2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Emme kısmına yorumum yok ama sütü sağıp vermeye de devam etmek istiyorsunuz gibi anladım. Aynı güç ve uçtaki bir adaptörle deneseniz? Ya da ikinci el uygulamalarında uygun adaptör çıkabilir komple yeni makine almaktansa.
Evet olabilir bakalım olmadı deniycem yemeklerine katarım yada mamasina az da olsa

Bir ara yaptım gittikçe azaldı.ama.sjcakta banyoda hala.sisiuolar sıkınca beyaz beyaz geliyor sut tamamen de kesilmedi
Sütün bitmesi için süt hormonu azaltan ilaç var dr önerisiyle kullanabilirsin. Bu sebepten hamile kalamayan insanlara veriliyor Bi araştır istersen. Doğal yolla da emin değilim ama adaçayı sanırım azaltıyor bide onu araştır inşallah Bi çözüm bulursun

Çok geçmiş olsun
Allahım yardımcın olsun
Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş bak eşinin bunj anlamış olması çok kıymetli
İnşallah hemen toparlarsınız
Inşallah canım. Çok şükür farketti eşim. Hastalık halinde daha da zor oluyor. Allah yardımcımız olsun.
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bebise . Bebisler hasta olmasın ya çok yıpraniyor hem.onlar hem.bizler 🙄😔😥😥😢😭
Amin, inşallah. Eşime diyorum ki bir evde anne ve bebekler hasta olmasın. Illa biri olacaksa babalar olsun 🙉 nasılsa onlara da biz bakıyoruz 😉
Kızlar 12 aylıkken emmeyi bıraktı kızım sütüm tam kesilmedi bir süre sanmıştım çok ta çıkmıyor ana tamamen kesilmedi de sagma makinenin de adaptörü bozuk sizce ne yapmalıyım? Bir suredir sagmiyorum da eşim diyor ziyan etme ver çocuğa çokta çıkmaz artık ama sagma makinesi mi alsam sizce birakmisken bırakmalı mi ??

Emmeye geri döndürme olur mu emzirme dan. Sordum bir kez 1 yasunj geçmiş artık olmaz kalsın falan demişti
Ben olsam emmeyi kendisi bırakmışken devam etmezdim, emerse tamam ama sağmakla uğraşmazdım yani. Diğer yandan Gereksiz06 Gereksiz06 da haklı, mesela kızım birkaç gündür hasta ve iştahı yok yemek yemiyor, bol bol emiyor. Bir de her gün sarımsak yutmaya başladım, sütümden etkisi ona da geçsin diye. Kafam rahat oluyor.

Sütün bitmesi için süt hormonu azaltan ilaç var dr önerisiyle kullanabilirsin. Bu sebepten hamile kalamayan insanlara veriliyor Bi araştır istersen. Doğal yolla da emin değilim ama adaçayı sanırım azaltıyor bide onu araştır inşallah Bi çözüm bulursun
İnşallah cnm hangi dr hangi bölüm bakar onu da bilemiyorum bir araştırayım.ilaclari

Inşallah canım. Çok şükür farketti eşim. Hastalık halinde daha da zor oluyor. Allah yardımcımız olsun.

Amin, inşallah. Eşime diyorum ki bir evde anne ve bebekler hasta olmasın. Illa biri olacaksa babalar olsun 🙉 nasılsa onlara da biz bakıyoruz 😉

Ben olsam emmeyi kendisi bırakmışken devam etmezdim, emerse tamam ama sağmakla uğraşmazdım yani. Diğer yandan Gereksiz06 Gereksiz06 da haklı, mesela kızım birkaç gündür hasta ve iştahı yok yemek yemiyor, bol bol emiyor. Bir de her gün sarımsak yutmaya başladım, sütümden etkisi ona da geçsin diye. Kafam rahat oluyor.
Bende Bayadır sagmıyorum aslında hatta korkuyorum sagdıkça gelcek biraz zayıflamaya da başladım bu arada 😀moralim yerine geldi tam. Eşim vicdan yaptırdı 😆😆

