2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Valla ne yerse yesin modundayım ben de.. dişlerdendir inşallah yoksa iştahsız çocuk çoook zor

Benim kızım da böyle ama ben hiç takmıyorum çocuğun kendi tarzı var diyorum. Bizimki hep gün menüsü takılıyor
Ben de takmicam artık. Karnı doysun da galeta ile doysun napiyim canım. Uyku da teke düştü ya, ben direnmeyi bırakınca rahatladık. Yemek mevzusunda da rahat takilicam artık. Peşinde çatal kaşıkla dolaşmak istemiyorum ☺

Bizim de uyku tek ama 1 saat uyuyup uyanır gibi olunca emzirip devam ettiriyorum 2 saat uyuyor çoğu zaman

Selaaam,
Hiç merak etme bize heryerde yardım ediyorlar. Havada,karada,suda
Şuana kadar yaptığım tüm yolculuklarda, Fransa da ya da Türkiye de olsun, herkes yardımcı oldu. Hele Avrupa'da kadınlar daha çok yardımcı oluyor. Türkiye de de erkekler yardıma koşuyor
Bir ucusumda yanıma cooook yakışıklı bir futbolcu bindi (yani bekarken yanıma hep şişko teyzeler otururdu, şansıma bebeğim olunca yakışıklı biri düştü bunu eşimede anlattim, hatta futbolcu ile foto çekinip yolladım, bayağı güldük) Neyse sağolsun bu futbolcu kardeş, yolculuk sırasında kızımı alıp oynattı, indikten sonra puset çanta ne varsa aldı. Hatta bizi de dış hatlara kadar götürdü.
Yani hiç stres yapma yüce yaratıcı yolculukta yanımızda

Pusetini her zaman uçak içine, kabine koy canim. Bazen uçak kapısında hostesler aşağıya koyalım diyorlar, hayır kabine koyacağım diye ısrar et.

Kizlar teşekkür ederim toplu alintilama yapamıyorum. 3 saat önce kanamam geldi. Önceki hamileliklerimdeki gibi eşeleme kanaması falan dedim. Artmaya başladı. Bir test daha yaptım. Yoktu çizgi. Beyaz silikti. Gündüz pespembeydi halbuki. Sonlanıyor sanırım.Çok burugum. Birazcikta ağladım. Anladı zor durumda kaldığımizi gitti. Ama O kendi gitmeseydi doğuracaktım. Sadece oğlum için rahatladım. O emerken gözlerime baktığında üzülüyordum onun için çok. 2 gün yaşattığı şeyler bile çok güzeldi. Teşekkür ederim tekrar

Ahhh annelik... Sen de bir sınavdan geçtin canım Allah katında başarıyla geçtin. Bizler için en hayırlısını yalnız O bilir. Çok geçmiş olsun

En hayırlısı ne ise o olsun, yeterki sağlık olsun demekki böyle olması gerekiyormuş diyelim. Duygularının birbirine girmesi çok normal ama hepsi gecicek

Diş döneminde iştah için karadut özü veriyorum bir süredir bizde işe yarıyor belki sizdede iyi gelir deneyin isterseniz

Hayırlısı olsun cnm . hepsi hormonlardan . sen yanlış bir şey yapmadın. Yüklenme kendine. su aktı yolunu buldu...

Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Kızım arabada arkada tek başına oto koltuğunda oturmak istemiyordu, sizinle de paylaşmıştım. Bir süredir günlük arabaya iniyoruz, önce arkada onunla oynayıp, sonra ön koltuğa geçtim ve arkama dönerek yine oynadım. Buna alışınca arkaya oturmayı bıraktım ve ön koltuğa oturdum direkt. Sonra arabanın park yerini değiştirdim ve o sıkılmadan arabadan indik. Vee günler sonra kısa mesafe gitmeye başladık artık. Çok şükür camdan dışarı bakıyor, oyuncağa bile ihtiyaç duymuyoruz. Kızım alıştı, sıra benim iyice pratik yapmama geldi. Kendi kendime nazar etmem inşallah Havalar iyice soğumadan trafik tedirginligimi atarsam çok çok iyi olacak.

Harika maşallah size biz oğlumla arkadayken bile oyalayamıyorum babası sürüyorsunuz huysuzlanıyo sürekli

Ahhh annelik... Sen de bir sınavdan geçtin canım Allah katında başarıyla geçtin. Bizler için en hayırlısını yalnız O bilir. Çok geçmiş olsun
Sağol canım çok değişik bir 3 gün geçirdim. Bana kattıgi çok şey oldu. İki çocuk şimdi az geliyor daha motiveyim. 3 gün boyunca 3 çocuğum varmış gibi düşün düşün çok sıkıntı çekmiştim.

Harika maşallah size biz oğlumla arkadayken bile oyalayamıyorum babası sürüyorsunuz huysuzlanıyo sürekli
Biz de öyleydik. Sürekli arkada kucağımda dururdu. Zorla aldırırdı kendini. Inşallah artık sakin sakin oturur da ben de araba sürebilirim. Senin oğlanda alışır umarım. Sürücü koltuğu olmasa bile ön koltukta olalım artık. Özledik

Ya süper haber o zaman başlasın gezmeler bizimki oto koltuğunu başka amaçla kullanıyor ama hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum

Eklentiler

• 8A1B563F-87BC-4135-9034-AF9A1CEF7382.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 68
Ohhh masallah size ya bende çok istiyorum ama cesaret edemiyorum ya sırf bu yüzden ehliyet bile almadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…