2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim bebek bugün biraz huysuz. Aşı sonrası olabilir mi. Ama dün 15.30da oldu. Ve akşamı geceyi iyi geçirdi. Yani 18 saat geçti bana olmaz gibi geliyor size sormak istedim. Yoksa başka derdi de olabilir

Kızlar benim bebek bugün biraz huysuz. Aşı sonrası olabilir mi. Ama dün 15.30da oldu. Ve akşamı geceyi iyi geçirdi. Yani 18 saat geçti bana olmaz gibi geliyor size sormak istedim. Yoksa başka derdi de olabilir
Geçmiş olsun Aşı kaynaklı olabilir canım yan etkisini yeni gösteriyordur belkide. Mesela ben tetanoz covid vs aşıları olduğum gün değil bir sonraki gün yamulurum genelde, belki bebişin vücudu da savaş halindedir kıyamam keşke hiçbir bebiş hasta olmasa

Bebeklerin günü gününü tutmuyor canım bizimki de bazen huzursuz bazen neşeli ateşi yoksa şiddetli ağlaması yoksa endişelenme

kızlar bebeğiniz bu ay kaç kilo aldı acaba önceki aylara göre epey az kilo almış bizimki 550 gram normal mi?
Benim bebeğim 800 gr aldı ama benim çabamla mama reddi oldu bir ay boyunca her beslenmede ağlaya ağlaya zorla içirdim bu ay herkes bu sorunu yaşadı genelde az kilo aldı yavrular büyüdükçe aldığı kilo azalıyormuş normal yani

Evet ben kullanıyorum krem ve balm olanını yüzü düzeldi bıraktım alışmasın diye şimdi tekrar çıktı uzun aradan sonra domates yedim ondan diye düşünüyorum
Bende domates yiyorum ondan mıdır acaba çerezden de şüphelendimartık mecbur devamlı kullanacaklar

Dün gece 39.5lardaydı kabus bir gece geçirdik. İnş olmaz bu saatten sonra

SağolunBen de sağıp veriyorum biberonla sağa sola atmaya başladı kendini savaş veriyoruz içirmek için

Özellikle kan yapan yiyecekleri saptayabildiniz mi? Bizde süt ürünü huysuzluk mukus vs yapıyorken ceviz ve badem kan yaptı mesela.
Kuruyemiş kesinlikle yemiyorum,paketli yiyecek,süt ürünü veya içeren hiçbirşeyi yemiyorum yumurta da 5 gün oldu..çay,biber,domates,zeytin kahvaltım..akşam yemeği de kuzu eti-tavuk-balık-pilav-makarna-ekmek..yani bulamıyorum sorunlu gıdayı neyi kesicem daha çocuğa vitamin geçmeyecek doktordan multivitamin isticem

Az önce 4. Ay aşımızı olduk bizde.. kilomuz boyumuz ortalamada.. kızlar kalbinde üfürüm var 6. Ayda bi çocuk kardiyoloji ye gösterin dedi doktor..
bunu yaşayam var mı? Endişelendimm
Büyük kızımı kontrole götürdüm kalpte bi sıkıntı çıktı pompaladığı kanın bi kısmı içer geri geliyor gibi bir şey demişti Tam hatırlamıyorum ama gelişimiyle beraber oradaki kasın uzaması ve sorunun ortadan kalkmasının beklendiği için 6 ay-1 yıl sonra gene kontrole gideceğiz. Genelde gelişimle beraber kalkıyormuş ortadan bu tarz sıkıntılar . Endişelenme Allah’a emanet inşallah bi şey olmaz
Benim doktor da aynılarını söyledi aşı için

Yumurtaya varsa alerjisi tavuğu de kesmeyi öneriyorlar canım. Makarnanın mutlaka içeriğini oku çoğunda alerjik ürün olabiliyor. Doktor bana domates ve salçayı da yeme dedi ve Balık içinde kendim denedim alerjik olduğunu farkettim. Tabi her bebek aynı değil ama fikir olması için yazmak istedim

kızlar bebeğiniz bu ay kaç kilo aldı acaba önceki aylara göre epey az kilo almış bizimki 550 gram normal mi?
Ben normal diye biliyorum. 2.ay aşısına gittiğimizde 1.200 almıştık biz hemşire de bundan sonra daha az uyuyacak daha çok oyun isteyecek kilo alımı da yavaşlayacak demişti. Bizim kilo alımı yavaşlamadı ama diğer her şey dediği gibi oldu. Yavaşlaması normal yani

Benimkide öyleydi şu uygu gerilemesi olayı şimdi sende de başlamış mahvetti bizi. Yaklaşık 2 haftadır gündüzleride memede uyumak istiyor. Yada kolumda. Çok dikkat et bu dönemde. İnşallah çok sorun çıkarmaz.

Diyete rağmen kanamanın geçmemesine üzüldüm. Gluteni de kesmeyi denediniz mi? Biliyorum çok zor, ben bir hafta kestim glutensiz undan ekmek yapıp yedim değişen olmayınca da açtım. Siz ekmek makarna dediğiniz için yazdım. Kendiniz için kalsiyum alıyor musunuz bu arada?

Doktor süt ürünü diyetini açalım artık dedi yani değişen bişey olmadı ama peynir yiyelim bol bol bakalım artış olcak mı diyor yumurtaya devam 5 gün daha.. ben bol bol yemem de az yerim artış olcak mı diye olmadı gluteni de keseyim yani süt azalcak diye korkuyorum bu sefer de sorunlu gıdayı bulamadık bir türlü deneyim onu da napim

Bakayım içeriklerine hemen balığı da haftada bir yeriz onu da keseyim ne yicez şaşırdım pilav yapayım patates haşlayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…