2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Erkeklere göre hava hoş valla ohhh ne güzel

bu ay seyahate çıkacağım bakalım ne zamana denk gelecek yollarda hasta olmayım derken baktım ki 1 gün var. tabi günleri saya saya 3-4 gün gecikmeye başladı. önceleri bana korkunç gelen bu fikir, sonuç pozitif olursa nasılsa aldıramam cana kıyamam düşüncesi ile kafama yattı iyice. zorluklarını düşünürken moralim de bozuluyor ama elden ne gelir diyerek alıştırmaya çalıştım kendimi. nasipte ne varsa o dedim. sonra sanırım 5 gün falan olmuştu birden regl oldum. seni duygularını ve aklından geçenleri bir hafta önce bire bir yaşadım.
hayırlısı ne ise o olsun senin için de Allah zorluğunu veriyorsa kolaylığı da vardır elbet. inşallah senin için hayırlısı ne ise o olur. kan verdin mi bilmiyorum ama belki de sonuç negatiftir...

Ne diyeceğimi bilemedim ya çok zor bir durum aslında harika bir şey ama ilgi bekleyen iki yavrucak var. Belki dilediğin gibidir inş

Bana oglandan önce erken menapoz teşhisi kondu 35 yaşında. Durmayan adet kanamaları durunca gelmeyen adet kanamaları. 2 yıl çok sorun yaşadım. Meğer erken menapozmuş. Tabi bu süreçte yumurta sayısı 0,2 olduğu için korunmadigimiz halde çocuk olmadı. İyice bitmeden yumurta tüp bebek oldum. Tutmadı.simdi Nasıl oldu saskinim. Yani dikkatsizlik ten de değil.yine korunduk. Meğer korunamamisiz. Kendimi 3 çocuklu düşünemiyorum.

Kan vermeye gidemedim. Oğlan geç uyanıyor kahvaltı ettir hazırla anca kızı okuldan almaya gidiyoruz oglen. Sağlık ocağı ile görüştüm sabah alınıyor kan dedi. Açıkçası çokda umrumda değil şu an kan. Hastane randevusu yok yakın zamanda. Bugün başka bir marka test yaptım. Dünden daha silikti. Yarın da yapicam evde bakalım.

Son düzenleme:
Kalbimdekileri yazmışsın kelime kelime. Sende çok haklısın. Çok zor bir dönem geçirdin. Ben ve bazı anneler bebeklerinin aşı ignesine bile dayanamazken sen çok büyük üzüntüler yaşadın. En büyük sıkıntım oğlum memeye çok düşkün. Tandem yaparım ama 4. Aydan sonra sütun tadı değişiyormuş. Yazık oğluma ya en büyük aşkı meme. Bu 5 yaşına kadar emer diyordum. Süt bilmez ek gıda bilmez. Su yu bile zor içiyor sıvı olarak. Ona büyük ihanet ve rızkını caliyormusum gibi hissediyorum.

Demek ki sınanmıssın ve kalbinde dogurmaya karar vererek sınavı gecmissin. Beni çok iyi anlarsın ozaman. Umarım kendiliginden beni bırakır gider senin gibi. Ama insan hisseder ya orda gitmeyecek. Bugün aldığım testte dünden yaptığıma göre baya baya silik çıkınca çok umutlandim. Ama akşam kıza odev yaptirirken geçen iki hamileliğimde ki gibi çok kötü iç bulantısı yasadim. Kusmamak için yüz üstü yattım hemen uyumuşum içim geçmiş. Ozaman umudum gitti. Tek maaslayiz. Ben ücretsiz izindeyim 1 yıl sonra baslicam ise. Bana erken menopoza girdin çocuk düşünüyorsanız hemen tüp bebek yapın demeselerdi ikinciyi bile yapsammi acaba diye düşünecektim. Düşünmüyordum ikinciyi yani aklımda yoktu o donem. Ama doktorlar korkutunca takıntı saplantı yaptım. Şimdi üçüncü ihtimali. Önümüzdeki bir kaç gün netleşir. İnşallah ve hayırlısı ise negatiftir. Oglandan dogrulamazken yani çok sıkıntılı ve hareketli geçiyor günlerim. Kızin ilk senesi okuma öğretiyorum çok zor oluyor. oğlanı eşim dışarı çıkartıyordu ödev yapana kadar. Ama hava soğuk şimdi cikaramiyor. Kapıya dayanıyor çok ağlıyor kapıya vuruyor oğlan içeri girmek için. Ödev yapamiyoruz öyle oldu mu. Sancılı bir dönem geciriyoruz derken öldürücü darbe geldi. Dediğin gibi belki negatiftir. Sen de bahsetmemişsin sanırım burda. Bir tane mi var bebeğin ona dikkat etmedim yani dogursaydin üçüncü mü ikinci mi olacaktı. Kusura bakmayın nolur kızlar. Ben sadece bu gruba yazıyorum. Biraz uzunda yazıyorum. Bölüyor gibi oluyorum ama sizlere cok alıştım. Buraya yazasim geliyor.

