2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar acilden geliyoruz
Ateşi vardı 38 i görünce ateş düşürücü verin demişti doktorumuz. Sinek ısırıkları sandığımız şeyler artınca acile geldik. El ayak hastalığı çıktı. Karşı komşumuzun bebeğinden bulaştı sanırım çünkü yazlıktan yeni geldiler ve geldiklerinden beri sinekler her yerimizi ısırdı diyip ilaç sürüyorlardı bebeğe.

Aa haydaaa çok geçmiş olsun. Benzer ateşten biz de acile gittik geldik, ıslak havlu koyarken gördüm şimdi. Bademcik iltihabı çıktı bizdeki de. Ama sinek ısırığından el ayak hastalığını hiç düşünmezdim.

Ağzının içinde bile tanecikler var, ben de iltihap sandım ama değilmiş. Sinek zaten değilmiş.bizim komşuya yanlış tanı konmuş. Ayak altlarında bile var çünkü. 1 yaş altı bebeklerden hamilelerden uzak durun o grup için tehlikeli dedi.

Bi ilacı yok diye biliyorum, semptom giderme dışında. Ne verdiler? Ah ya gelmiş geçmiş olsun arkadaşım, acil şifalar minnoşa

Gecenin bu saatinde merhaba, mesajiniza denk geldim gece gece 1 yasindaki kizima 1 yil sonra memeyi nasil biraktiricagima dertlenirken dogdugundan beri uyku = meme bizde, boyle mi sizin de nasil bi cozum buldunuz ya da bulabildiniz mi
Ay yok canım ne gezer gündüz emmeleri biraz azalttık sayılır ama hala bizim için de uyku=meme demek. Öğlen uykusu öncesi ve sonrası emiyor gece full emiyor hatta gündüz azalınca gece daha sık uyanıp emmeye başladı. Sıcaktan mı yoksa gündüz azalttığımız için mi bilemiyorum ama öyle oldu malesef. Ama siz Bi düzene koyabilirsiniz uyku eğitimi alabilirsiniz veya o tarz sayfaları takip edip taktikleri deneyebilirsiniz. Ben hiç aman öyle alışmasın böyle alışmasın diye herhangi Bi adım atmadım ve pişmanım keşke erkenden bugünler için adım atsaydım işim kolaylaştırdı. Hep o anı kurtarmak için ne gerekiyorsa onu yaptım zorluklardan kaçtım ama şimdi hepsiyle daha dirençli şekilde boğuşmak zorundayım. Yol yakınken yavaş yavaş uyku ve emme ilişkisini kesmeye çalışın bence

Yaa bu ara yaygınlaştı bu hastalık hep görüyorum ama ne kadar fanusta büyütebiliriz ki bu çocukları. İnşallah hafif atlatırsınız çok geçmiş olsun şifalar diliyorum

Sizin bebeginiz ne kadarlik? 1 yas bnmki gec kaldigimi dusunuyodum ben,
Aynen ben de sizin gibi yapiyorum suan malesef, gecenin bi yarisi ciglik kiyamet kalkiyo, hemen aliyorum memeye, sabaha karsi da full yanima geliyo bnmki de, yani suan cozum bulamiyorum meme vermeden nasi durucagimi bilemiyorum baya agliyo cnku, bu sefer vermezsem de memeyi biraktirirsam yanlislikla korkusu da var

Benimki eylülde 24 ay olcak işte nerdeyse 2 yaşında siz daha yolun başındasınız korkmayın zaten 1 yaşından itibaren gece beslenmesine gerek görmüyo doktorlar. Ben yapamadım pek uğraşmadım da ama dediğim tarzda sayfaları takip edin gece beslenmesini azaltabilirsiniz sonra da kesebilirsiniz. Gece çok zor gerçekten laf söz anlamaz bişeyle oyalanmaz. Ben gündüzü ciddi şekilde azaltabilirsem kendisi artık istememeye başlarsa ancak öyle gece emmesine geçmeyi düşünüyorum acele etmiyorum

Gecenin bu saatinde merhaba, mesajiniza denk geldim gece gece 1 yasindaki kizima 1 yil sonra memeyi nasil biraktiricagima dertlenirken dogdugundan beri uyku = meme bizde, boyle mi sizin de nasil bi cozum buldunuz ya da bulabildiniz mi
Biz yandık siz yanmayın, en kısa zamanda uyku eğitimi verin meme desteğiyle uyku anneyi çok yoruyor. Şimdiki aklım olsa asla bunu yapmazdım.

Cok geçmiş olsun Atomiks
Umarım en kısa zamanda iyileşir kuzu

Geçmiş olsun Atomiks hastalıktan kurtulamiyoruz yaz ayrı kış ayrı.Biz geçen sene bu hastalığı geçirdik gibi gelmişti bana yüksek ateş sonra da döküntü olmuştu.Çok geçmiş olsun.

Birkac yontem denicem gece beslenmesi icin, gunduz zaten sabah kalkmadan ve oglen uyurken emiyo, gunduz 2 sefer uyuyodu 1e dustu uyku, bazen arada sapitirsa aksamustu emiyo 5dk fln birakiyo oyle, gece cok sıkıntı o yuzden, hem emerek uyuyo hem 6kere fln kalkiyo sabaha karsi tamamen yapisiyo, hic icim rahat etmiyo gece bile biraktirmaya uykuya geciste sorun olmasa valla devam edicm ama daha cok sorun oluyo diyosunuz ondan da korktm, ay ne zor be
Biz yandık siz yanmayın, en kısa zamanda uyku eğitimi verin meme desteğiyle uyku anneyi çok yoruyor. Şimdiki aklım olsa asla bunu yapmazdım.
Ah iste analik uzuluyorum ya, halbuki onun icin de iyi olur ama icim rahat etmiyo hic, bakalim en azindan hemen memeyi vermeyip biraz biseyler deniyim, bu sefer de daha cok duskunlesmez insallah

Zor valla ilk zamanlar memeyi tutsun emsin bırakmasın diye uğraşırken şimdi böyle işte herşeyin Bi sonu var. Gece benimki de sık uyanıp emiyor işte buna Bi çözüm bulamayınca devam ediyor düzen hep inşallah bulursunuz rahatlarsınız

Gece beslenmesini kesmek icin once meme uyku iliskisini kesmek gerek. Ben de uyku konusunda cok zorlananlardanim. Uyku saati gelmeden ama uyku saatine yakin emzirip, bir sekilde uykuya dalmadan dikkatini dagitip sarilarak uyutmaya alistirdim. Ilk basta baya uzun suruyor o sekilde uyumasi ama zamanla alisiyor. Esasinda 13-14 aylikken de boyle uyur olmustu ama o ara bazi ozel sikintilarimiz oldu, tekrar memede uyur oldu. Tekrar 20 ay civari denedim.

Teşekkürler kızlar, bizimki klima çarpması gibi oldu, ateş düşürücü falan bildiğimiz yerden geldi ondan Atomiks daha bi aklımda. Hafifçe atlatırlar, hemen geçer umarım tüm hastalıklar.

Cok geçmiş olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…