- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #56.681
Önden birisi girip de kaynar suda çalıştırıyoruz biz de suyu. İçerisi güzel buhar oluyor. Bunu doktor söylemişti. Çocuğu sonra sokuyoruz. doktor en önemlisi burnu açık tutun dedi. Bir de bağışıklık güçlendirmek lazımmış. Bol meyve yemiyorsa takviye verin dedi.Banyo yaptirayim yarin. Buhar tutacaktim, hicbir seye olmadigi gibi ona da musade etmedi. Insallah hemen gecer ya
İnan birçoğumuzun hisleri aynı yalnız değilsinBanucum cok sagol dusundugun icinaslinda buralardaydim ama biraz kafa dagitmaya ihtiyacim vardi. Ise yaradigimi hissetmeye ihtiyacim oluyor bazen
Esin simdi dondu mu? Ayri kalmak eminim cok zor olmustur. Meme biraktirirken sana destek olmaya istekliyse helal olsun diyorum. Umarim kolayca atlatirsiniz. Bir ara basariyrdun hatta hatirliyorum.ablamz da tamam derse gotureyim sizler de o sekilde tavsiye ettiniz hep
Odada buhar makinesi açsan, varsa eğer. Ben öyle kurtuldum burun tıkanıklığından. Odanın nemi 50 falan oluyordu baya rahat nefes alıyordu. Şimdi ne zaman burnu tıkanacak gibi olsa hemen buhar makinesi çalıştırıyorum çok iyi geliyorBanyo yaptirayim yarin. Buhar tutacaktim, hicbir seye olmadigi gibi ona da musade etmedi. Insallah hemen gecer ya
Ben 9.aydan beri külot bez kullanıyorum cnm. çok memnunum,o kadar hareketli ki zaten cırtlı dayanmaz asla ..külot bez ne açılma ne kayma yapıyor çok rahat .sleppy bionatural alıyorum 6+ beden, o çok yumuşak ve sızma yapmıyor.Olabilir bizimki en son kaşarlı omlet olarak yiyor deniyorum bende farklı formlarda sürekli değişiyor.
Bugün bende o ayakta gibi kucağımda değiştirdim bir garip oldu bakalım külot bezi aldım kullanmaya başladım nasıl olacak sizler yapıyorsanız demek ki oluyor.
Iyi ki varsınız kızlar hepiniz
Çok geçmiş olsun, bizimki sf ile burnuna asla dokundurmadı şimdiye kadar bende hergün banyo yaptırdım ama geceleri balgamdan tıkanıyordu. Ve çok uzun sürüyor bu balgam çocuklarda atamadıkları için çok yıpratıcı oluyor .Ihlamur ve meyve en iyi gelen şeyler oldu .ıhlamur ,elma kabuğu kaynatıp içine çubuk tarçın(ocaktan almadan 1 dk önce) .. Soğuyunca 1 tatlı kaşığı bal. Bu şekilde yapmıştım ben.suluğuna koymuştum birazda suyla karıştırıp arada gelip gidip içiyordu. çok içmiyorlar zaten 3-5 yudum içip bırakıyorlarMinnosum hasta oldubu zamana kadar cok sukur iyi gelmistik, pek hastalanmamisti. Bu hafta evdeydik, resmen evde hasta oldu burnu epey tikali. Tam uyuyor ki genzine akinti doluyor, uyaniyor. Serum fizyolojik kullaniyoruz. Doktor balgam yumusatici bi ilac da verdi. Baska tavsiyeniz olur mu?
Allah kavustursub canimİnan birçoğumuzun hisleri aynı yalnız değilsineşim dönmedi canım 11 gün oldu ama bana 11 ay gibi geçiyor, hele ki böyle bir şehirde çok şükür istekli canım beraber halledeceğiz inşallah dönünce 10 aylıkken ne güzel denedik ama ben kıyamadım şimdi uğraşıyoruz böyle işte.
Burnu epey tikandi. Buhar makinasi da var icine biraz mentol katip denicem. Tesekkur ederim.Odada buhar makinesi açsan, varsa eğer. Ben öyle kurtuldum burun tıkanıklığından. Odanın nemi 50 falan oluyordu baya rahat nefes alıyordu. Şimdi ne zaman burnu tıkanacak gibi olsa hemen buhar makinesi çalıştırıyorum çok iyi geliyor
cok Tesekkurler. 2 aylikken burnu tikabmisti balgam ne kdr zor atiliyoe biliyorumÇok geçmiş olsun, bizimki sf ile burnuna asla dokundurmadı şimdiye kadar bende hergün banyo yaptırdım ama geceleri balgamdan tıkanıyordu. Ve çok uzun sürüyor bu balgam çocuklarda atamadıkları için çok yıpratıcı oluyor .Ihlamur ve meyve en iyi gelen şeyler oldu .ıhlamur ,elma kabuğu kaynatıp içine çubuk tarçın(ocaktan almadan 1 dk önce) .. Soğuyunca 1 tatlı kaşığı bal. Bu şekilde yapmıştım ben.suluğuna koymuştum birazda suyla karıştırıp arada gelip gidip içiyordu. çok içmiyorlar zaten 3-5 yudum içip bırakıyorlar
Merhaba canım, bende iki gündür tutuyorum bir deneyeyim dedim fena geçmiyor diyebilirim. Ben pek sahur yapamıyorum iftarda ne yediysem o üstüne de bir iki lokma en fazla o yüzden biraz acıkıyorum, gece de uyku ağır basıyor su içmeye kalkamıyorumMerhaba kızlar ramazan nasıl geçiyor? Aranızda hem emzirip hem oruç tutan var mı? Ben 2 senedir ilk kez tutuyorum, zor oluyor ama allahtan gündüz full uykuyla geçiyor düzenimiz çok bozuldu. Oğlum zatenn geç yatıp geç kalkardı ama bizle beraber sahura kalkıyor, ben yanından kalkınca fazla uyumuyor çünkü. Sahurda bişeyler yiyor ve geri uyuması çok uzun sürüyor. Öğlene kadar da uyuyor malesef. Akşam üzeri Bi uyku daha yapıp gece yine geç uyuyor. Oruç açısından bana rahatlık olsa da bu kadar ters uyku saatlerinden rahatsız oluyorum açıkçası. Zorlayıp normale döndürmeye çalışsam mı yoksa ramazanı böyle mi geçirsek karar veremiyorum.
