- 24 Mayıs 2020
- 915
- 1.643
- 63
- 45
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #56.421
Ben çok meraklı olmasına yordum. Sadece süt olayında mi bu kadar meraklı, yoksa her konuda mi onu düşün bence.Kızlar azicik k.v cekistiresim geldiEveli gün sevgili kayinvalidecim geldi. Oğlan 5 aylıktan beri her iki güne bir emiyor mu, emiyor mu ki, diye sorardi k.v. Gündüz telefonda emiyor mi ki diye sorardı akşam oturmaya gidersek orda da emiyor mu diye sorardı. Benden başka eşime de sorunca eşim kızmıştı neden sorup duruyorsun bu kadar diye k.v ye. Neyse 7 aylık oldu oğlan hala devam ediyor sık sık sormaya. Bende emmiyor anne bıraktı sütüm gelmiyor artık demeye başladım. Bir araya gelirsek emzirmemeye çalışırdım görmesin diye. Bu sefer yine sormaya devam edince eşim kızdı bir daha ne soruyosun falan diye. Öyle bir takmış ki artık çeşitli yollardan sormaya başladı. Emerek uyuduğunu bilirdi. Nasıl uyuyor vs bulurdu biseyler. Bı de telefonda olsun karşılıklı olsun akşam yemeginde şunu yedim akşam bu yemeği yapicam derdi. Ben napiyon nasilsin anne deyince iyiyim napim öğle şu yemeği yedim veya akşam şu yemeği yapicam derdi. Hani emzirene söylenmezmiş ya ne yediğin ictigin. Bunu da biliyor sözde gelenekçi kadin. Ama şaka gibi ne zaman ne yedigini söylese hemen gogsum tıkanır şişer di şaka gibi. Eşimde şahit oldu kaç kez. Bu sefer yine uyardı eşim ne anlatıyorsun yediğini içtiğini anlatma diye. Aylar geçtikçe emdiğini gördüğü zaman sütün gelmiyodur öylesine emiyodur demeye başladı. bende evet anne öyle diyordum. Mememde uyuduguna denk geldi bir kez emmiyor öyle ağzında tutuyor bak diyor. Uyuyan çocuk emmez bence o an uyumuş çünkü ağzında. Yani durduk yere kendi söylüyor emmeyle ilgili şeyleri. Eveli gün geldi emiyormu istiyor mu meme hala dedi ki oğlan kazagimi kaldırmaya başladı emmek için. Diyor ki sütun geliyomu ki hala.. yani dostlar şöyle bir şey soracağım. Bu yaptıkları iyi niyetli değil o kesinde kötü niyetli şeyler değilmi bunlar.Öylesine mi yani niyetsiz mi yapmıştır. Yani denk mi geldi bilmiyorum eveli gün geldi k.v. iki gündür oğlan gündüz emmiyor artık. Memem şişiyor sütten. Yani benim oğlan çok çok aşırı emen bir bebekti 3 gün öncesine kadar. Emmiyor gündüz hiç. Sadece öğle uykusu ve gece uykusuna yatarken emiyor. Sevinmem lazim ama uzgunlukte oluştu bir anda. Nazar mı değdi yani. O gelmeyip kendi kendine böyle yapsaydi oğlan böyle uzulmezdim.