2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Siyah parçalar bizim de oldu çay tanesi gibi idi. 2 kez oldu. Ben o zaman demir içmiyordum şimdi içiyorum olmuyor. Ben de bulamadım o zaman sebebini yazmıştım buraya da
Heh işte bizim de öyleydi çay tanesi gibiydi. Şimdiki bezinde yoktu ama sabah vardı anlamadım bende ya inşallah sıkıntı çıkmaz

Canım yanlış bilgi vermek istemem ama bence alerji değil çünkü kurumuş kan şeklinde değil bildiğin kırmızı kan geliyor kakada bence yediğin birşey ile alakalı olarak sindirememiş çıkarmış olduğunu düşünüyorum. 2 hafta ile 6 hafta arasında vücuttan atıyor şeklinde söylemişti doktor bana

Corona günlerinden selam
Bebiş atlattı, yaklaşık bir gün sürdü, ateşi 38 sınırında kaldı hep, calpol de düşürmedi. Dün akşam itbariyle normale döndü
Ama şimdi de ben yamuldum. Kafamı kaldıracak halim yok valla, tüm gün babasıyla takılıyor miniğim umuyorum 1-2 gün içinde geçer

Evet çok araştırdım bazılarında daha geç kapanıyormuş sadece .. inşallah öyle de olur. İlk fırsatta götüreceğim kontrole çok teşekkür edermm
Dün 4. Ay aşısı bizde çokkk huzursuzluk yaptı hep ağladı nerdeyse.. calpol vermedim ben ishal yapıyor bize diye.. ama ateşi çıkınca gece fitil verdim sonra uyudu .. bugün iyiyiz

Çok teşekkür ederim inşallah değildir ya çok nadir denk geldi zaten

Bu aralar oğlum resmen uyumak istemiyor. Keyfi gayet yerinde oluyor ancak esniyor ve uykusu var kundak yapıp uyutayım diyorum yeri göğü inletiyor resmen yataktan kalkıp gidecek o derece Uyku gerilemesi bu mu oluyor ki? ya da uykusu mu gelmiyor diyeceğim ama 3 saat uyanık kalmış oluyor

Eğer uyursa güzel keyfi yerinde. Uyuyamazsa ee ee diye dolanıyor. Sizde durumlar nasıl?
Yarın fırınlanmış sütlü gıda ile diyetimi açıyorum hayırlısıyla
Aynı valla canım uyumadıkça iyice uyutmak imkansız hale dönüyor sürekli kucağımda uyutuyorum o yüzden. Kucakta 2 saate yakın uyuyor bırakmazsam eğer ay hadi inşallah sıkıntısız geçsin alerji bitmiş olsun bekliyorum güzel haberlerini

Çok şükür bebiş atlatmış sen de çabucak atlatırsın inşallah

Aynıyız valla kucağa alıştırdın diyenlere kızıyordum ama düşününce ben mi alıştırdım diyorum bebek nasıl uyutulur bilmiyordum, o da ağlayıp uyumadıkça kucak kuşu oldu. Şimdi yatağa alıştırmaya çalışıyoruz. Ama kucakta da 2 saat uyumuyor artık malesef
Millet ninniler, oyun arkadaşlarıyla falan uyutuyor. Bizimki böyle alıştı baştan
Keşke alerji geçmiş olsa. Kötünün iyisi ceviz tahin falan çıksa da razıyım. Şu zor günleri çabucak atlatalım inşallah

Etrafa ilgileri arttı. Ev kalabalıksa ve güneş de varsa uykusu gelse de çok zor oluyor uyutmak. Sonra da uyuyamayınca kızıp ağlıyor. 2-3 gündür hava yağmurluydu kapalıydı, daha uykuya meyilli oldu

Çok şükür bebiş atlatmış, darısı sana olsun
Hurafe mi bilmiyorum kekik çayı çok iyi geliyormuş virüsleri bakterileri öldürüyormuş

Ispanak Demir hapı yapar canım ben de çok yeşillik yediğimde olur korktuğumda annem hatırlatır bunu yedin diye. Demir hapı zaten yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…