2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa bu ara yaygınlaştı bu hastalık hep görüyorum ama ne kadar fanusta büyütebiliriz ki bu çocukları. İnşallah hafif atlatırsınız çok geçmiş olsun şifalar diliyorum

Cok geçmiş olsun Atomiks
Umarım en kısa zamanda iyileşir kuzu

Atomiks mumuberry cok gecmis olsun kizlar, umarim cabucak toparlar minisler

Atomiks mumuberry Çok geçmiş olsun yavrulara. Allah şifa versin

Atomiks bu el ayak hastalığından bir foto ataar mısın varsa nasıl bir şey bizimkimde bir acayip kızarıklık var

Cok geçmiş olsun ya
çok teşekkürler kızlar. kocaman kalp bırakıyorum ve öpüyorum hepinizi. bebeişler hasta olmasın olursa da Allah gelir geçerinden versin. iki resim ekliyorum. bunlar ilk başlarken. ortasında siyah nokta gibi bi iz var bazılarının . bi solüsyon var klamol sanırım adı onu sürüyoruz. o kurutuyor. ayak tabanlarında bile çıktı.. ateş devam ediyor diye çok keyifsiz. bir de çok kaşınıyor. iştahsızlık da yapıyor. ateş düştükçe tanecikler artıp büyüyecek demişti doktor. zyrtec dolven caplol ve bu solüsyonu kullanıyoruz.
bu aralar salgın var parktan bile geçer. dikkat edin.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-07-09 at 10.32.58 PM.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 59
  • WhatsApp Image 2023-07-08 at 6.38.42 PM.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar selam,
Cocuklari diş fırçalayan kimler var ben fircalatiyorum bir süredir de ne kadar etkili fircalama olur bilemiyorum :) kendi yapmak istiyor çürümesiin diye fırçalamak lazim alışkanlık haline gelmesi lazım(

Biz yapıyoruz canım, henüz macun kullanmıyoruz. Önce babası fırçalıyor güzelce sonra bebişe veriyoruz o 1 saat oynuyor, fırçalıyor, tükürüyor

Marie Curie nasılsın alışıyor musun yeni hayata ne kadar oldu gideli şimdi?
Selam S soleil1
Buraya geleli 3 hafta oldu. Yeni bir düzene alışmak biraz zor. Daha önce Kızım doğmadan yaklaşik 2 sene kalmıştım ama bu sefer farklı tabi. İlk işim eve yakın olan parkları keşfetmek oldu:) Eve hala alismadim, 2 katlı in çik mahvoldum. Birde burda eve yardımcı almak zor malum:) ultra zengin olman lazım. Tr nin bu rahatlığını arıyorum
Onun haricinde koca ile yaşamaya alismak zor Buraya geldiğimizden beri kızım bana daha çok yapıştı, babaya pek gitmek istemiyor. Çok eğlenceli birşeyler yaparsa gidiyor.
Sen döndün mu ? Aynı şehirde olsaydık keşke...

Aynı durumları Fransa'dayken bende yaşıyorum biz şu an Türkiye'de yiz eşimde yeni geldi ikimizede babaya alışmak zor geliyor kızım için Fransızca konuşması problem oldu Türkçe'ye alıştı bir buçuk aydır,bana ne diyor diye soruyor çeviriyorum babasına gidiyor ben odada yokken babası eğlendiriyor ama ben içeri gelince direk memeye saldırıyor . Umarım alışırsın bizim orada ludothèque vardı sizin ordada da vardır büyük ihtimalle gidiyor musun? Birde french mı Flunch restoran mı birşey varmış ev yemeği gibi seçip alabiliyor mussun bizim orada yok yemek yapmaktan sıkılınca bir arkadaş lyona hotel e gidince bebekle orada yemek yiyor fiyatı uygun oluyor mus.Ev işi gerçekten sürekli sana kalınca zor oluyor ama eş Fransız ise o da yapar belki gerçi bizimki yapınca yaptığını söylüyor vs oda sıkıcı bir durum.İklimin yumuşak ve büyükşehir de olman avantaj ben kışın tekrar gitmek hiç istemiyorum soğukta çok sıkılıyorum birde ev küçük.Bizim orası pahalı İsviçre sınırı diye Fransa'nın daha ucuz bir yerinde olmak isterdim.Sohbet etme ihtiyacı oluyor Türkçe bunun için bir Türk kızın yaşında bebeği olan iyi oluyor sıkıntılarını anlıyor.Ludotheque te böyle biri ile denk gelirsen süper olur.