İnşallah cnm hangi dr hangi bölüm bakar onu da bilemiyorum bir araştırayım.ilaclari
Kadın Doğum bakar hatta msjla falan ulaşabileceğin Bi Kadın doğumcu varsa belki reçetesiz de veriliyordur. Adı dostinex ilacın ama kan testiyle prolaktinine baktırıp doz ayarlatman daha sağlam olur tabi

Kızlar ya 2 de 3 te uyuyor benimkisi yada uyudu kalkti 3 e doğru oynuyor.simdi sabahliycaz heralde okadar yoruldumki gecem.gundjmuze karışıyor böyle olunca 40 indan beri yalniz bakıyorum sanki huy değiştiriyor agresif bir cocuk olucak gibi ben ise gidersen nasil olacak kim bakacak kafamda deli sorular gece gece uyku düzenim benimde kaydı böyle olunca hiç plan yapamıyorum

Kızlar ya 2 de 3 te uyuyor benimkisi yada uyudu kalkti 3 e doğru oynuyor.simdi sabahliycaz heralde okadar yoruldumki gecem.gundjmuze karışıyor böyle olunca 40 indan beri yalniz bakıyorum sanki huy değiştiriyor agresif bir cocuk olucak gibi ben ise gidersen nasil olacak kim bakacak kafamda deli sorular gece gece uyku düzenim benimde kaydı böyle olunca hiç plan yapamıyorum
Gece uykusunu yavaş yavaş öne çekmeyi denedin mi? Gece uykusuzluğa çok zor. Biz de hastalıktan kalkıyoruz. Sürekli ağlıyor, yatar yatmaz geri kalkıyor. Diş sancısı da var. Allah yardımcımız olsun.
Işe dönmek başlı başına mesela. Ben de bu konuyu çok düşündüm. Kararsızlığımı burda da yazdım hatta. Benim Kasım 2023 e kadar ücretsiz iznim devam ediyor. Kızıma bakabilecek aileden kimse yok. Bakıcıya da ben vermek istemiyorum. Maddi olarak endişem olsaydı mecbur iyi bir bakıcı bulmaya çalışırdım tabi. Işe gitsem 08.00 den 18.00 e kadar evde olamayacağım. Ne kadar evde yorulsam da, sosyallikten uzak bir hayatım olsa da şu an işe dönmek beni daha zorlar. Hep iş hayatı ve stresi hem de evin düzenini sağlamak konusunda kızım bu kadar küçükken ben idare edemem. Eşimin de çalışma saatleri çok yoğun, bana yardımı dokunmaz çünkü. baltasar baltasar sağ olsun artısını eksisini liste yap demişti. Bunları düşününce işe dönme fikrini bırakıp ikinci çocuğu düşünmeye başladım ben. 😅 Ikinci doğar 3 yaşına gelir işe dönerim inşallah 😁 bu arada iş arkadaşlarımla daha çok görüşüp iş yerinden aldığım havadislerle idare ediyorum işte 😉
Sen ne iş yapıyorsun? Çalışma düzenin ve saatlerin, işinin evine uzaklığı, maddi getirisi veya götürüsü ( aldığın maaşin hatrı sayılır bir kısmı bakıcıya gidecekse bir anlamı da olmuyor) nasıl mesela? Bunları düşünmek karar verme sürecini kolaylaştırır diye düşünüyorum

Biz geceleri 10-15 dk da max yarım saatte bir uyanıp mızırdanıyoruz 😮‍💨 önceki gece çok iyiydi hah tamam diş sorunu geçti heralde dedik ama bu gece anamı ağlattı

