- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #56.541
Kesinlikleee çok haklısın, özellikle de son cümlende. Yani herkesin bir fikri var her konuda, hele ki kolaya kaçmak için baby TV açın böyle olmaz demesii... Valla benimki de masanın koltuğun tepesinde geziyor yerlere yatıp ağlıyor ne krizler geçiriyor ama koşa koşa telefona gitmiyoruz. Yapma dediğin halde yapması gerçekten sinir bozucu olmuş canım.Bizim bakıcımız son zamanlarda kızım yemek yemiyor diye video izletmeye başlamış. Bana büyük kızım söyledi. Bilmiyor gibi yaptım 3-4 gün geçti. Bakıcımız kızdan duyma benden duymuş ol ilk olarak dedi ve video izlettiğini söyledi. sonra gerekirse aç kalsın ama video yok dedim. kesinlikle yasak dedim.
şimdilerde evde kendi çektikleri videoları izletiyormuş. yine kızım söyledi. yerinde oturmuyor diye de baby tv açın izlesin böyle olmaz falan diyormuş. İstemiyorum yayın izlesin telefon tabletle oynasın istemiyorum.
Yani şunu anlamıyorum. aç kalsa ne olacak ki ? Ben ona neden bu çocuk zayıf neden aç neden kilo almıyor diye hiç söylenmedim. Hesap da sormadım. Kilo olarak hep altlardaydı ama olur önemli değil sağlıklı olsun yeter dedim.
Gerçekten daraldım sabah sabah sinirim oynuyor böyle olunca.
Yani yemezse yemesin acıkınca yer. ben anne olarak böyle düşünüyorsam benden başka herkesin benden daha rahat olması gerekmez mi????
Yalan yok ben sünnetten sonra bir iki gün bez değişimi sırasında çizgi film izletmek zorunda kaldım ama onda da zaten canı çok yandığı için çok bakmadı. Yine de çok mutsuzdum başka çözüm bulamadığım için.
Yemek yesin diye TV telefon çözümüne hiç sıcak bakmıyorum, Allah da sınamasın böyle dedim diye