2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba kızlar ramazan nasıl geçiyor? Aranızda hem emzirip hem oruç tutan var mı? Ben 2 senedir ilk kez tutuyorum, zor oluyor ama allahtan gündüz full uykuyla geçiyor düzenimiz çok bozuldu. Oğlum zatenn geç yatıp geç kalkardı ama bizle beraber sahura kalkıyor, ben yanından kalkınca fazla uyumuyor çünkü. Sahurda bişeyler yiyor ve geri uyuması çok uzun sürüyor. Öğlene kadar da uyuyor malesef. Akşam üzeri Bi uyku daha yapıp gece yine geç uyuyor. Oruç açısından bana rahatlık olsa da bu kadar ters uyku saatlerinden rahatsız oluyorum açıkçası. Zorlayıp normale döndürmeye çalışsam mı yoksa ramazanı böyle mi geçirsek karar veremiyorum.

Kızlar iki gündür bez değiştirme de aşırı zorlanıyorum bugün bezi değiştirirken ağladı durmuyor mecbur değiştirdik video filan veriyordum bezi değiştirirken kaçmasın diye artık o da etki etmiyor şimdi külot beze geçeyim fakat bu külot bez kaka durumunda nasıl olacak onu kafamda canlandiramadim aynı şekilde zor olacak çünkü yatmıyor.Kacmaya çalışıyor üstümü başımız batacak gibi.Aglatmakda istemiyordum acaba çok uykusu gelmişti uykuya gitmek istediği için mi bezi değiştirmiyor.Ya da tuvalet eğitimi sinyali dedikleri böyle birşey mi., umarım fazla devam etmez.

Külot bez aynı cırtlı bez gibi yanlardan açılıyor. Ben külot bez 5 numara kullandım sıkıyor. Kızım tombik değil ama yine de açtığımda hep kırmızıydı cırtlı 4 numara beze döndük. Ama ayakta külot bez giydirmek daha kolay

6 numara mı alayım külot bezi öyleyse küçük bı paket 5 numara alırım varsa.

ben de oruçluyu m bu sene. zaten emmesini iyi kötü hale yola soktuğumuz için benim normal seyrediyor. Allah nasip ederse de sonuna kadar tutmayı planlıyorum. Uyku konusunda da sonrasında normale dönüş kolay olacaksa şimdiyi kurtarmaya bak.

Allah kabul etsin. Valla bilmiyorum normalde de geç yatıp geç kalkardı ama bu çok dengesiz oluyor. Bugün gündüz uyumamayı düşünüyorum bakalım nasıl olcak

Kilot bezi çıkarırken cırtlı bez gibi yanlardan yırtıyosun gerisi aynı. Kakada değil ama çişte benimki de çok zorluyor lafa tutuyorum veya babası şebeklik yapıyor öyle hallediyoruz.
Kilot bezler cırtlıdan daha küçük oluyor ben de onu tecrübe ettim 5+ yada 6 alsan cırtlının 5 numarasına denk geliyor

Bugün büyük kızıma kurduğum cümleyi yazıyorum sana. Seni çok seviyorum dedi bana, ben de en çok kendini sev çünkü en önemli şey sensin dedim. Sonra da "Seni ve kardeşini çok seviyorum ama sizi çok sevmem için önce kendimi sevmem gerekiyor. Önce kendi karnımı doyurmam gerekiyor ki kardeşini emzirecek sütüm olsun. Kendim dinlenmeliyim ki sizle zaman geçirecek enerjim olsun."
Kendine dinlenmek için fırsat oluşturduysan gerisini önce Allah'a sonrada bakacak olan kişiye emanet et. Bakıcıyla gitmek çok mantıklı görünüyor.

Allah kabul etsin. Valla bilmiyorum normalde de geç yatıp geç kalkardı ama bu çok dengesiz oluyor. Bugün gündüz uyumamayı düşünüyorum bakalım nasıl olcak
uyumayınca sık emzireceksen dikkat et baygınlık geçirecek hale getiriyor insanı oruçluyken bu kadar emzirmek.

Joynsss naber dostum senle ben uykusuzluğun kitabını yazdık be. Ama kaldı 5 ayımız. Diren joynss bizim uykular da bin beter. Ama memeden kesilince düzelir diyorum e az kaldı diyorum sonra da.

