyku saatlerini düzenli takip ediyorum (huckleberry) ve uyanık kaldığı saatler genelde 1,5-2 saat arası. Ve uyku işaretlerini iyi izlemek lazım. Bizde ilk işaret ağlama başlangıcı gibi homurdanma, sonra göz kaşıma ve esneme geliyor. Eğer o işaretleri kaçırırsan, o zaman inanılmaz enerjik ama huysuz bir bebek oluyor. Onlara dikkat edebilirsin. Bu dönem sanırım maksimum 2,5 saat uyanık kalabiliyorlar.Ya benimkinin gündüz uyku saatlerini bilsem bana yeter. Varsın yine beraber uyuyalım. Ama böyle deli gibiyiz. Bir günü diğerini tutmuyor.
Bana anestol ve fito krem sür dedi ama en son sürdüğümde felaket bi pişik olup 1 aydan fazla sürmüştü o yüzden cesaretim yok bepanthol sürüyorum şuan sadece sizede çok geçmiş olsun canımAyyy bende size yazacaktım geçenlerde kakada nokta nokta kan gibi şeyler görmüştüm bebeğimin makat etrafında çatlakları var kanıyor hep ve acı çekiyor kızlar siz ne yapıyorsunuz bi tedavi uygulayan var mı ben bugün doktora gidecem sizlere de yazarım
Öyle çocuk mu olurmuş yaUykulari duzene girsin cok istiyorum ama uyku egitimi verebilecegime de inanmiyorum kendimde o guc yok gibiIcgudulerin simdi degil diyorsa ona guven bence de, nasilsa duzene girecek. Sizin uyku rituelleriniz nasil? Belki onlari duzene sokabilirsiniz iyice. Ailemin yaninda malum su an bana herkes bi tavsiye Veriyor. bie tanidigimizin yegeni ninniyi duyar duymaz uyuyormus 4 saatte bir emiyormus. Bende is yok diyorum
Çok teşekkürler yaa. Peki düzeleiyormuymus devamında anlatıyorsaBiz de aynı dertten muzdaribiz. Görsel eklemeyi becerebildim mi bilmiyorum ama açıklaması bu şekilde
Sex life’ı kesin izlerim, tam dönemiymişİki tane dizi bitirdim yenilerde 1-sex life yeni doğum yapmış Ünide doktora öğrencisi bir kadının Bebekten önceki eski ve Bebek sonrası yeni hayatını sorgulaması çok sevdim ama baya +18
Ondan önce de Dark desire bitirdim
Şimdilerde Downtown Abbey izliyorum çok sakin bir dizi ama İngiltere hayranlığım var hoşuma gidiyor birinci dünya savaşı yıllarında geçiyor
“Maid”tavsiye ederim
İzlemediysen “beni çok sev“ Türk filmi
Bence oldukça iyi bir noktadasın. Yavaş yavaş destek azaltmayı da deneyebilirsin, o da işe yarayabilir sizde. İki ay sonra kendi kendine uyuyan bebelerimiz olsa keşke hepimizinKızlar şu uyku konusunda kararımı verdim. Benimki her uyandığında 1.30 -2 saate kadar tekrar uyumak istiyor sanırım sizin bebeklerde öyledir. Benimki sadece yatakta memede yada emzikle uyuyabiliyor. Yanlız yanında ben olucam. Karnı toksa eğer veriyorum emziği ellerini tutuyorum bir iki direniyor ama gözler baygın sonra uykuya dalıyor. Yarım saat sonra uyanıp meme istiyor aslında beni kontrol ediyor yanındaysam ellerini tutuyorum emzik veriyorum yada meme saniyesinde geri dalıyor. Bu kez derin uyuyor. Ben bu dönemi atlatana kadar ne istiyorsa vermeyi planlıyorum evi görseniz aptal çalıyor çingene oynuyor. Ama umrumda değil. Önemli olan benim için gece uykusu onu öğrensinde günüz bi şekilde uyuycak. Şimdilik böyle bu dönemi atlattıktan sonra hem odasına hem yalnız uyumasına alıştırmak istiyorum. Zaten o zamana kadar bende eşimde kendimizi hazırlamış oluruz uyku eğitimi dönemine. Eşim zaten hazır aslında ona kalsa şimdi ağlamasına falan bakmaz ona bıraksam çözer bu işiyalnız ben dayanamıyorum hıçkırarak ağlıyor kahroluyorum.
