2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Başına geleceklerden haberi yok sanırım Meme ve bez bitince ben de görücem. Sabahtan birlikte gitsinler işe

Pazar günü öğlenden sonrasını mutfakta yemek yaparak saatlerini geçiren, sonrada yaptığı yemeği tabure üzerinde 2 dakikada yiyen kişiye ne denir?
Bizim evde anne deniyor ama bakıcı da denebilir
Ben evde olduğum halde yetişemiyorum. Temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır, market işleri, evi toplu tutmaya çalışmak... Tüm gün evdeyim ama kızımla oyun oynayamaz oldum. Işe başlayınca nasıl yetişeceğim bilmiyorum. Şimdi bile herşeyi layıkıyla yapamıyorum. Allah kolaylık versin sana da. Çalışan bir anne olmak daha da zor.

Dün eşim kablo gizleyici ile tv nin kablosunu gizledi. Kızım bugün oraya baktı, baba yaptı alkış babası, dedi durdu. Ben onca iş yapıyorum baba yemek yaptı diye mutfak tezgahını gösteriyor bana. Dün kahvaltıyı babası hazırladı ya unutamamış küçük hanım Evde kendimi bakıcı da değil yabancı gibi hissetmeye başladım artık.

Bi laf var “akıllı kadın çocuğunu babacı yapar”derler
Ben de o kadınlardan olcam büyüyünce kahvemi keyifle iççem. Çocuk büyüyünce de olur ben büyüyünce de olur farketmez yani
Babaya da vurucam kırbacı vurucam kırbacı, oh be

Ben artık mama sandalyesini kaldırdım, sandalyeye monte minderlerden koydum oraya oturmayı da seviyor. Açılan yere de öğrenme kulesi geri geldi, tabii ki boş alan yaratmayı aklımızın ucundan geçirmedik.

Kızlar kil kurdu ilacına başladık andazol
Hem.cok kaka yapıyordu hem uykuları azdı. Sağa sola atıyordu kendinj beşikte falan (huzursuzluk ilk 6 aydan sonra hep vardi)
Bakalim inşallah fayda görürüz.bezinde de iplik gibi siyah şeyler vardı. (Kurta benzer)

Aranızda bu.ilaci kullanan var mı acaba ? Fayda gorucez gibi bakalım inşallah

çok geçmiş olsun bilgim yok. acil şifalar.

Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok canım, çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Bağırsak kurtlarını en iyi çiğ kabak çekirdeği döküyor. 1 hafta boyunca yogurduna katıp yedirebilrsin. Tabi çekirdeği un haline getirsen iyi olur canım. Umarım ek kısa zamanda düzene girersiniz.

Arkadaşlar günaydın

size çok garip bi şey söylicem. bebek benden meme isteyince ve ben hemen veremeyince elini göğsümün içine sokup çıkarıp yalıyor ellerini. ilk defa gördüm bunu, ay çok şaşkınım... ben sakınmıyorum memeyi hiç her istediğinde vermiyorum ama oyalıyorum yani meme meme diye ağlatmıyorum ama böyle hasretlik çeker gibi nedir bu ben anlamadım...

bebe aşığı bunlar ya :)

Selam kızlar, bi cesaret gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum. İki aydır kendisi yatakta uyuyor, ben yanında oluyorum. Ancak uyandığında meme emiyordu. İki gecedir sabaha kadar vermedim. Üç günde alışır diyorlardı. Süreç nasıl olacak? Mesela sabah olunca veriyorum, bugün sabah 6 gibi verdim. En azından uyuyuştan sabah belli bir saate kadar deliksiz uyusa, aşama aşama. Doğru yolda mıyım? Alışacak mı bu gece de vermeyince? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…