- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #43.541
Hesaba girdim goruntulu gorusmede yapmayin diyor yanimizda kimse yok esimin ailesi yurtdisinda benim kardesimde oyle annemlerde 1 saat uzagimizda mumkun oldugunca kisa bebegi gosteriyoruz bazen yapmamaya calisayimYok arkadaşım hediye etti izmirde Hatay’dan almış.
Banu şuna bi bak Link aşağıda
Ben ilk kızıma 2 yaşa kadar hiç ekran göstermedim ne tv ne telefon ne tablet buna da aynını yapmak istiyorum. Herkesin kendi bileceği iş tabi. Sonra bağımlı olması, bi şey izlemeden yemek dahi yememesi benim üstesinden gelebileceğim şeyler değil o yüzden baştan sıkı tutmaya çalışacağım
Orhan Toker on Instagram: "Bu gün sizler için @drkristy (Dr. Kristy Goodwin) 'in "Dijital dünyada çocuk büyütmek" kitabından bir derleme hazırladım. 👶 Çocukların zihinsel gelişiminin önemli bir bölümünü tamamladığı ilk 36 ayda, onları teknolojiyle t
50K likes, 737 comments - dijitalbaba.orhantoker on December 1, 2021: "Bu gün sizler için @drkristy (Dr. Kristy Goodwin) 'in "Dijital dünyada çocuk büyütmek" kitabından bir derleme hazırladım. 👶 Çocukların zihinsel gelişiminin önemli bir bölümünü tamamladığı ilk 36 ayda, onları teknolojiyle...www.instagram.com
Teşekkür ederim canım bense hiç o şekilde yemek yedirmek alışmasını saglamak istemiyorumYok arkadaşım hediye etti izmirde Hatay’dan almış.
Banu şuna bi bak Link aşağıda
Ben ilk kızıma 2 yaşa kadar hiç ekran göstermedim ne tv ne telefon ne tablet buna da aynını yapmak istiyorum. Herkesin kendi bileceği iş tabi. Sonra bağımlı olması, bi şey izlemeden yemek dahi yememesi benim üstesinden gelebileceğim şeyler değil o yüzden baştan sıkı tutmaya çalışacağım
Orhan Toker on Instagram: "Bu gün sizler için @drkristy (Dr. Kristy Goodwin) 'in "Dijital dünyada çocuk büyütmek" kitabından bir derleme hazırladım. 👶 Çocukların zihinsel gelişiminin önemli bir bölümünü tamamladığı ilk 36 ayda, onları teknolojiyle t
50K likes, 737 comments - dijitalbaba.orhantoker on December 1, 2021: "Bu gün sizler için @drkristy (Dr. Kristy Goodwin) 'in "Dijital dünyada çocuk büyütmek" kitabından bir derleme hazırladım. 👶 Çocukların zihinsel gelişiminin önemli bir bölümünü tamamladığı ilk 36 ayda, onları teknolojiyle...www.instagram.com
Olmazsa onlar bebegi gorsun ama biz bebislere gostermeyelimHesaba girdim goruntulu gorusmede yapmayin diyor yanimizda kimse yok esimin ailesi yurtdisinda benim kardesimde oyle annemlerde 1 saat uzagimizda mumkun oldugunca kisa bebegi gosteriyoruz bazen yapmamaya calisayim
Çok teşekkürlerYok yapmamıştım. Biraz uzun olacak ama
Harika haftalar diye bir app var, oradan.
Diyet yapmayınca da alerji iyice ilerler amaBebisim 12 gun once 6730du, evde tarttim 6800 cikti. Yarin asi icin doktora gidecegiz doktor dogru bir sekilde tartacaktie ama diyet yuzunden mi diye moralim bozuldu. Bu siralar pek emmiyordu aslinda ben biraz da ona bagliyorum. Yeni fark ettim acikinca miziklanmadigini kendini oyuna kaptiriyor. Esim desen proteín yemiyosun, kilo almadiysa diyeti birakiyorsun diye baski yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim.
