2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun cnm
Yatarken başucuna soğan da koy
Çok iyi geliyor
Acil şifalar

Uyaninca yediriyorum. Ama yemek istese uyumadan önce yedirmek isterdim, yemiyor. Atıştırmalık, meyva falan yedirip öyle uyutuyorum. Gündüz uyku işini en geç 2 'ye kadar bitiriyorum, yoksa gece geç uyuyor.

Uyanınca yiyor. Uyumadan hafif bir şeyler yiyor. Ama bahçeden parktan falan geldiysek yedirip yatıyor

Yani 2de uykusu bitmiş mi oluyor 2de mi yatıyor. Sabah erken mi kalkıyor
Sabah en geç 7 de kalkmış oluyor, uyanmazsa da ben uyandiriyorum. Öğle uykusuna en geç 11-12gibi gidiyor, dediğim gibi de uyanması 2 yi geçmiyor. Akşamda 8 gibi uyuyor, bazen ayarı şaşıp 9 da da uyuduğu oluyor.

Uyaninca yediriyorum. Ama yemek istese uyumadan önce yedirmek isterdim, yemiyor. Atıştırmalık, meyva falan yedirip öyle uyutuyorum. Gündüz uyku işini en geç 2 'ye kadar bitiriyorum, yoksa gece geç uyuyor.
Uyanınca yiyor. Uyumadan hafif bir şeyler yiyor. Ama bahçeden parktan falan geldiysek yedirip yatıyor
Ya acaba sadece ben mi böyle yapıyorum diye düşünmüştüm içim rahatladı

Selamlar çok giremiyorum arada hızlıca okumaya çalışıyorum. Bizde de aynı meme bağımlılığı gece uyanmaları devam. Yaza bıraktıracağım ama nasıl olcak kara kara düşünüyorum. Bez değiştirirken kaçma bizde de var. Akşamları yatmadan önce biraz çıplak dolaşmalarına izin veriyorum(bezli tabiki) o işe yarıyor onun dışından büyüyoruz, konuşmaya çalışıyoruz, her yere tırmanıyoruz

Bebekleriniz gece uykusuna kaç saat aralıkla geçiyor.
Son günlerde çok geç uyumaya başladı. Rahat 7 saat durabiliyor.
Ama şunu farkettim ben. 19.30 20.00 gibi uyuduğunda 23.00 e kadar saat başı uyanıyordu ağlayarak. Şimdi 22.00 23.00 gibi uyuyor ve gece 2 kez uyanıyor, emip tekrar uyuyor, 08.00 08.30 gibi uyanıyor. Babasiyla zaman geçirmek için uyumuyor, benim de bu düzen daha çok işime geldi.

Öğle uykusundan önce yemek yediremiyorum ben. Kahvaltıdan sonra meyve yiyor, uyumadan önce. Zaten uykuya da emerek geçiyor. Çok düşündüm ben de ama zaten çok iştahlı bir çocuk değil, emerek de karnı doymuş oluyor. 15.00 gibi de öğle yemeği yemiş oluyor. Uykudan uyanınca yemesi daha güzel oluyor.

Evet ya bizde bu ara böyleyiz sanki daha güzelon kere uyanacagına 2 kere uyansın

Teşekkür ederiim

Bizimde böyle 2100 2200 gibi uyuyor sabah 730 830 gibi uyanıyor.Iki kez kalkınca çok iyi oluyor bazen denk geliyor bazen de çok uyanıyor.Davulcu sıkıntısı var şimdi kızım uyanıp emiyor sonra davulcu geçiyor uyanmasa da ben duyup uyuyamıyorum.

Kızlar bana temiz içerikli ama iyi leke çıkaran Bi çamaşır deterjanı önerebilir misiniz? Siveno kullanıyorum ama hiç leke çıkarmıyor. Leke çıkarıcı da aldım ama daha çok beyazlar için o. Makinaya atmadan önce çok lekeli yağlı olan kıyafetleri beyaz sabunla çitiliyorum, akşamdan ıslak bekletiyorum ama tüm kıyafetleri lekeli kalıyor napcam bilmiyorum

Trendyol dan aldım rs clean bitkisel içerikli. Ben çok memnunum. Hiç su değmeden bol bol sıkıyorum. Ama hemen makineye atmıyorum. Öyle 1 2 gün kalıyor. Genelde lekesiz çıkıyor. Ama eski lekeleri çıkarmıyor

Hem koyu hem açık renklerde kullanılabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…