- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.501
buna da alışacaklar hayat evdeki gibi değil malesef diyorum kendimce2 yaştan itibaren 1.5 saat muzipo. Ya ufaklığı bilmem ama bana yetti 1 saat galiba. Parkurda ben daha çok yorulmuş olabilirim.
Bizim burası da öyle. Ben de uyum sağlar mı acaba diyorum diğer çocukları görüp yapar mı. Baya serseri mayın gibiyiz şu an. Kıçını 5 dk koymadı yere. Ama ben böyle olmasını da sevdim biraz, çocuklarla çok içiçe de girmemiş oluyor. Vay efendim kolunu tuttun saçını çektin şeyi yok en azından bir süre. Umarım yeni yerde umduğunu bulabilirsin
biraz üzüldüm doğru bir daha emmeyecek mi, ilk emdiği an gözümün önüne geldi. Bir de yıprandım ağıt ağıt ağıtHiçbir şey değişmeyecek hatta daha zor bile olabilir. Ben hazır değilsen diye dedim. Atıyorum 15 gün sonra bir girişimde bulunursun. Ya işte hepsi çeşit çeşit bunların. Biizmki yemekten sonra illa emmek istiyor.
Kaç sefer emiyor mesela? Düzgün yerde 3-4-5 seferdi, oyalanırsa baya az, sıkılırsa 4-5 di
Yani öğlen uyutma seansı harici bugün daha 1 kez geldi biraz önce. Tabi sabah da evde yoktuk. Akşam üzeri biraz daha sıklaşıyor bu ara ama heralde 5i geçmiyordur. O da 3 4 dakika.buna da alışacaklar hayat evdeki gibi değil malesef diyorum kendimcetabi bu oyun grupları daha çok ebeveynleri yoruyormuş :) teşekkür ederim kolay gelsin sana da
biraz üzüldüm doğru bir daha emmeyecek mi, ilk emdiği an gözümün önüne geldi. Bir de yıprandım ağıt ağıt ağıt
Kaç sefer emiyor mesela? Düzgün yerde 3-4-5 seferdi, oyalanırsa baya az, sıkılırsa 4-5 di
Benimki de aynı gerçekten ağlayasım geliyodu artık. Önceden sokakta aklına gelmezdi ama sokakta bile istemeye başladı. Evet 24 ay hakkı var hiç erken kesmek isteyeceğini düşünmezdim 3e kadar emer diyodum ama bayram sonrası iyice canıma tak etti ve azaltmaya çalışıyorum 3 gündür. Valla beklemediğim kadar iyi gidiyor, ki odaya meme için gidip geri dönerken daha koridorda tekrar memee diye ağlayan bir çocuk benim oğlum. Erken konuşmuyorum planlı ve aşırı kararlı başlamadım ama yapılabildiğimizi gördüm kendime güvenim geldi. Ama tabi ne ev işi ne yemek bişey yapamıyorum doğru düzgün. Onunla aktif ilgilenmezsem aklım onda olmaz da bir an boş kalırsa yine istiyor. Hemen bişeylerle oyalıyorum. Kuru üzüm patlamış mısır seviyor sürekli onlarla geziyoruz. Aynı sigarayı bırakanlar gibi sürekli atıştırıyorKarnı iyi doymuyor ondan sürekli meme meme moduna girdi bence. Dün ilk kez gün içinde emmeyince düzgün öğün yedirebildik. Normalde dışarıda oyalayınca aklına gelmezdi ama işler raydan çıktı istediği oluyor dışarıda da. 24 aya kadar hakları var ama 31 ağustos 2 yaşı, şimdi ile 1,5 ay sonra ne değişecek bilmiyorumbelki de dediğin gibi güvende hissetmiyor ama keyfi de yerinde gözüküyor. Doğrusu nedir bilemiyorum
Aynısı defalarca yaşandı..Bizim dün ağzında yemek ciğnerken meme meme dedi
aa ne kadar da bizBı başak Burcu düzeni var halı kivrilirsa gidip düzeltiyor biri çöpün ağzını açık unuttu ise gidip kapatıyor
Bayağı hamarat bir kızaa ne kadar da bizdolap kapakları çöpler yerleri toplamalar ayakkabıları dolaba dizmeler falan
Şu anda nasıl, hiç mi emmiyor? Sürekli atıştırmalık fikri mantıklı. Gerçi az önce memme memme dedi, gel kurabiye yiyelim dedim, gel dedi. Yarım saat sonra yine kriz. Şu anda da artık yorulup verdim bugünBenimki de aynı gerçekten ağlayasım geliyodu artık. Önceden sokakta aklına gelmezdi ama sokakta bile istemeye başladı. Evet 24 ay hakkı var hiç erken kesmek isteyeceğini düşünmezdim 3e kadar emer diyodum ama bayram sonrası iyice canıma tak etti ve azaltmaya çalışıyorum 3 gündür. Valla beklemediğim kadar iyi gidiyor, ki odaya meme için gidip geri dönerken daha koridorda tekrar memee diye ağlayan bir çocuk benim