- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.821
Göğüslerin de ağrı var mı? Bizim 10-11 gün oldu. Iki gündür çok ağrım ve şişliğim var. Biraz sıkıp boşaltıyorum ama biri çarpınca, kızım kucağımda yaslanınca çok acıyor canım. Ilk 1 hafta yoktu böyle bir şeyMemeyi bırakalı 4.gün meme arada aklına geliyor ancak hiç inat etmiyor acıdı artık oğlum biliyorsun dedikçe normale dönüyor. Memeyi bıraktıktan sonra çocukta bir enerji patlaması oldu nedendir bilmiyorumOnun harici gündüz uykularını sallayarak yapıyoruz onun harici uyumuyor. Gece uykuları nispeten daha iyi daha kolay uykuya geçiyor aralıksız henüz uyumadı ancak eskiye göre çok daha az kalkıyor.
Meme bıraktırmayı düşünenler bence ertelemeyin ha 1 ay önce ha 1 ay sonra kendiniz rahat edecekseniz hemen kesin derim çocuklar emin olun çok kolay alışıyormuş
Zamanla öğrenebileceğini biliyorum tabi ama o zamana kadar uykulu uykulu ağlamaları içimi sızlatır diye düşünüp gözümde büyütüyorumNe kadar kolay uyuduğunu görünce emin ol şaşıracaksınAklında kalmamıştır belki ama aynı tedirginlik bende de vardı. Özellikle kreşte nasıl uyur meme olmadan diyordum. Artık biliyorum ki uyur Belki sabır taşına bile gerek kalmayacak sizde de.
Bizimki de öyleydi emin ol ben memede babası ayakta uyutuyordu ve geceleri nasıl olacak diyordum gözümde çok büyüyordu ama kolay alışıyorlar gece önce hikaye okuyoruz daha sonra da ışığı kapatıp pış pış yapıyorum dalması kolay oluyor. Seninde çok rahat geçer inşallahSenin adına çok sevindim ve baya rahatladım. Bugünlerde ben de çocuk memesiz uyumayı bilmiyor birden neye uğradığını şaşıracak çok acımasızca bu planım (sabır taşı sürmek) diye düşünmeye başlamıştım..
İlk 2 gün çok ağrıdı bende sağdım 2 3 kez günde. Sonra sıkı sütyen giydim o baya rahatlattı ama yüne dediğin gibi çarpınca vs ağrı oluyorGöğüslerin de ağrı var mı? Bizim 10-11 gün oldu. Iki gündür çok ağrım ve şişliğim var. Biraz sıkıp boşaltıyorum ama biri çarpınca, kızım kucağımda yaslanınca çok acıyor canım. Ilk 1 hafta yoktu böyle bir şey
canim korktuğumuz kadar zor bir süreç değil, emin ol. Inşallah senin de rahat olur. Bizim sadece ilk gün zordu. Birkaç gün gündüz imkanın varsa annenlerden yardım alıp, gündüz sen şekerleme yap ki geceye gücün olsun. Belki gece çok uyanmaz bile. Memeden ümidi kesince uyanmaya da gerek duymuyorlar bence. Susarsa, rüya görüp korkarsa falan işte. Geçen uyuttum, bir süre sonra duşa girdim. Elinde suluğu kapıda beni bekliyordu su içerekZamanla öğrenebileceğini biliyorum tabi ama o zamana kadar uykulu uykulu ağlamaları içimi sızlatır diye düşünüp gözümde büyütüyorumhatırlıyorum senin endişeni haklıydın da neyse ki korktuğunu yaşamıcaksın. İnan sabır taşını hiç istemiyorum ama geceleri o kadar yorgun ve uykusuz oluyorum ki pışpış yaparak veya kucakta Bi şekilde uğraşarak geri uykuya döndürmek bana çok zor geliyor. Zaman yaklaşsın önce bunları denicem tabi sadece başarılı ve istikrarlı olacağıma emin olmadığım için aklımda sabır taşı var bakalım inşallah gerekmez
