2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim kız beşikten atlamış ya bugun alnı şişti biraz kızardı( çok hareketli ahşap besiklerde alırken 3-3.5 yaşa kadar yazıyordu bizimki daha 2 olmadan pat inmiş yere ağlayıp duruyordu şimdi hep korkucam ya atlar mi diye( boyu etmiyordu bir ayağı kaldırıp ötekini kaldıramıyordu derken nasıl atlamış anlamadım dr dedi 2 gün önce boyu kısaymış boy güzel uzamis persentil değeri ustlerde boyda iyi demişti( boy uzayınca erdi heralde bur cesaret geldi çocuğa tekrar yapar mı aklına gelip korkar mı bilemiyorum((

Bizimki de bir ayağını atıyor ben hep havada yakalıyorum. bizim park ytak yüksek kalmasına rağmen korku falan bilmiyor ya hemen çıkayım derdinde.
kurban bayramında büyük yatağa geçiş yapacağım korkuluğu da kaldıracağım ki inmek isterse atlamaya çalışmasın. altına da yorgan minder sererim inerken bi yeri acımasın diye.
sandalyeye oradan masaya oradan dolaba tırmanırken bi şekilde düşmüş gözünün yanını vurmuş morarmış. biraz hareketli bizimki. dur durak bilmiyor maşallah. daha da tecrübe etmeden önlem alayım en iyisi...

bence de can sıkıntısından emiyorlar. gece beslenmesini kesmek de gündüze etki edecek gibi de geliyor. şurada 2 ay kaldı o zamana kadar başaracağız inanıyorum :)

Aynı valla bende bebek yorganı serdim yere bu defa da onu merak etti orda neler var diyor dilinin döndüğünde:)) sakin cocuk beni bulmaz diyorum bazen :))))

umarım alışır kolayca. Bu gece daha çok ağladı. Aslında istikrarlı yapınca alışıyorlar. Peki hala geceleri uyanıyor mu?
Gece uyanmaları bitti bi sabah 6 da uyanıp meme diyor bazen yanına yatıp su içirip uyuyabiliyoruz bazen de 6 da başlıyoruz güne. Bazen susuyor gece ikide falan su içiriyorum sırtına pış pış yapıyorum dalıyor

Memeden kesme yolunda olan herkese başarılar ve bol sabırlar diliyorum maşallah diyorum hepinize gece uyandıkça memeyi ağzına takıp uykuma devam etmek bana kolay geldiğinden gece emmesini kesme konusu aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Tamamen benim tembelliğimden.. öğle uykusundan kalktığından beri sadece meme istiyor. Yemek yediremedim. Hadi öğle yemeğini pas geçelim akşam iyi yesin dedim emzirdim ama akşam da yemedi. Şuan annem çikolatalı ekmek yediriyor acıkmıyor ki sürekli meme istediğinden. Başka hiçbişeyle de avunmuyor memeyi alana kadar. Kısır döngüdeyiz ya bu meme konusu beni depresyona sokmak üzere gerçekten

Kızlar benimkisi berbat bir cocuk oldu git gide sinir hastası oldum ya valla. Kafasını yere vurmalar vardı azalmıştır derken yine basladi tak tük vuruyor beşikten aşağı atladı demiştim. Kedi severdi zaten kuyruklarindan çekiyor sikistiyor çirmaklar diye ödüm kopuyor (sokak kedilerini). Yemesi zatensorundu bu aralar kasik istemiyor ağzını amiuor akşama.kadar çoğunlukla . Önüne.koysam herseyi yiyemiyor kati gıdaları.falam.yiyemiyor çok isim çok zor kızlar ben nasıl ise basliycam bu.sekilde2 den sonra düzelirmi ya teselli edin lütfen beni (

bizi kesi minnacık kedi çizdi diye kuduz aşısı yaptırttılar 4 doz birde

bizi kesi minnacık kedi çizdi diye kuduz aşısı yaptırttılar 4 doz birde
çok çok geçmiş olsun. bizimki yolda gördüğü kedi köpeğin boynuna sarılıyor. koyun gibi üstüne binmeye çalışıyor. ben de uzak tutayım bundan sonra.

profesyonel bi destek mi alsan acaba....?

bi emzirme hemşiresi ile görüşsene. eminim kolaylıkla atlatırsın. kendine fazla yüklenme. sen iyi ol ki bebe de iyi olsun.

Ben de aynı durumdaydım. Nispeten iyiye gidiyoruz. 15-20 dk da bir emzirirken günde 4-5 e düşürmeyi başardım şükür. Sürekli istiyor ama erteleyip oyalamaya çalışıyorum. Dışarı çıkınca aklına gelmiyor diye yağmur yağmıyorsa dışarı çıkarıyorum sürekli. Parka, markete nereye olursa... Zor ama biraz sabır lazım. Ben çıldırmak üzereydim, biraz rahatladım artık. Darısı sana. Inşallah tümden kesmeyi de başarırız.

Yaa inşallah.. 2 yaşa yaklaşınca çoğu bebeğin böyle düşkünleştiğini bilmek biraz rahatlatıyor sonuçta 5 yaşa kadar emen yok bir şekilde bırakılıyor diyorum. Biz de dışarda 2 saatten fazla zaman geçirince aklına geliyor meme. Dün sokakta çocukların arasına karıştı şaşkın şaşkın izledi onları, keyfi yerindeydi ama Bi süre sonra başladı meme aşkı ve eve geçtik. Şimdi de hastalanıyor gibi gece ateşliydi, dün çok huysuzdu full memede yine

Biz de uzun süre dışarda kalmıyoruz. Sık sık çıkıyoruz
Geçmiş olsun. Hastalık dönemlerinde daha çok düşüyorlar memeye. Istah da azalıyor ya varsın emsin tabi.
Ben de meme olmadan uyutmayı beceremiyorum. Gündüz bebek arabasında gezdirerek uyutabilirim belki ama gece mümkün değil. Onu nasıl halledicem bilmiyorum.

Ya evet benimki de uzun uzun emiyor Bi yandan masal veya ninni söylüyorum ancak öyle uyuyor. En zoru bu sanırım en son bunu halletcez. Karşıma çıkıyo hep emzirme danışmanları ama görmezden geliyorum kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…