2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Banyo yaptirayim yarin. Buhar tutacaktim, hicbir seye olmadigi gibi ona da musade etmedi. Insallah hemen gecer ya
Önden birisi girip de kaynar suda çalıştırıyoruz biz de suyu. İçerisi güzel buhar oluyor. Bunu doktor söylemişti. Çocuğu sonra sokuyoruz. doktor en önemlisi burnu açık tutun dedi. Bir de bağışıklık güçlendirmek lazımmış. Bol meyve yemiyorsa takviye verin dedi.

İnan birçoğumuzun hisleri aynı yalnız değilsin eşim dönmedi canım 11 gün oldu ama bana 11 ay gibi geçiyor, hele ki böyle bir şehirde çok şükür istekli canım beraber halledeceğiz inşallah dönünce 10 aylıkken ne güzel denedik ama ben kıyamadım şimdi uğraşıyoruz böyle işte.

Banyo yaptirayim yarin. Buhar tutacaktim, hicbir seye olmadigi gibi ona da musade etmedi. Insallah hemen gecer ya
Odada buhar makinesi açsan, varsa eğer. Ben öyle kurtuldum burun tıkanıklığından. Odanın nemi 50 falan oluyordu baya rahat nefes alıyordu. Şimdi ne zaman burnu tıkanacak gibi olsa hemen buhar makinesi çalıştırıyorum çok iyi geliyor

Ben 9.aydan beri külot bez kullanıyorum cnm. çok memnunum,o kadar hareketli ki zaten cırtlı dayanmaz asla ..külot bez ne açılma ne kayma yapıyor çok rahat .sleppy bionatural alıyorum 6+ beden, o çok yumuşak ve sızma yapmıyor.

Çok geçmiş olsun, bizimki sf ile burnuna asla dokundurmadı şimdiye kadar bende hergün banyo yaptırdım ama geceleri balgamdan tıkanıyordu. Ve çok uzun sürüyor bu balgam çocuklarda atamadıkları için çok yıpratıcı oluyor .Ihlamur ve meyve en iyi gelen şeyler oldu .ıhlamur ,elma kabuğu kaynatıp içine çubuk tarçın(ocaktan almadan 1 dk önce) .. Soğuyunca 1 tatlı kaşığı bal. Bu şekilde yapmıştım ben.suluğuna koymuştum birazda suyla karıştırıp arada gelip gidip içiyordu. çok içmiyorlar zaten 3-5 yudum içip bırakıyorlar

Allah kavustursub canim yine basarirsiniz birlikte
Burnu epey tikandi. Buhar makinasi da var icine biraz mentol katip denicem. Tesekkur ederim.
Kaloriferi de kapali odada. Bugun aslinda daha iyi ama cok istahsiz.
cok Tesekkurler. 2 aylikken burnu tikabmisti balgam ne kdr zor atiliyoe biliyorum doktor balgami cozucu bisey verdi o sanki fena gelmedi. Ihlamur da yaptim insallah toparlar

Merhaba canım, bende iki gündür tutuyorum bir deneyeyim dedim fena geçmiyor diyebilirim. Ben pek sahur yapamıyorum iftarda ne yediysem o üstüne de bir iki lokma en fazla o yüzden biraz acıkıyorum, gece de uyku ağır basıyor su içmeye kalkamıyorum inşallah sütümüz etkilenmeden atlatırız uyku konusuna gelince de her çocuk farklı işte ama daha düzenli bir uyku seni rahatlatır diye düşünüyorum. Hem onun hem senin sağlığın için daha iyi olur gibi ama tabiki ramazanı nasıl geçirmek istediğin senin dinamigine bağlı. İnşallah çok zorlanmazsın uyku konusunda.

Burnu epey tikandi. Buhar makinasi da var icine biraz mentol katip denicem. Tesekkur ederim.
Kaloriferi de kapali odada. Bugun aslinda daha iyi ama cok istahsiz.
Çok geçmiş olsun. Hastalanınca hemen gidiyor iştahları ama gelir toparlayınca merak etme

Uyku benim için de ağır basıyor gerçekten ihtiyacımız da var. Dün gündüz uyutmadım akşam nispeten erken uyudu ve sahura da kalkmadı şaşırdım, sabah da yine nispeten erken uyandı diğer günlere göre. Bakalım öyle böyle derken 3. Günü ramazanın zaten hızlıca geçip gidiyor mübarek ay

Çok ihtiyacımız var gerçekten. Böyle böyle alışır düzene girer inşallah uykusu. Zaman zaten su gibi geçiyor

Salı günleri mi neden acaba.. Ben yaşlıların böyle metotlarına inanırım aslında ama tuzlu su da tiksindirmeye girer mi acaba diye düşündüm. Yine aklımda olsun insan çaresiz kalınca herşeyi yapar

Salı sallanır dedin mi peki?

Emiyor mu diyen teyzeler artik meme bıraktırma tavsiyesi vermeye başladıysa zamanı gelmiş demek ki

Salı günleri mi neden acaba.. Ben yaşlıların böyle metotlarına inanırım aslında ama tuzlu su da tiksindirmeye girer mi acaba diye düşündüm. Yine aklımda olsun insan çaresiz kalınca herşeyi yapar
Bebekler ağlamadan kendiliğinden bırakıyormus, öyle dedi valla

Bebekleriniz gece uykusuna kaç saat aralıkla geçiyor.
7 8 saat. Ben de bu konu hakkında bir şey soracağım öğle yemeğini yedirip mi uyutuyorsunuz ? Benim kız öğle yemeğini yiyip uyuyunca 14.00 16.00 arası uyuyor. Bu sefer gece uykusuna geç geçiyor ben de 12.30 14.30 arası uyutup, uyanınca yediriyorum. Bmyle olunca 21.00 21.30 da uyuyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? En geç 8 de uyanıyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…