Ben de sıkı çamaşır giydikten sonra ağrıdı. Bu sıralar bol giymek gerekmiyor mu?İlk 2 gün çok ağrıdı bende sağdım 2 3 kez günde. Sonra sıkı sütyen giydim o baya rahatlattı ama yüne dediğin gibi çarpınca vs ağrı oluyor
Ayyy inan öyle seviniyorum ki böyle yazan arkadaşları okudukça hep dua ediyorum içimi rahatlattığınız içincanim korktuğumuz kadar zor bir süreç değil, emin ol. Inşallah senin de rahat olur. Bizim sadece ilk gün zordu. Birkaç gün gündüz imkanın varsa annenlerden yardım alıp, gündüz sen şekerleme yap ki geceye gücün olsun. Belki gece çok uyanmaz bile. Memeden ümidi kesince uyanmaya da gerek duymuyorlar bence. Susarsa, rüya görüp korkarsa falan işte. Geçen uyuttum, bir süre sonra duşa girdim. Elinde suluğu kapıda beni bekliyordu su içerek
Fena değil aşırı tutturmalar yok şimdilik. Baba gelince beni satıyo diiit diyo bazen vuruyo agresif tavırlar var ama çok sorun yok şimdilik2 yaş sendromuyla aranız nasıl canım anneler
ŞanslısınızFena değil aşırı tutturmalar yok şimdilik. Baba gelince beni satıyo diiit diyo bazen vuruyo agresif tavırlar var ama çok sorun yok şimdilik
Hadi ya ben sanki sıkı giymek iyi gelir diye biliyordumBen de sıkı çamaşır giydikten sonra ağrıdı. Bu sıralar bol giymek gerekmiyor mu?
Bu ara sinirler epey gergin bizde :)2 yaş sendromuyla aranız nasıl canım anneler
Hatırlamıyorum burada paylastimmi ama 2 ay önce İngiltere de bir olay olmuştuÇok haklısın bide dolu dolu emdi zaten ne zamana kadar daha emebilir ki. İyi ki buna Bi sınır konmuş 2 yaş olarak yoksa asla bitiremezdim
Bana doktorum sıkı sütyen tak demişti. Ama ben yine aynı doktorun tavsiyesi ile dostinex kullandım ve çok rahat ettim. Sadece 2. gün biraz ağrı oldu, o dasicak duş ile geçti. Yakında memeyi bırakmayı düşünen arkadaşlar bir doktorunuza danışın derim dostineksi...Hadi ya ben sanki sıkı giymek iyi gelir diye biliyordum
Bizde de sinirler bayağı gergin:) çok komik oluyorBu ara sinirler epey gergin bizde :)
Ay evet anlatmıştın iğrenç yaaHatırlamıyorum burada paylastimmi ama 2 ay önce İngiltere de bir olay olmuştuGelin düğün günü kocasını bir kadın ile basıyor, aldatildigini zannediyor ama meğer damat hala annesini emiyormus ( olay gerçek, adam 40 li yaşlarda, Google da çıkar). Bu olay da beni etkilemisti
Hayat boyu emzircek değiliz kizkardeslerim, 2 yaş yeter
Her tarafim yara bereBizde de sinirler bayağı gergin:) çok komik oluyor
her şeyi kendi yapmak istemesi dışında sorun yok. ben de çoğu şeye izin veriyorum. Aksi halde yapılması imkansız olan şeyi yapmaması için kredim kalmayacak.2 yaş sendromuyla aranız nasıl canım anneler
Off evet 1saat televizyonu tuttuğumu biliyorum oraya çıkacakmış çıkma diyorum daha çok yapıyor hevesini alana kadar özelim alıyorum hayır kelimesine tahammülü yokher şeyi kendi yapmak istemesi dışında sorun yok. ben de çoğu şeye izin veriyorum. Aksi halde yapılması imkansız olan şeyi yapmaması için kredim kalmayacak.
öbür türlüsü çok sıkıntı çok ağlıyor her şeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?