2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi o zaman içim rahatladı

3.ayda kaç almıştı peki

Bakayım içeriklerine hemen balığı da haftada bir yeriz onu da keseyim ne yicez şaşırdım pilav yapayım patates haşlayım bari
Aynı durumdayız canım sabahları zeytin, patates, salatalık yiyorum. Akşamları salçasız sebze yemeği ve arada da kuzu eti yiyorum. En zor öğün kahvaltı oluyor. Bu aralar yumurtasız sütsüz hamur işleri yapıyorum biraz olsun atıştırmalık bişeyler yemiş oluyorum. Kilo alımını azalması da bence kesinlikle alerji yüzünden benim bebeğim çok iyi kilo alıyordu ve bu güne kadar hiç mama vermeden ilk ay 2 kg 2. Ay 1.200 kg 3. Ay 1 kg almıştı 4. Ayda kaka da kan vücutta döküntü oldu ve 435 gr aldı sadece umarım bu günler bi an önce geçer

Inşallah canım ya bizde gündüz memede uyumak istiyoruz alışmasın istiyorum bakalım nasıl olucak Allah yardımcımız olsun.

Çok geçmiş olsun canım..Yaptığın diyetle kan ve diğer belirtiler geçti mi?

Bebişim diyet öncesi günde 2-3 sefer kaka yapıyordu. Diyete girince gün aşırı oldu, 3 gündür de yapmıyor. Sizde böyle durumlar oldu mu?

Çok geçmiş olsun canım..Yaptığın diyetle kan ve diğer belirtiler geçti mi?
Kan şükür yok canım derisini de çok kuru ciltler için nemlendirici var onunla günde 3 kez kremledim toparladı sadece mukus devam ediyor şuan onun içinde hemen vücuttan atamaz dedi ama ay başına kadar devam edeceğim bakalım

Bebişim diyet öncesi günde 2-3 sefer kaka yapıyordu. Diyete girince gün aşırı oldu, 3 gündür de yapmıyor. Sizde böyle durumlar oldu mu?
Rastlantı mı bilmiyorum ama bizde de durum böyle canım günde 5-6 yapıyordu şimdi gün aşırı ya da günde 1 kere yapıyor

Kızlar özellikle bebeği alerjik olan annelerim bize bir sorum olucak. Sanırım bebeğimin bir şeye alerjisi var çünkü kakasında siyah parçacıklar vardı. Bu aralar yeşil sebze ağırlıklı beslediğim için bir de 3kez demir ilacı ictigim için bebeğimin kakası yeşil gibiydi. Bende acaba hasta mı yoksa demir ilacından mi diye anlamak için ilacı bıraktım zaten kafama göre başlamıştım velhasıl bugün kakasında siyah siyah parçalar vardı kurumuş kan dediginiz bu mu ben ıspanaktan şüphe ettim çünkü çok uzun zama önce yedigimde de böyle olmuştu ben ıspanaktan dolayı dedim geçtim. Bir daha bugün gördüm ama arada hem ıspanaklı börek hem de yemeğini yedim neden olmadı o zaman diye de düşünüyorum. Yediğim her şeyi gözden geçirdim ama kaç gün geriye gitmem gerek tespit etmem için

Siyah parçalar bizim de oldu çay tanesi gibi idi. 2 kez oldu. Ben o zaman demir içmiyordum şimdi içiyorum olmuyor. Ben de bulamadım o zaman sebebini yazmıştım buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…