2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu sıralar gündüz uykusunda sorun yaşıyor musunuz? Ben uyutamıyorum. Uyuyacak gibi emmek istiyor, emziriyorum. Bi enerji dolup kalkıyor. Emzirmeyi azaltma da yine yalan oldu.

Bu sıralar gündüz uykusunda sorun yaşıyor musunuz? Ben uyutamıyorum. Uyuyacak gibi emmek istiyor, emziriyorum. Bi enerji dolup kalkıyor. Emzirmeyi azaltma da yine yalan oldu.
Bizim de durum aynı ben şunu farkettim sabah uyandıktan 3.5-4 saat sonra öğlen uykusuna yatıyordu ama son zamanlarda bu 5 saate uzadı nerdeyse. Ben de vakti geldi zaten de meme istiyo diye yatağa götürüyorum emip kalkıyo 1 saat sonra uykusu geldiğinde emince daha kolay uyuyor. Eğer inat edip yataktan göndermezsem 1 saat uğraştırıyor öyle uyuyor yani her durumda 5 saat uyanık kalmış oluyor. Sanırım o süre uzadı artık büyüdüğü için mi bilmiyorum..

Evet bizim de. Uyku yapmadığı da oluyor. Da bizim 1 buçuk 2 aydır böyle.
evet bizim de öyle 2 aya yakındır.
ve hatta bazen emerken içi geçiyor şöyle 3 dakika falan hah tamam uyudu diyorum. daha yerimden kalkmaya karar vermeden gözünü açıyor sanki 3 saattir uyuyormuş gibi enerjik.

Ben yatakta ne kadar uğraşırsam uğraşayım uyumuyor. Benim delirdigimle bitiyor serüven
Evet bizim de. Uyku yapmadığı da oluyor. Da bizim 1 buçuk 2 aydır böyle.
Nasıl alıştıysak öğlen uykusuna. Uyumadiginda çok zorlanıyorum.
kaç saatte bir uyuyor?
Sabah 8 de, en geç 9 da kalkip 16.00 gibi uyuyor artık.
evet bizim de öyle 2 aya yakındır.
ve hatta bazen emerken içi geçiyor şöyle 3 dakika falan hah tamam uyudu diyorum. daha yerimden kalkmaya karar vermeden gözünü açıyor sanki 3 saattir uyuyormuş gibi enerjik.
Aynı Inci Şu sütü ben de içsem diyorum bazen. Belki bize de enerji verir.

Uyanıklık süresi baya uzunmuş. Yaşa göre 6 saatmiş, bize uyuyor bu düzen. Gündüz parka gidip, biraz yorup da 6 saat şeklinde ayarlayabilirsin belki.

Kızlar bizim kız babası Fransızca konuşunca bana ne diyor diye soruyordu şimdi ağlamaya başlıyor istemiyor Fransızca konuşsun önce ısrarla konuşuyordu babası şimdi biraz Türkçe konuşmaya başladı baktı olmuyor.Birde çok ağlıyor babasıyla iken annemlerle böyle ağlamıyordu alışma süreci hep sancılı oluyor aslında mutlu babası geldi diye ama tam konuşmaya başlarken anlamadığı bir dil sınırını bozuyor haklı oda kendince.Böyle olunca gündüz memenin dibine vuruyor

Nasıl oldu ufaklık?
Çok şükür dün itibarı ile sönmeye başladılar. kabaran yerler düzleşmeye başladı ama izli düzlük. zamanla izi de geçer umarım. ateşi de çıkmıyor iki gündür. geldi geçti ama tam 1 hafta süreyle pik yaptı. şimdi çöküş dönemi. İzmir bu hafta çok sıcak iyi ki bu kadar sıcaklarda olmadı diye sevindim.

hem severek öğrensin hem babaya kızmasın diye babası önce Türkçe kursun cümleyi sonra aynısını fransızca söylesin. veya bir kelime bile diyecekse önce Türkçe desin sonra Fransızca olarak tekrarlasın. Bu yöntem her zaman işe yarar. Hem de kızıp tepki koymaz çocuk hem de zamanla aşina olur dil oturur.

Sorma bu iş de bana kalıyor ne dedi diye bana soruyor her kelime de anne diyor anne nasıl diyor anlamında baba diyor baba nasıl diyor diye baba direk Fransızca konuşuyor bende Fransızca konuşunca ağlıyor Türkçe konuşuyorum baba ile bu sefer baba anlamıyor darlandık hep beraber

Kızlar selam benimki bana çok düştü bu ara uykuda bile.anne deyip beni kaldırıyor yanına.getirtijor bir.bakiuotum gözü kapalı sabah kalkıyor.anne anne tuvalete zor.gidiuorum geçen altıma kaçırmışım şaka gibi salmıyor yanından.sutte emmiuor.11 aylikta birakmisti nerden artti bu düşkünlük anlamadım eskiden free takiliyordu

Benimki de böyle bu aralar. Üstelik bir de çok huysuz o kadar ağlıyor ki şaşırıp kalıyorum. Biz aile ziyaretine geldik ondan huzursuz oldu diye düşünüyorum ama dönemsel de olabilir. Geldiğimden beri 10 defa kalkıyorum sürekli emiyor, geçen gece kalkmış beni öpüyordu yanıma sokuluyor

Bizde de var bu ben babası geldi onu yabanciliyor diye düşünmüştüm ama sizde de varsa dönemsel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…