2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bebişim diyet öncesi günde 2-3 sefer kaka yapıyordu. Diyete girince gün aşırı oldu, 3 gündür de yapmıyor. Sizde böyle durumlar oldu mu?
Bizde de aynı
keyifsizleniyor da, bazen ben de,
gerçi bu aralar çok keyifsizim
Annelik çok zor keşke geçen yazdıkları gibi babalık seçme şansımız olsaydı herşeye tampon oluyoruz resmen herşeye koş yetiş çok bunaldım sanırım
Çok geçmiş olsun darısı sana olsun
Salata yersen içine limon kabuğu da doğra

Inşallah sen de en kısa sürede toparlarsın. Anne olunca anladım ki, bir evde anne hasta olursa sistem çöküyor. Bebisler de, anneler de hasta olmasın hiç

Babalar biraz daha sorumluluk alsa böyle yorgun ve keyifsiz olmazdık sanırım

İnşAllah canım bian önce geçsin gitsin artık
Valla biz alıştırdık annem kaç yaşına geldim böylesini görmedim diyor hep bizimki bi değişik bak anlatıyorum sana meme ağzında yarım saat uyuyor sonra memeyi bırakıp devam ediyor sonra sinirle uyanıp meme arıyor o sırada meme değiştiriyorum o meme ağzında yarım saat daha uyuyor ve uyanıyor gel de bırak şimdi az kilo alıyor diye bende emsin de nasıl emerse emsin kafasında tutuyorum valla kucağımda napayım çevremdekiler hayretle izliyor artık beni hayatım bu şekilde geçiyor misafir bile gelsin istemiyorum o yüzden

Sanırım çoğumuz aynı düşüncedeyiz canım yaza kadar sıkacağız dişimizi sonra bebişlerimizi alıp tadını çıkaracağız bu günlerin diye motive ediyorum bende kendimi

Babalar biraz daha sorumluluk alsa böyle yorgun ve keyifsiz olmazdık sanırım
Çok gıcık oluyorum iş güç hiç önemli değil yorgunum da demem ama biraz empati her şeyi çözer sanki
Bu günler çok özleniyor sonradan. O yüzden kucağında uyusun emzir emzirebildiğin kadar kilo alması da bahanesi olsun
Belli bi standarda alıştırmaya çalışmıyorsan koyver gitsin

Bu günler çok özleniyor sonradan. O yüzden kucağında uyusun emzir emzirebildiğin kadar kilo alması da bahanesi olsun
Belli bi standarda alıştırmaya çalışmıyorsan koyver gitsin
Aynen canım haklısın ilk doğduğu zamanları bile özlüyorum valla arada resimlerini açıp bakıyorum nasıl olsa izindeyim diye tam olarak koyverdim gitti

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanır siniz

Paşa olmuş tamcanları sağolsun

Bu uyku gerilemisi mi ne cart curtsa yordu beni ya gece uykularımjz mahvoldu . Ben bunu nasıl düzelteceö düzelmez mi a dostlar gece 1.5 saatte uyanıyoruz meme emiyoruz uyuyor tam yatağa koyacam hoppp uyanıyor tekrar dön başa . Olay işkence boyutuna döndü kendimi yorgun bitkin hissediyorum . Gündüzleri uyurken çok uykusu geldiğinde direniuor gözünü kapatıyorum hoşuna gidiyor hemen uyuyor

Çok gıcık oluyorum iş güç hiç önemli değil yorgunum da demem ama biraz empati her şeyi çözer sanki

Takım arkadaşı olmak çok önemliymiş gerçekten. Bütün gece babasına bileniyorum ben de ama ona da kızamıyorum. O da elindn geleni yapıyor ama hiç anne gibi olmuyor malesef.

Herkes şu an böyle galiba, biz 9.30 da giriyoruz yatağa uyuması 11e uzuyor sonra 1, 3, 4 ,6 sürekli kaldır emzir. Gün içinde de cin gibi asla uyumuyor. Geçecek diyorlar ama bi süre böyle.

Herkes şu an böyle galiba, biz 9.30 da giriyoruz yatağa uyuması 11e uzuyor sonra 1, 3, 4 ,6 sürekli kaldır emzir. Gün içinde de cin gibi asla uyumuyor. Geçecek diyorlar ama bi süre böyle.
Geçecek mi diyorlar ihtimalini bile sevdim

Bebeğinin kakasında nokta kadar kan gören annemiz var mı acaba ?

Kızlar biz günde 4-5 defa kaka yapıyoruz çocuğum sanki sütü kaka yapmak için içiyor. Ikınıyor yapmak için Alerjisi var bence ama diyet yapmıyorum şuan yavrum yediklerimden rahatsız mı oluyor dersiniz ?

Benzer sureclerden gectik sanki 2-3 gundur 1,5 degil de 2-2,5 saatte uyaniyor ayirt edemiyorum. Tam icim geciyordu tekrsr uyaniyordu.

Benim bebisimde de nokta kadar kan vardi, bieaz daha cogu da oldu simdi diyetteyim. Makatta catlak olmus alerjiden, kucuk kanlar ordanmis. Bi bakabilirsin var mi bisey diye. Benzer sekilde cok kaka yapiyordu, 2-3 sefer, bazen 4-5. Diyete girince kaka sikligi azaldi. Doktorunuza danisin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…