2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
tekrar uykuya devam etmesi için sabah saati gece beslenmesi gibi gelmiyor bana o yüzden veriyorum ama gece uyanınca mümkün mertebe biberonda su ile geçiştiriyorum. çok krize girip ağlamıyorsa gece meme vermiyorum. sabah da normal saatte uyanınca kahvaltıya kadar oyalıyorum sarılarak filan özlemini gidermeye çalışıyorum. biraz kulak dolgunluğu biraz iç güdüsel ilerliyorum böyle. ama biraz sabır her şeyi çözer, bence doğru yoldasın.

Ben de su içirmeye başladım. eskiye göre tepkileri daha iyi gibi. 3-5 dk maksimum ağlayıp geri uyuyor. inşallah alışır artık ya. deliksiz uyumayı öğrense keşke hayırlısıyla. ilk etapta 6ya kadar dayansa, sonra artık azalta azalta gideceğiz.

Merhaba bilerek buraya yazmak istiyorum sizler daha cok bilgilisinizdir ben transfer oldum bugun 5. Gunum qma benim böbrek agrim var bu normal mi

Merhaba bilerek buraya yazmak istiyorum sizler daha cok bilgilisinizdir ben transfer oldum bugun 5. Gunum qma benim böbrek agrim var bu normal mi
Merhaba bilgim yok ama hamileliğimin ilk başlarında her gün çok alakasız yerlerimde ağrılar oluyordu. inşallah rabbim aratmadan kavuşturur sizi. hayırlı evlatlar nasip eder. Amin

Su içirip sonra sallıyor musun. Sudan sonra uykuya nasıl dalıyor onu merak ettim

Su içirip sonra sallıyor musun. Sudan sonra uykuya nasıl dalıyor onu merak ettim
Kucağımda oluyor. İleri geri hafif otururken sallanıyorum. Aklıma gelen sevdiği her şeyi söylüyorum. Bazenyarın prka gidicez, gel makarna gel, gel karpuz gel, neredesn gel (memeyi kastediyoruz da anmıyoruz adını). Böyle bir sürü saçma sapan şey söylüyorum. Her defasında bi kelime susturuyor ve yatağı gösteriyor

Alışacak canım merak etme. Benim 4 hafta olacak gece meme vermiyorum ve emerek uyumuyor. İlk bir hafta çok zordu ama kolaylaştı giderek sen kendinden emin olursan çok zorlamıyor. Ben memelerde uyudu sabah emebilirsin demiştim ilk bir iki hafta, uykuya dalmakta zorluk çekip meme diye ağladığında da şimdi meme vakti değil uyku vakti bak ayıcık uyumuş bile meme emmeden diyordum. Şimdi günde bir iki emiyor gündüzleri yavaş yavaş tamamen keseceğim inşallah.

umarım alışır kolayca. Bu gece daha çok ağladı. Aslında istikrarlı yapınca alışıyorlar. Peki hala geceleri uyanıyor mu?

Kızlar benğm çocuk sağ ayağını içe doğru basıyor ya parmakları kıvırıyor koşarken falan resmen topallıyor gibi. 3 4 gündür bu şekilde neden yapabilir ki. Normalde tutuyorum ayağını sıkıyorum falan bir ağrısı yok

Bırakır dedikçe daha çok tapıyorlar resmen

İstikrarlı olunca alışıyorlar sadece bolca sabır gerek inşallah kolay bir şekilde geçer sürecin, bize de umut olursun

İstikrarlı olunca alışıyorlar sadece bolca sabır gerek inşallah kolay bir şekilde geçer sürecin, bize de umut olursun
4 gece oldu bakalım, kalkışlar azalırsa söyleyeceğim ben ilk başta ilk uyanışında vermeyim, gün gün alıştıkça diğerlerinde de vermeyim dedim. 3 gün öule geçti, baktım eskisine göre daha iyi, gözümü kararttım. Ki bizimki gerçekten meme aşığı, belki sen de denersin, birlikte hallederiz

Hadi inşallah sakin sakin geçer ya gözüm kulağım sende Bende odasına geçirince yapmak istiyorum canım ama odası hala gelmedi, süreç 2 ayı buluyormus odası gelince biz tatile gitmiş olacağız, önce aile ziyaretleri sonra tatil derken iyice bozulacak düzen. Bakalım ne yapacağım

Evet odaların gelmesi baya uzun sürüyor malesef. Belki tatilde aile desteğiyle de kesersin. Elbet başaracağız

Herkese merhaba. Emzirmekten tükenmiş bir anne olarak sonunda iki gündür gündüzleri çok az emzirmeyi başarabildim. Cmt eşimin iş yerindeydik tüm gün. Oyalanacak çok şey olunca çok aklına gelmedi. Gündüz sadece 2 veya 3 kez emdi ve gece emerek uyudu. Bugün de uyanınca, öğlen ve gece uykusu öncesi. Bizim için mucize. Ayağı acısa anne memeee diye koşan bir kızımız var çünkü. Öpmesine, cici diye oksamasina izin veriyorum. Bir arkadaşı memeyi bıraktı. Sürekli onu hatırlatıyorum. X artik meme emmiyor, diyorum. Memeyi tam olarak keseceğim zaman bir hafta eşimin yanına giderim artık. Evde yalnız olursak çok zor. Can sıkıntısından emiyor çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…