- 16 Şubat 2021
- 955
- 1.887
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.521
Bizim ev komple sineklik ama arada kaçıyor. Geçen bi tane ısırdı beni abbav. Ben yatarken cam açıksa askılı tulum, ya da barbatöz var ya paçalı tulum öyle bişi giydiriyorum. İzmir bu ara cehennem sıcağı.Bu yurt dışında mı. Bize de Bursa'da oldu koskocaman sivrisinek. Kıyafet üstünden ısırıyor ve dana gibi şişti. 1 hafta falan oldu hala kaşınıyor acaba aynısı mı
Umarım azalır yakında iyice. Çok zor gerçekten. Yavaş yavaş azaltalım napalım. Bize zor, onlara da zor
arkadaşlar bununla ilgili fazlaca eğitim almış ve yayın okumuş biri olarak bahsetmek isterim.Evet çok zor ya Bi yandan üzülüyorum Bi yandan istiyorum zor Bi ayrılık olcak ama sürece yayınca iki taraf için de daha kolay olur inşallah
haftaya 40+ olacak diyor meteoroloji uyarı geldiBizim ev komple sineklik ama arada kaçıyor. Geçen bi tane ısırdı beni abbav. Ben yatarken cam açıksa askılı tulum, ya da barbatöz var ya paçalı tulum öyle bişi giydiriyorum. İzmir bu ara cehennem sıcağı.
Çok haklısın çocuk her zaman sınırlarımızı zorlar. Yaşına göre konular değişir ama zorlama değişmez. O kadar sık emiyodu ki ben hiç bırakamıcak sanıyodum meğer sıkıldıkça istiyormuş. Sadece uyku zamanları emecek gibiyiz biz Bi süre daha iradeli devam edebilirsemarkadaşlar bununla ilgili fazlaca eğitim almış ve yayın okumuş biri olarak bahsetmek isterim.
çocuklar hep daha fazlası için zorlarlar şanslarını denerler. şimdi meme. Yarın telefon tablet. sonra okul için harçlık.
siz bi saat izin verirsiniz telefonu 2 saat için ağlar 2 saat verirsiniz 4 saat vermediniz diye kötü anne olurunuz.
Okul harçlığı 10 lira olur size 100 lira.
kıyafet veya kız anneleri için makyaj. dudak nemlendiricisi kullanırken hayır ben rimel de süreceğim allık da süreceğim diye kavgaya başlarlar.
Bilmem belki debaltasar anlar beni. diyeceğim siz konu ne olursa olsun. kalbinize ve duygularınıza yenik düşmeyin. kararlı olun. Size akıl vermiyorum sadece tecrübelerimi yazıyorum. ne kadar vicdan yaparsanız o kadar yenilen siz olursunuz.
kekik ve civan perçemi karışımı var. sinek böcek kovucu olarak kullanılıyor. Bir de izmirde istinye ve agorada mağazaları olan Arifoğlu var. mutlaka başka yerlerde mağazaları vardır. oralarda da sinek kovar yağ karışımları satılıyor bebek ve yetişkin olarak özel de üretiliyor. bi bak hazır izmirdeyken.Bulunduğumuz yerdeki sinek popülasyonun yoğunluğuna göre ince uzun kollu maalesef ve klima açıyorum.Bu sene bir de kıyafet üstünden ısıran sinek asya kaplanı var şehirde henüz denk gelmedim ama sahil kenarında her traafimizi ısırdı ne likit ne bebek fisfis etki etmedi.
inşallah kolaylıkla devam ettirirsin canım ve hepimizÇok haklısın çocuk her zaman sınırlarımızı zorlar. Yaşına göre konular değişir ama zorlama değişmez. O kadar sık emiyodu ki ben hiç bırakamıcak sanıyodum meğer sıkıldıkça istiyormuş. Sadece uyku zamanları emecek gibiyiz biz Bi süre daha iradeli devam edebilirsem
Çok haklısın.arkadaşlar bununla ilgili fazlaca eğitim almış ve yayın okumuş biri olarak bahsetmek isterim.
çocuklar hep daha fazlası için zorlarlar şanslarını denerler. şimdi meme. Yarın telefon tablet. sonra okul için harçlık.
siz bi saat izin verirsiniz telefonu 2 saat için ağlar 2 saat verirsiniz 4 saat vermediniz diye kötü anne olurunuz.
Okul harçlığı 10 lira olur size 100 lira.
kıyafet veya kız anneleri için makyaj. dudak nemlendiricisi kullanırken hayır ben rimel de süreceğim allık da süreceğim diye kavgaya başlarlar.
