2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben de ek gıda alışverişi yaptım yarın doktor kontrolümüz var 5. ay konuşuruz demişti bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım Yarın Bim e de bir uğrayım
Hepsi çok güzel özellikle mama sandalyesine bayıldım
Bence beş aydan sonra azar azar vermek gerekir tabi yine de doktor tavsiyesi en güzeli

Sagol teyzesi, bugun ben de almadigima pisman oldum. Umairm kendi kendimi bos yere uzmusumdur. Gecsin alerjilerimiz en kisa zamanda

Şuan mesajınızı okurken bile fön sesi dinliyoruz anne karnındaki sese çok benzediği için rahatlattığını söylüyorlar
Valla bizde de işe yarıyor fön makinası duruyor makinaya bakıp duruyor ağlamıyor bir zamandan sonra artık ağlamaya başlıyor ama sürekli açamıyorum kızlar elektriğe zam geldi

Cok sagol canim durumu oldugu gibi ozetlemissin gercekten de oyle Tabi kilo alimi azalacak ama birden hic artmayincs korktum. Bosuna kendime vesvese yapmisimdir umarim.

Insallah canim cok sagol, biraz uzerimde baski kurdular sanirim ondan didikledim durup dururken. En kisa zamanda gecsin alerjilerimiz

Sorma sanirsin beachbody diyetindeyim herkes bie sey diyor. Gececek insallah bu gunler de

Benim kızımda sadece dışarda duruyor alıp gezdirsen ses çıkmaz ve eve geldiğinde bir yada iki saat uyuyor ama evde az kişiyiz pek durmuyor nedense ev ona hiç iyi gelmiyor
Ben de dışarda rahat edemiyorum ama, evde rahat rahat emzir alt temizle. Yalnızlığa da alıştım sanırım. Kızımı bahane ediyorum herhalde

@fuzuli_ Atomiks bayıldım fotograflara. Maaşallah sübhanallah. Allahım korusun. Kendileri gibi kaderleri de güzel olsun, Allahım iyilerle karşılaştırsın. Bu minnoş da benim boncuğum
Tanıştırayım ninem
Ben de bant kullanıyorum ama bunlar hediye geldi
En iyi tarafı bıngıldak kısmına geliyor papyonu kafasını üşütmüyor hiç kalın kısım olduğu için
Allah bağışlasın size çok tatlılar ya

Valla bizde de işe yarıyor fön makinası duruyor makinaya bakıp duruyor ağlamıyor bir zamandan sonra artık ağlamaya başlıyor ama sürekli açamıyorum kızlar elektriğe zam geldi
Bebek uyutucu diye bi program var onda süpürge ve fön sesi de var o da işe yarıyor elektriği geçtim makine bozulurr

bizde de bi huysuzluk var ama atak haftası da değil nedenini bilmiyorum.
Geçen gün yazdığın kendini germe çekme geri itme ve memeyi almama durumu da var bizde. Bebek arabasına koyup çıkarınca sakinliyor biraz meme de çözüm değil şu günlerde.
4 aylık olmasını bekliyorum dört gözle.
hem kontrol de soracağım hepsini, hem de okuduklarım 4, ayda sakinlemeye uyku düzenine geçeceğinden bahsediyor. İnşallah valla merakla bekliyorum o günleri

Senin beklenen doğum tarihi neydi? Atakları o tarihe göre hesaplıyorlar ya, biz ondan 2 hafta geriden geliyoruz mesela.

Bizim de yarın doktor randevumuz, bugün tam 4 ayı bitirdik, diyet işlerini falan konuşuruz herhalde. Ek gıdaya hem geçmek istiyorum bi yandan da bebeğe yemek yapma işi gelmesine çok üşeniyorum ki yemek yapmayı seven de biriyimdir. Herhalde bu tadım kısmı beni korkutuyor. Şimdi güzeldi ya çıkar memeyi ver doyur minişi. K Kbo4 sen mi almıştın bu ek gıda kitaplarını, içinde tarifler mi var? Öyleyse ben de almaya niyetliyim.

Yok canım ben almadım henüz, başka bir arkadaş paylaşmıştı

Alanlardan biride benim canım gerçekten güzel 3ü de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…