Ben almadım, yesin elleriniO eldivenler işe yarıyor mu ya? Alıp kullanan var mı aranızda? Bizimki de komple yutuyor ellerini anlamıyorum diş mi çıkaracak. Bu ara çok sinirli, uyandığımızdan beri memedeyiz boş bırakılmaya gelmiyor. Dünden beri de dönmeye başladı. Dönüyor sonra döndüğü için ağlıyor. Hem çok gülüyorum hem çok üzülüyorum ağladığı için. Ama günün yarısında pilim bitti benim.
3. Ayda gece gündüz ayrımı başlar bu şekilde diyor. Melatonin için yapacak bir şey yok ama gün ışığı veya yapay ışık kaynakları engellenebilir diyor. Ben blackout perde almayı düşünüyorum. Evet ortam zifiri karanlık ama eve yakın sokak lambası varsa odanın içi aydınlık oluyor ve 4ten sonra net olarak uykusu hafifliyor. Kitabı bitirmedim, okudukça faydalı bir şey bulursam paylaşırımÇok teşekkürler yaa. Peki düzeleiyormuymus devamında anlatıyorsa
Çok teşekkür ederim birde zifiri karanlığı deneyelim3. Ayda gece gündüz ayrımı başlar bu şekilde diyor. Melatonin için yapacak bir şey yok ama gün ışığı veya yapay ışık kaynakları engellenebilir diyor. Ben blackout perde almayı düşünüyorum. Evet ortam zifiri karanlık ama eve yakın sokak lambası varsa odanın içi aydınlık oluyor ve 4ten sonra net olarak uykusu hafifliyor. Kitabı bitirmedim, okudukça faydalı bir şey bulursam paylaşırım
Appleın son çıkardığı seri şarjı bayağı iyi gidiyor.Sex life’ı kesin izlerim, tam dönemiymişWorking moms’ı izlemiştim ben de, o da keyifliydi. Downtown Abbey’de de çok uzun zamandır gözüm var ama nedense hep bi özel zamana sakladım onu O hayranlık bende de var. Jane Austin’in kitaplarından uyarlanan her şeyi ağzımın suyu aka aka izledim mesela kitaplarını da çok severim zaten. Brooklyn Nine Nine’a başladım, ama sarıp izlemem herhalde onu, aralarda takılırım.
O zaman Sex Life ve Maid’i alıyorum sıraya.
Bu arada bilgisayar bozuldu yatelefon da sürekli şarjda, Apple sağolsun bir daha telefon alırsam önce şarjı bir hafta giden telefon bakacağım
Sadece o var evet. Artık saat önermiyor. Gün sonunda gündüz kaç saat gece kaç saat uyuduğunu gösteriyor. Haftalık aylık kaç saat uyuduğunu gösteriyorbaltasar huckleberryde premium üyeliğimin süresi doldu ama timer hala çalışıyor. Sende de öyle di mi
Ben uyanınca hemen bi emziriyorum yaklaşık 2 saat sonra koluma alıyorum yatakta emzirip uyutuyorum çok nadirde olsa bazen uyumayıp ayakta sallanmakta istiyor o an ne istiyorsa artık. Az önce emzirdim falan herşey denedim baktım uyumuyor ayağıma koydum salladım uyudu. Sanırım benimki öyle takıntıları olan bi çocuk olmicak sürekli farklı şeyler istiyorBebişini emzirerek uyutan anneler, bebişlerin uyuması ne kadar sürüyor? Bizim artık 1-2 saat sürmeye başladı
Canı isterse 5 dakika, istemezse 2 saatBebişini emzirerek uyutan anneler, bebişlerin uyuması ne kadar sürüyor? Bizim artık 1-2 saat sürmeye başladı
Genelde 10-15 dk sonra emerken uyumaya başlıyor. 10 -15 dk daha devam edip uyuyor. 30-40 dk en fazla. Senin epey yorucu oluyordur.Bebişini emzirerek uyutan anneler, bebişlerin uyuması ne kadar sürüyor? Bizim artık 1-2 saat sürmeye başladı
Canım benimki de bazen memeye koyar koymaz kapatıyor gözleri ama memeyi asla bırakmıyor 1 saat ağzında tuttuğu oluyor yerine koyunca uyandığı için memede uyuyor gündüzleri uyurken sinirle uyanıp memeyi geri tutup uyuyor hattaBebişini emzirerek uyutan anneler, bebişlerin uyuması ne kadar sürüyor? Bizim artık 1-2 saat sürmeye başladı
Temin emzirdim içi geçti tam uyuyacaktı bi uyandı sanki sabah beri uyuyorBebişini emzirerek uyutan anneler, bebişlerin uyuması ne kadar sürüyor? Bizim artık 1-2 saat sürmeye başladı
Ne kadar heyecanlılardır şimdiBu arada 2022 Eylül anneleri grubu açılmışgözyaşım pıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?