Bilmem belki debaltasar anlar beni. diyeceğim siz konu ne olursa olsun. kalbinize ve duygularınıza yenik düşmeyin. kararlı olun. Size akıl vermiyorum sadece tecrübelerimi yazıyorum. ne kadar vicdan yaparsanız o kadar yenilen siz olursunuz.
Güneşe ateş eden adanalı gibi olucaz artık. Arifoğluna bakayım, kv bizimkine bir şey almış doğal içi yağ su karışımı. Yazlıkta süründük fena değildi. Bizimkiler alerjik bünye olunca kabarıyorlar puf puf ondan daha bi lazım.haftaya 40+ olacak diyor meteoroloji uyarı geldi
En azından daha bir haftanız varhaftaya 40+ olacak diyor meteoroloji uyarı geldi
Ben zıbın giydiriyorum ve üzerine hiçbir şey örtmüyorum. Ama şuan klimalı odada yatırmıyorum o yüzden. Klimalı odaya geçirince ince uzun kollu pijama giydirin muhtemelen, ya sanklima durumuna göre kısa kollu.Yatarken ne giydiriyorsunuz.
Ben dün gece 28 derecede üstü kısa altı ince uzun giydirdim, hafif ateş ve bir iki öksürük kalktı. Klimasız, cam açık yatınca da güneş doğduğunda uyanıyor perdeler açık olduğundan. Ne yapsam bilemedimBen zıbın giydiriyorum ve üzerine hiçbir şey örtmüyorum. Ama şuan klimalı odada yatırmıyorum o yüzden. Klimalı odaya geçirince ince uzun kollu pijama giydirin muhtemelen, ya sanklima durumuna göre kısa kollu.
Gerçekten bu dengeyi ayarlamak insani çok yoruyorBen dün gece 28 derecede üstü kısa altı ince uzun giydirdim, hafif ateş ve bir iki öksürük kalktı. Klimasız, cam açık yatınca da güneş doğduğunda uyanıyor perdeler açık olduğundan. Ne yapsam bilemedim
Nem modunda çalıştırıyorsun değil mi öteki türlü üşütüyor gerçi 28 yüksek dereceBen dün gece 28 derecede üstü kısa altı ince uzun giydirdim, hafif ateş ve bir iki öksürük kalktı. Klimasız, cam açık yatınca da güneş doğduğunda uyanıyor perdeler açık olduğundan. Ne yapsam bilemedim
Üstünde uzun giydir zaten sıcak olursa ağlayıp uyuyamazBen dün gece 28 derecede üstü kısa altı ince uzun giydirdim, hafif ateş ve bir iki öksürük kalktı. Klimasız, cam açık yatınca da güneş doğduğunda uyanıyor perdeler açık olduğundan. Ne yapsam bilemedim
İnternetten almıştım bir tane bir kaç saat etkiyip geçiyor sanki birde sürdürmek istemiyor ama alırım yinede çünkü illallah ettim birde anneme laf anlatamadım sineklik yarı pencerede var yarısında yok olmayanları da açtı klima açsa daha iyi heryerimizi sivri yedi.kekik ve civan perçemi karışımı var. sinek böcek kovucu olarak kullanılıyor. Bir de izmirde istinye ve agorada mağazaları olan Arifoğlu var. mutlaka başka yerlerde mağazaları vardır. oralarda da sinek kovar yağ karışımları satılıyor bebek ve yetişkin olarak özel de üretiliyor. bi bak hazır izmirdeyken.mumuberry sen de biliyorsundur Arifoğlunu.
Pazartesiden itibaren geçerliKızlar bu son deterjan kağıt havlu tuvalet kağıdı vergileri arttırılmış hemen bugün arttı galiba fiyatlar değil mi ucuzdan alma fırsatı yok.
Doğru diyorsun ya, biraz ateş yaptı bugün. Calpol verdim, keşke giydirseydim akşamÜstünde uzun giydir zaten sıcak olursa ağlayıp uyuyamaz
Sadece askılı atlet giyiyorYatarken ne giydiriyorsunuz.
Gecenin bu saatinde merhaba, mesajiniza denk geldim gece gece 1 yasindaki kizima 1 yil sonra memeyi nasil biraktiricagima dertlenirkenVallahi yaa ben de tatilde babası uyutsun diyodum 1 kere denedik memeee memeee diye ağlamalarına dayanamadım gittim yine başa döndük. Napcam bilmiyorum Bi yanım bir an önce başla bişeyleri yoluna koy diyo, yatak ayırma gece beslenmesini kesme memeyi bırakma derken önümde bir dağ görünce tüm motivasyonum gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?