Teşekkür ederim canım o zaman sadece dinleyelim izlemeyelim ❤Beni hastanedeki cocuk doktoru uyrmisti, televizyon telefon gibi cihazlardan dogal olmayan uyaranlar yayiliyor. Kisa sureden bisey olmaz ama uzun sure maruz kalinca dogal uyaranlari algilayanaz hale geliyorlar. Ileri asamalaeda allah korusun hiperaktivite ya da otizme sebep oluyor. Beyin Gelişime cok acik oldugu icin her sey emiyor. O yuzden ilk 2 sene uzak tutmamiz lazimmis. Biz de arada facetime yapiyoruz umarim onun zarari olmuyordue diyorum. Ote yandan muzik dinlemek guzel biz de dinliyoruz hosuna giditor
Sutum cok iyi yariyorken mamaya baslarsak uzulurum ne yalan soyleyimDiyet yapmayınca da alerji iyice ilerler amakilo olayını bi doktorla görüşün bence kuzum sen diyeti bırakma yetersiz görürse belki ek gıdaya erken başla der ya da alerji maması verir bilemiyorum ama diyeti kesme bence
Canım yine bilmediğim bir konu ama, özellikle baklagillerde ciddi oranda protein var. Baklagilleri yiyebiliyorsun, değil mi? Ayrıca dünyada bir sürü vegan anne var, çocukları hiç mi kilo almıyorSutum cok iyi yariyorken mamaya baslarsak uzulurum ne yalan soyleyimbikmis durumdayim esim geliyor virvirvir konusuyor proteín almiyorsun diye. En cok kendim zorlaniyorum bu diyet isinden. Turkiyenin en iyisi denilen bi doktora gittim o yap dedi bana diyeti kafama gore is yapmiyorum ki. O da demeseydi diyet yapma diye yapmazdim. Bosver diyor gecer diyor esim, sacmalik Ben de birakmayi dusunmuyorum 3 gun sonra diyeti acicaz gorucez ne dokunuyor ne dokunmuyor. Umarim bari yumurtayi acariz da proteín kaynagi olur
Bugun ben de bunu dusundum. Son zamanlarda hep bulgur ve bakliyat yedim. Kuzu da yiyordum ama besin zehirlenmesi gecirdigim gun yedigim hicbir seyi icim almiyorCanım yine bilmediğim bir konu ama, özellikle baklagillerde ciddi oranda protein var. Baklagilleri yiyebiliyorsun, değil mi? Ayrıca dünyada bir sürü vegan anne var, çocukları hiç mi kilo almıyorBol su ve biraz dikkatli beslenmek gerekebilir. Yeliz Utku Konca da vegan anne diye hatırlıyorum, belki biraz iyi hissettirir
Sakin ol sıkma canını, stres de etkiler. Önceki aylarda kilo alımı nasıldı? 4. Ayda ilk aylara göre daha az kilo almaları olası.Sutum cok iyi yariyorken mamaya baslarsak uzulurum ne yalan soyleyimbikmis durumdayim esim geliyor virvirvir konusuyor proteín almiyorsun diye. En cok kendim zorlaniyorum bu diyet isinden. Turkiyenin en iyisi denilen bi doktora gittim o yap dedi bana diyeti kafama gore is yapmiyorum ki. O da demeseydi diyet yapma diye yapmazdim. Bosver diyor gecer diyor esim, sacmalik Ben de birakmayi dusunmuyorum 3 gun sonra diyeti acicaz gorucez ne dokunuyor ne dokunmuyor. Umarim bari yumurtayi acariz da proteín kaynagi olur
2. Ve 3. Ayda 1,5 kg aldi ama kucuktu bebisim ancak acigi kapatti. 4. Ayda 800 gram almisti.bir de kv n gelip iste bizde bi tek solunum alerjisi var demiyor mu delleniyorumSakin ol sıkma canını, stres de etkiler. Önceki aylarda kilo alımı nasıldı? 4. Ayda ilk aylara göre daha az kilo almaları olası.