oğlum. Erken konuşmuyorum planlı ve aşırı kararlı başlamadım ama yapılabildiğimizi gördüm kendime güvenim geldi. Ama tabi ne ev işi ne yemek bişey yapamıyorum doğru düzgün. Onunla aktif ilgilenmezsem aklım onda olmaz da bir an boş kalırsa yine istiyor. Hemen bişeylerle oyalıyorum. Kuru üzüm patlamış mısır seviyor sürekli onlarla geziyoruz. Aynı sigarayı bırakanlar gibi sürekli atıştırıyorister kendi düzenine geçince ister kalabalıkta bir şekilde ertelemeyi başka şeylerle oyalamayı dene. Bir de evin içinde kapalı giyin meme çatalı bile görmesin. Ben bugün çamaşır katlarken sütyenlerimi hemen gizledim
sana nazlanmak istiyor ve sen bebeyle meşgul oluyorsan tavır alıyordur. çocuklaşıyor büyüdükçe. tepkisiz kalıp onu kendi öfkesiyle başbaşa bırakırsan durumlar yumuşar ve o kendinden sana doğru yönelir. Sabır dilerim. Zor... ama öfkeye öfkeyle karşılık verme. sessizlik ve tepkisizlik bu durumlarda iyi geliyor.Arkadaşlar annesi benim gibi sanki kaynanası imiş gibi davranan var mı aranızda bu sefer gelmeyecektim geldiğime pişman etti.Bu arada da yoğun bir enfeksiyonum varmış idrar yolları enfeksiyonu olmuşum tatilde çok sinekte ısırdı inşallah başka birşey değildir antibiyotik kullanıyorum.
Yok canım emmez olur mu binlerce emmeden yüzlerceye düşürdük dermişimŞu anda nasıl, hiç mi emmiyor? Sürekli atıştırmalık fikri mantıklı. Gerçi az önce memme memme dedi, gel kurabiye yiyelim dedim, gel dedi. Yarım saat sonra yine kriz. Şu anda da artık yorulup verdim bugüngünde bire indireyim bari bir süre napayım. Gerçekten çok yorucu.
Umarım azalır yakında iyice. Çok zor gerçekten. Yavaş yavaş azaltalım napalım. Bize zor, onlara da zorYok canım emmez olur mu binlerce emmeden yüzlerceye düşürdük dermişimazaltmaya çalışıyorum. Uyku öncesi sonrası emiyor. Sabah uyandı emdi öğlen uykusuna kadar birkaç kez istedi oyaladım. Öğle uykusuna geçerken uzun uzun emdi ve uyku sonrası da öyle. Şimdi yeniden başladık ama gece uykusuna kadar en az 2 kez daha emer vakit çok daha. Benimki geç uyuyor. Ama bu bile bizim için çok büyük adım. Dediğim gibi 10 dk da bir istiyodu.. birden düşürme yavaş yavaş azalt daha vakit var
Evet çok zor ya Bi yandan üzülüyorum Bi yandan istiyorum zor Bi ayrılık olcak ama sürece yayınca iki taraf için de daha kolay olur inşallahUmarım azalır yakında iyice. Çok zor gerçekten. Yavaş yavaş azaltalım napalım. Bize zor, onlara da zor
+1aa ne kadar da bizdolap kapakları çöpler yerleri toplamalar ayakkabıları dolaba dizmeler falan
Bizimki de başak ama derli toplu duran herşeye alerjisi varBı başak Burcu düzeni var halı kivrilirsa gidip düzeltiyor biri çöpün ağzını açık unuttu ise gidip kapatıyor
Bulunduğumuz yerdeki sinek popülasyonun yoğunluğuna göre ince uzun kollu maalesef ve klima açıyorum.Bu sene bir de kıyafet üstünden ısıran sinek asya kaplanı var şehirde henüz denk gelmedim ama sahil kenarında her traafimizi ısırdı ne likit ne bebek fisfis etki etmedi.Yatarken ne giydiriyorsunuz.
Bu yurt dışında mı. Bize de Bursa'da oldu koskocaman sivrisinek. Kıyafet üstünden ısırıyor ve dana gibi şişti. 1 hafta falan oldu hala kaşınıyor acaba aynısı mıBulunduğumuz yerdeki sinek popülasyonun yoğunluğuna göre ince uzun kollu maalesef ve klima açıyorum.Bu sene bir de kıyafet üstünden ısıran sinek asya kaplanı var şehirde henüz denk gelmedim ama sahil kenarında her traafimizi ısırdı ne likit ne bebek fisfis etki etmedi.
Yok Türkiye'de İzmir'in ilçesinde denk geldik İstanbul da yerleşik olmuş bu sinek.evet odur tweeter kullanıyorsan orada bahsediyorlarBu yurt dışında mı. Bize de Bursa'da oldu koskocaman sivrisinek. Kıyafet üstünden ısırıyor ve dana gibi şişti. 1 hafta falan oldu hala kaşınıyor acaba aynısı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?