Geçmiş olsun canım 2 3 ay önce bizde geçirdik büyük ihtimal parktan bulaştı. Ağzının içi elleri çok vardı iştah sıfıra inmişti ama yaklaşık 1 hafta içinde düzeliyor. Sznde öyle olur muhtemelen çünkü başka bir çözümü yok.

Sağol arkadaşım size de gelmiş geçmiş olsun. bizde de iştah yok. annelerimizin dediği gibi suratı kaşık kadar kaldı. bir de çok keyifsiz. ama geçsin de napalım Allah beterinden korusun.

Burdan Atomiks e teşekkür ediyorum. Hastalığı yazdığı için ve fotoğraf gönderdiği için. Üstüne özelden onu darlamalarıma dayandığı için. Biizm çocuk da el ayak hastalığı ollmuş. Ama illa el ayak olmuyormuş atomiks de benimki de kalçası en çok çocuğun kabardı. Yani belki benim gibi mantar falan sanabilirsiniz. Diğer yerlerde tek tük sinek ısırığı gibi vardı

Biz yapıyoruz canım, henüz macun kullanmıyoruz. Önce babası fırçalıyor güzelce sonra bebişe veriyoruz o 1 saat oynuyor, fırçalıyor, tükürüyor
benimde öyle oynuyor babyton var organik diş macunu bir marka daha vardı pahalaninca buna geçmiştim ben oda jack nil mi neydi adı. Az sürüyorum bazen güzel temizliyor ama macunu yalayıp yiyor:))

Atomiks canım çok geçmiş olsun. Nasıl bir hastalık bu resmi var mı tarifi. Annemde kaldı cocuk benim geçen hafta yuzu kolları küçük sinek ısırığı gibiydi bacağı kocaman şişmisti kırmızı bir kaç gün sonra dahada şişti içi bacağı sinek ısırığı gibi değildi annem dedi sinek olsa beni de ısırırdi babyton stick falan sürdüm yüzünde iz kalmaz inşallah ya

O oksapar etiketliyorum seni bu yazıya tıkla. resimler orada. yüzünde varsa su çiçeği de olabilir. dikkat et. su vurma sakın. doktora göster istersen.

Geçmiş olsun canım. Ne darlaması her zaman yaz sor. elimden ne gelirse, paylaşırım bildiğimi. losyona başladın mı ? kurudukça üzeri açık renk ve dümdüz bi hale geliyor. güneşe de çıkarmamaya çalış ne olur ne olmaz leke yapmasın.
geçmiş olsun tekrardan

Acaip yararlı bir bilgi verdin bana, coook teşekkürler. Evime yakın 3 tane Ludothèque buldum Öğle uykusundan sonra gideriz, iyi oldu. 24 Ağustos ta kreşe başlıyor, öğlene kadar. Senin kız da gidecek mi kreşe?
Fluncha bir kere gitmiştim, yıllar önce... Yemek yapmaya usendigimde mutlaka gideceğim.
Bu arada eşim harika yemekler yapar, evde de yardımci sağolsun.
Benim kızımda Fransızca bilmiyor şuan, Türkçe anlıyor. Henüz konuşmaya başlamadı. Muhtemelen 3 yaşa doğru konuşur diye düşünüyorum.
Küçük şehirde yaşamak zor gerçekten

benimde öyle oynuyor babyton var organik diş macunu bir marka daha vardı pahalaninca buna geçmiştim ben oda jack nil mi neydi adı. Az sürüyorum bazen güzel temizliyor ama macunu yalayıp yiyor:))
Hahah ya çok tatlılar cidden Biraz daha büyüyünce biz de macunla yaparız artık, bir tüp macun yesin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…