Du bakalım ya tartıda hata var bence 12 gündür kesin kilo almıştır. Almadıysa da aynen doktor bakalım ne diyecekBebisim 12 gun once 6730du, evde tarttim 6800 cikti. Yarin asi icin doktora gidecegiz doktor dogru bir sekilde tartacaktie ama diyet yuzunden mi diye moralim bozuldu. Bu siralar pek emmiyordu aslinda ben biraz da ona bagliyorum. Yeni fark ettim acikinca miziklanmadigini kendini oyuna kaptiriyor. Esim desen proteín yemiyosun, kilo almadiysa diyeti birakiyorsun diye baski yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim.
Insallah tarti yanlistirDu bakalım ya tartıda hata var bence 12 gündür kesin kilo almıştır. Almadıysa da aynen doktor bakalım ne diyecek
Bizim evde kullanılan tartı bile aynı gün içinde 50 kere başka sonuç veriyor. Hele aynı tartıda tartılmıyorsanız o bile sonucu değiştirir. Ben alerji dendiğinde eve bebek tartısı almıştım ikinci el, ortalama haftada bir tartıyorum. Artık bazı haftalar çok az değişirken bazen dramatik çıkışlar oluyor. O zamanlardan birine de denk gelmişsinizdir belki. Ne olursa olsun 6.800 de hiç ufak değil ki. Maşallah ona2. Ve 3. Ayda 1,5 kg aldi ama kucuktu bebisim ancak acigi kapatti. 4. Ayda 800 gram almisti.bir de kv n gelip iste bizde bi tek solunum alerjisi var demiyor mu delleniyorumkendileri doktor, alerji doktorlarina soemuslar alerji diyet yapmasi lazim demis doktor, hala virvir
Evet en iyisi öyle yapmakOlmazsa onlar bebegi gorsun ama biz bebislere gostermeyelim
Aynı düşüncedeyim canım bende emzirme taraftarıyım tabiki. Bi bilseler hiçbişey yemeden süt vermek nasıl bişey böyle konuşamazlar az kalmış kontrole inşallah hepsi geçip gitmiş olurSutum cok iyi yariyorken mamaya baslarsak uzulurum ne yalan soyleyimbikmis durumdayim esim geliyor virvirvir konusuyor proteín almiyorsun diye. En cok kendim zorlaniyorum bu diyet isinden. Turkiyenin en iyisi denilen bi doktora gittim o yap dedi bana diyeti kafama gore is yapmiyorum ki. O da demeseydi diyet yapma diye yapmazdim. Bosver diyor gecer diyor esim, sacmalik Ben de birakmayi dusunmuyorum 3 gun sonra diyeti acicaz gorucez ne dokunuyor ne dokunmuyor. Umarim bari yumurtayi acariz da proteín kaynagi olur
Lif yapmıyorum ben banyoda. Kustuğu için yüzünü ve boynunu mustela ile sabunluyorum bir de poposuna Ve başına sabun yapıyorum gerisi hep Su. Tüm gövdesi kol ve bacaklar Da. Lif daha da kurutur ve hassaslaştırıyor. Lif yapıyorsan o da etkiliyor olabilirAynen aynen moralim sabahtandır çok bozuk. Vücudunun bazı yerlerinde kuruluk oluypr benimde olurdı egzamamıdır bilmiyorum acaba Mustela duş jeli falanmı yaramadı daha hassas bir şey mi kullanmamız lazım bende doktora gidecegım randevusunu erkene alıp
Canım her anne kendine göre ayar yapıyor,nasıl rahat edeceksen. Ben kendimi tanıdığım için sonrasında bıraktırmayacağım bildiğim şeylere hiç başlamıyorum bile.Bende acilmadi ne yaziyor acaba
Yeşil mercimeği kıyma ile pişiriyorum hem doyurucu hem protein kaynağıBebisim 12 gun once 6730du, evde tarttim 6800 cikti. Yarin asi icin doktora gidecegiz doktor dogru bir sekilde tartacaktie ama diyet yuzunden mi diye moralim bozuldu. Bu siralar pek emmiyordu aslinda ben biraz da ona bagliyorum. Yeni fark ettim acikinca miziklanmadigini kendini oyuna kaptiriyor. Esim desen proteín yemiyosun, kilo almadiysa diyeti birakiyorsun diye baski yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?