Gece uykusunu yavaş yavaş öne çekmeyi denedin mi? Gece uykusuzluğa çok zor. Biz de hastalıktan kalkıyoruz. Sürekli ağlıyor, yatar yatmaz geri kalkıyor. Diş sancısı da var. Allah yardımcımız olsun.
Işe dönmek başlı başına mesela. Ben de bu konuyu çok düşündüm. Kararsızlığımı burda da yazdım hatta. Benim Kasım 2023 e kadar ücretsiz iznim devam ediyor. Kızıma bakabilecek aileden kimse yok. Bakıcıya da ben vermek istemiyorum. Maddi olarak endişem olsaydı mecbur iyi bir bakıcı bulmaya çalışırdım tabi. Işe gitsem 08.00 den 18.00 e kadar evde olamayacağım. Ne kadar evde yorulsam da, sosyallikten uzak bir hayatım olsa da şu an işe dönmek beni daha zorlar. Hep iş hayatı ve stresi hem de evin düzenini sağlamak konusunda kızım bu kadar küçükken ben idare edemem. Eşimin de çalışma saatleri çok yoğun, bana yardımı dokunmaz çünkü. 
			 baltasar

baltasar
 sağ olsun artısını eksisini liste yap demişti. Bunları düşününce işe dönme fikrini bırakıp ikinci çocuğu düşünmeye başladım ben. 

Ikinci doğar 3 yaşına gelir işe dönerim inşallah 

bu arada iş arkadaşlarımla daha çok görüşüp iş yerinden aldığım havadislerle idare ediyorum işte 

Sen ne iş yapıyorsun? Çalışma düzenin ve saatlerin, işinin evine uzaklığı, maddi getirisi veya götürüsü ( aldığın maaşin hatrı sayılır bir kısmı bakıcıya gidecekse bir anlamı da olmuyor) nasıl mesela? Bunları düşünmek karar verme sürecini  kolaylaştırır diye düşünüyorum