Gece uykusunu yavaş yavaş öne çekmeyi denedin mi? Gece uykusuzluğa çok zor. Biz de hastalıktan kalkıyoruz. Sürekli ağlıyor, yatar yatmaz geri kalkıyor. Diş sancısı da var. Allah yardımcımız olsun.
Işe dönmek başlı başına mesela. Ben de bu konuyu çok düşündüm. Kararsızlığımı burda da yazdım hatta. Benim Kasım 2023 e kadar ücretsiz iznim devam ediyor. Kızıma bakabilecek aileden kimse yok. Bakıcıya da ben vermek istemiyorum. Maddi olarak endişem olsaydı mecbur iyi bir bakıcı bulmaya çalışırdım tabi. Işe gitsem 08.00 den 18.00 e kadar evde olamayacağım. Ne kadar evde yorulsam da, sosyallikten uzak bir hayatım olsa da şu an işe dönmek beni daha zorlar. Hep iş hayatı ve stresi hem de evin düzenini sağlamak konusunda kızım bu kadar küçükken ben idare edemem. Eşimin de çalışma saatleri çok yoğun, bana yardımı dokunmaz çünkü. baltasar baltasar sağ olsun artısını eksisini liste yap demişti. Bunları düşününce işe dönme fikrini bırakıp ikinci çocuğu düşünmeye başladım ben. 😅 Ikinci doğar 3 yaşına gelir işe dönerim inşallah 😁 bu arada iş arkadaşlarımla daha çok görüşüp iş yerinden aldığım havadislerle idare ediyorum işte 😉
Sen ne iş yapıyorsun? Çalışma düzenin ve saatlerin, işinin evine uzaklığı, maddi getirisi veya götürüsü ( aldığın maaşin hatrı sayılır bir kısmı bakıcıya gidecekse bir anlamı da olmuyor) nasıl mesela? Bunları düşünmek karar verme sürecini kolaylaştırır diye düşünüyorum
Ya beni eşim zorlamiyor hatta ilkokula kadar çalışma diyor. Benimde sabahtan akşama kadar başlasam ise tüm gün işte olacağım. Annem biraz panik bir yapıya sahip çocuğum agresif biraz. Yani sakın löp löp yese sakin sakin takılsa hemen bırakırdım anneme. Ben geceleri zor başa çıkıyorum uyanınca falan. Yemek yedirme konusu zaten ben zor yediruyorum yani bu kış çıksın yaz gelsin yaz bitimi belki diyorum ama bakalım. Kreşe versem nasıl bakılır bilemiyorum diğer cocuklar arasında yeme içme düzelir mi dahada mi zayıflar gider bilemiyirum versemde oda sabahtan akşama kadar kalmalı iş mantigi gibi öğle uykusu falan kalkar zaten o zaman. Birini görünce oynayınca falan o akşam uyumuyor benimkisi kafa karışıyor mi ne bilemedim. Din gece 3 ten sabah 9 akadar oynadı en son oda kapısının önüne serilmiş yatmış baygın gibi

Kızlar ben öğrenme kulesi aldım. Uzum zamandır aklımdaydı, ve gerçekten keşke daha önce alsaymışım dedim. Artık yemek yapabiliyorum 😂 almayı düşünen varsa fikir olur belki
Ben de aldım ama ilk öğrendiği şey basamaklardan inerken düşmek oldu. Gözünün kenarını vurdu yanına. O yüzden inme işini öğretmem gerek. Ama baya hayat da kurtarıyor şimdi kötülemeyeceğim sadece dikkat etmek lazım.

Kızlar ben öğrenme kulesi aldım. Uzum zamandır aklımdaydı, ve gerçekten keşke daha önce alsaymışım dedim. Artık yemek yapabiliyorum 😂 almayı düşünen varsa fikir olur belki
Ben de düşünüyorum almayı. Yemek yaparken bakmak istiyor kızım. Internetten mi aldın?

Kesinlikle mimik faremiz candır aylar önce almıstım ben artık yemek yaptığımı görünce sürüklüyor kendisi koy beni diyor

Back
X