Son düzenleme:
Tabi ki yazacaksın şekerim anneler grubu ya burası . Canım ben 41 yaşındayım 11 yaşında kızım var bu son bebe de 1 yaşında. Çok uzun süre ikinciyi bekledik allah çok şükür nasip etti. Yumurtlama günü sayarken önce Bi apandisit ameliyatı oldum doktor üç ay gebe kalmamalısın dedi. 3 ay sonra çatlatma iğnesi yaptık akabinde hemen covid oldum hem de müthiş ağır geçirdim en son ümidi kaybetmişken farkında olmadan hamile kaldım. Bizim kız 6. Sınıfta eşimle nöbetleşe birimiz bebeye bakıyor öteki kapıyı kapatıp kızla ders çalışıyor. Büyüdükçe sorumluluk artıyor malum .Bebe gelip kapıda ağlıyor tekmeliyor. Terör estiriyor evde çaki TV yüzü görmeyeli kendime gidip Bi parça kıyafet almayalı aylar oldu. Yemeği bile ayakta 3 lokmada yutuyorum. Geçecek diyip oyalanıyorum Seni çok iyi anlıyorum pozitif toksik bir şey yazmak da istemiyorum ama belki de oğlanın bu hareketliliğine Bi kardeş ilaç gibi gelecek. Sen yine içini ferah tut gerçekten allah kulunu dara sokmaz yanına mutlaka kolaylığı vardır. Allah yardımcın olsun

Hayır sütün tadı neden değişsin annelerimizin yorumlarına bakma bu konuda sadece doktorları dinle ben çok gördüm hamileyken emziren, yeter ki düşük veya erken doğum riski olmasın. Benimki de çok düşkün memeye seni anlıyorum. Biz covid geçirdik iki kere, ikisinde de hem annem hem kv sütü sağıp dökmem gerektiğini emzirmemem gerektiğini savundu, sütte hastalık varmış vs tabi ısrar etmediler biz öyle yapardık dediler düşün eskilerin mantığını, tam tersi süt şifadır her zamankinden daha çok emmeli dedim ve öyle yaptım. Su akar yolunu bulur arkadaşım, bebeklerimiz 1 yaşını geçti çok da küçük değiller artık, Allah kolaylığını verecektir

Erkeklere göre hava hoş valla ohhh ne güzel
Aynen ben de öyle diyorum, eşim sadece emzirmediğini geri kalan herşeyi yaptığını savunur ama gece bin kere uyanan ben, akşama kadar peşinde olan yeme içme kıyafet oyun ilaç banyo herşeyini düşünen ben, akşam gelip ben evi toplayım iş yapıyım diye 2-3 saat çocukla otun oynadığı için bu havaya giriyor. Bizim neyimize ikinci çocuk acaba ben hala lohusa depresyonundan çıkamamışım

Merhaba M MadameMarieCurie puset aldım uçak için fakat yine de sorum olacaktı tek kişi seyahat ederken yine de çevreden yardım istemek gerekir sanırım merdivenin başında katlayıp hem çocuk hem puseti yukarı mı taşıyoruz tek elle katlanıyor hafif vs ama hem çocuk hem puset merdivende zor olur yine de yoksa görevliler yukarı taşıyor mu puseti.İnerken de yine aynı şekilde hem çocuk hem puset zor değil mi? bilen var ise yazarsa sevinirim nicecream .

Thyde yardımcı oluyorlar, eşim arabayı katlarken hostes bebeklerden birini tutmuştu. Ama diğer hava yollarını bilmiyorum. Bence yardımcı olurlar bebeklilere. Genelde oluyorlar çünkü, bi de neden olmasınlar ki

Korkum uçağa binerken ne bileyim bu Avrupalılar bencil filan kendiniz taşıyın vs derler diye çevrede ki Türk birilerinden yardım isterim olmadı.

Aslında körük olursa sıkıntı olmaz ama SunExpress le direk uçuyoruz körüğe yanaşmadı gelirken vs hep böyle mi tam dikkat etmedim bilmiyorum işleyişi merdiven çıkmak sıkıntılı olur diye düşündüm

Çorba yediremiyorum, yemek yediremiyorum. Kurabiye ve galeta yiyor iştahlı iştahlı Tek tesellim karnı doyuyor en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…