Çok geçmiş olsun. Hastalanınca hemen gidiyor iştahları ama gelir toparlayınca merak etmeBurnu epey tikandi. Buhar makinasi da var icine biraz mentol katip denicem. Tesekkur ederim.
Kaloriferi de kapali odada. Bugun aslinda daha iyi ama cok istahsiz.
Uyku benim için de ağır basıyor gerçekten ihtiyacımız da var. Dün gündüz uyutmadım akşam nispeten erken uyudu ve sahura da kalkmadı şaşırdım, sabah da yine nispeten erken uyandı diğer günlere göre. Bakalım öyle böyle derken 3. Günü ramazanın zaten hızlıca geçip gidiyor mübarek ayMerhaba canım, bende iki gündür tutuyorum bir deneyeyim dedim fena geçmiyor diyebilirim. Ben pek sahur yapamıyorum iftarda ne yediysem o üstüne de bir iki lokma en fazla o yüzden biraz acıkıyorum, gece de uyku ağır basıyor su içmeye kalkamıyoruminşallah sütümüz etkilenmeden atlatırız uyku konusuna gelince de her çocuk farklı işte ama daha düzenli bir uyku seni rahatlatır diye düşünüyorum. Hem onun hem senin sağlığın için daha iyi olur gibi ama tabiki ramazanı nasıl geçirmek istediğin senin dinamigine bağlı. İnşallah çok zorlanmazsın uyku konusunda.
Çok ihtiyacımız var gerçekten. Böyle böyle alışır düzene girer inşallah uykusu. Zaman zaten su gibi geçiyorUyku benim için de ağır basıyor gerçekten ihtiyacımız da var. Dün gündüz uyutmadım akşam nispeten erken uyudu ve sahura da kalkmadı şaşırdım, sabah da yine nispeten erken uyandı diğer günlere göre. Bakalım öyle böyle derken 3. Günü ramazanın zaten hızlıca geçip gidiyor mübarek ay
Temmuzda memeden kesmeyi, Ağustos ayında da bezi bıraktırmayı düşünüyorum. Umarım İnci de düşünürSen ne zaman memeden keseceksin. Ben Ağustos düşünüyorum.
Salı günleri miBugün parkta yaşlı bir teyze ile sohbet ettik, torununu getirmişti. 3 kızımda bu yöntemle meme bıraktırdı dedi. Salı günleri memeye tulzu su sür, sabırla bırakıyorlar dedi
Denemek isteyen olursa haber etsin
Salı sallanır dedin mi peki?Bugün parkta yaşlı bir teyze ile sohbet ettik, torununu getirmişti. 3 kızımda bu yöntemle meme bıraktırdı dedi. Salı günleri memeye tulzu su sür, sabırla bırakıyorlar dedi
Denemek isteyen olursa haber etsin
Bebekler ağlamadan kendiliğinden bırakıyormus, öyle dedi vallaSalı günleri mineden acaba.. Ben yaşlıların böyle metotlarına inanırım aslında ama tuzlu su da tiksindirmeye girer mi acaba diye düşündüm. Yine aklımda olsun insan çaresiz kalınca herşeyi yapar
Ahahha kesinlikle haklısınSalı sallanır dedin mi peki?
Emiyor mu diyen teyzeler artik meme bıraktırma tavsiyesi vermeye başladıysa zamanı gelmiş demek ki
5 buçuk saatBebekleriniz gece uykusuna kaç saat aralıkla geçiyor.
Genellikle 7-8 saat sonra geçiyor.Bebekleriniz gece uykusuna kaç saat aralıkla geçiyor.
7 8 saat. Ben de bu konu hakkında bir şey soracağım öğle yemeğini yedirip mi uyutuyorsunuz ? Benim kız öğle yemeğini yiyip uyuyunca 14.00 16.00 arası uyuyor. Bu sefer gece uykusuna geç geçiyor ben de 12.30 14.30 arası uyutup, uyanınca yediriyorum. Bmyle olunca 21.00 21.30 da uyuyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? En geç 8 de uyanıyor bu aradaBebekleriniz gece uykusuna kaç saat aralıkla geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?