Ben bebeği bırakmazdım. Meme emmeyen bir çocuk olsa bile bence annesizlik çok koyar. Belki seninki öyle diildir ama benim kız bunalımın dibini görürdü yani.

Ben de nicecream i merak ediyorum o nerelerde

Bugün yumurta uzun süreden sonra tekkrar deneyeyim dedim fiskirarak kustu hem mama sandalyesi battı hem üstü. Sahir sinrasi. Sonra beşikte kustu onu temizledim uzun bir süre öyle iste . Doktor tekrar tekrar deneyim diyor yumurtayı değişik şekillerde her denemede kusmjk temizlemek gerekiyor .

Acaba ben yumurta yiyemiyorum yıllardır hamileyken de yemedim ondan mı yemiyor cpcuk ta diyorum bazen kendi kendime .hiç tadını alamadı hamilelikte hile

Meme emdikce yemek yemiyorlar. Bir sekilde sinir koymamiz gerek ama bizimkilerle bunun cok da kolay olmadigini biliyorum. Eskilerin memeden salca sac surup korkutmasini hic kendime uygun bulmasam da yasadikca anliyorum hem meme hem anne olmamasi konusubda haklisin, bence de cok uzulur cok sagol yorumun icin.
kakasini bile yururken degistirdigim oluyor bazen hadi buna bak diye eline kart resim vs veriyorum. Esref saatine denk gelirsek ne ala yoksa cok zorlasti

kesinlikle haklisin. Sacimizi supurge edince gercekten daha iyi bir anne olmuyoruz. Kendimiz iyi olunca gecen zaman da daha kalireli oluyor, daha sabirli oluyoruz. Oneri icin de tesekkur ederim. Benim de icime o siniyordu aslibda

hic sorma, 19 aydir geceleri defalarca uyandigima inanamiyorum memeden kesince duzelecek belki ama nasil kesecegiz? benimki de cok anneci, keisn cok uzulur haklisin

Banucum cok sagol dusundugun icin aslinda buralardaydim ama biraz kafa dagitmaya ihtiyacim vardi. Ise yaradigimi hissetmeye ihtiyacim oluyor bazen
Esin simdi dondu mu? Ayri kalmak eminim cok zor olmustur. Meme biraktirirken sana destek olmaya istekliyse helal olsun diyorum. Umarim kolayca atlatirsiniz. Bir ara basariyrdun hatta hatirliyorum. ablamz da tamam derse gotureyim sizler de o sekilde tavsiye ettiniz hep

kusarak tepki veriyorsa zorlama derdim. Bieaz zaman gecip denemek daha iyi olabilir

Merhaba, ben tutuyorum geçen sene de tuttum hatta. Beni susuzluk çok etkiliyor ama alışıyor insan bir yerden sonra geçen sene sütümde bir azalma olmadı, bu sene de yok gibi. Olursa da hayır demem, artık bırakalım memeyii

Olabilir bizimki en son kaşarlı omlet olarak yiyor deniyorum bende farklı formlarda sürekli değişiyor.
Bugün bende o ayakta gibi kucağımda değiştirdim bir garip oldu bakalım külot bezi aldım kullanmaya başladım nasıl olacak sizler yapıyorsanız demek ki oluyor.
Iyi ki varsınız kızlar hepiniz

Minnosum hasta oldu bu zamana kadar cok sukur iyi gelmistik, pek hastalanmamisti. Bu hafta evdeydik, resmen evde hasta oldu burnu epey tikali. Tam uyuyor ki genzine akinti doluyor, uyaniyor. Serum fizyolojik kullaniyoruz. Doktor balgam yumusatici bi ilac da verdi. Baska tavsiyeniz olur mu?

Geçmiş olsun SF dışında,deniz suyu spreyi banyo yapmak iyi geliyor.Bize en son otrivine pediatrik yazdı ama internette okuduğum yorumlardan büyükler için bağımlılık yapıyor demişler bir kere sıktım.Uyumadan bnayo yaptirirsan iyi olur yüksek yastıkta yatırmak da iyi oluyor.

Banyo yaptirayim yarin. Buhar tutacaktim, hicbir seye olmadigi gibi ona da musade etmedi. Insallah hemen gecer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…