- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.901
Bende klima açıyorum önünde yatmak zorunda isek 27 28 yapıyoruz değilse 26 ama klimadan klimaya değişir bazı klimaların nem özelliği çok iyi bazısında nem özelliğinde bile üflüyor klima da uzun kol yatirsan.Ya ben bu yazdan bıktım. Sıcak olunca uyuyabilmek için klima açıyorum hop ertesi gün hastayız, hiç sekmiyor. Kışın bu kadar hasta olmadık be. Öf.
sabahları o kadar uykusuz olmamak güzel bir his ama beni şimdi eşim sabahın 6sında uyandırmaya başladı. bana uykular haram. annelik biraz yorgunluk galiba.Memeyi kesen arkadaşlar tipiniz düzeldi mi yani bende göz altları ve yüz çok yorgun meme kesilince düzeliyor mu?
Moral bozmak istemem ama annelik=yorgunluk bence.Memeyi kesen arkadaşlar tipiniz düzeldi mi yani bende göz altları ve yüz çok yorgun meme kesilince düzeliyor mu?
Benimki her şartta ve koşulda ağladığı için neye ağlıyor bilemiyorum ama endişelenme biraz uzun penye pantolon giydir üşüttüğünden endişe ediyorsan. çok terliyorsa çarpıyor da olabilir rüzgar neyin...Sizinkiler de bazen sebepsiz yere bacak ağrısı çekiyo mu kızlar? Benim oğlum akşama kadar topla oynuyor sürekli bacak aktif çalışıyor. Ara ara düşüp dizini de ufak tefek yaralıyor ama zaman zaman dizini bacağını tutup ağlamalara başladı. Uzatmaya çalışınca geri çekiyo falan kramp mı büyüme ağrısı mı Allah korusun kötü bişey mi emin olamıyorum. Hemen düşmenin peşine değil daha sonraları belki 2 gün sonra mesela. Uyumadan önce daha çok. Ama uyuyunca uzatıyo tabi uyanıp ağlamıyor ağrıyo diye. Bide üşütme ihtimali var tabi gece gündüz sadece zıbınla geziyo, gece de gündüz de terliyor ve kol bacak bakıyorum baya serin çoğu zaman. 3 kere falan oldu bu hafta ağlama durumu. Ne diyorsunuz?
Ya veriyorum hiç o tarz yemiyor atıyor bırakıyor deneye deneye bir hal oldum büyüdükçe yer diye düşünüyorum artık işte arada suna suna degiscek inşallah durum ;((Fazla çiğnemeden yutuyor dediğin için acaba sabah verdiğin püreyi tümden kesmen daha iyi mi olurdu diye düşündüm. Hep onun yediği, içtiği şekilde değil de aşama aşama katıya doğru geçsen artık daha iyi olmaz mı? Bir yemez, iki yemez, üçüncüde çabalar diye düşünüyorum. Sonuçta pilavı da ağzında çeviriyor illa ki. Bulgur pilavı , pirinç pilavı da kolay yenen bir şey değil. Onlari yiyorsa püreye ihtiyacı olmaz. Zeytin, badem, bezelye kızımın kakasinda da belli oluyor. Tamamen çiğneyemiyor. Ben köfteyi misket gibi minik minik yapıyorum. Hoşuna gidiyor öyle. Belki senin kiz da sever, top top görünce yemek ister
Haklısın oda olabilir. Eşimde böyle öğürürmüş küçükken bir çok şeyi yemezmis ona da benzemiş olabilir diye dusunuyorum. Şimdi 100 kg ustundebence hamileliğini yaşadığın bulantıları yemek seçtiysen ve her şey mideni bulandırdıysa o dönemleri düşün... çocuğa da geçmiş olabilir. sonuçta huy da anne babadan geçiyor. belki çok etkilendin mide bulantıları filan çok yordu seni çok yemek seçtin. hiç belli olmaz. ben çok inanıyorum böyle şeylere.
hamile iken salatanın limonlu yağına suyuna ekmek banıp yerdim. bir de bamyayı çççok severek yerdim. şimdi kızım bunları yerken ağzının suyu akıyor. sevdiği yemeğe karşı böyleyse sevmediklerine karşı da tepki vermesi çok doğal değil mi...bi düşün...
Hoş geldin 2 yaşş diyorum ben böyle durumlardaKızlar ayakkabısını çıkar diye ağlıyor çıkarıyorum bu sefer de giydir diye ağlıyor sizde de oluyor mu böyle şeyler
Bana normal geldi bu durum. Devamlı top oynuyorsa yorulmadan ve büyümeden kaynaklıdır diye düşündüm.Sizinkiler de bazen sebepsiz yere bacak ağrısı çekiyo mu kızlar? Benim oğlum akşama kadar topla oynuyor sürekli bacak aktif çalışıyor. Ara ara düşüp dizini de ufak tefek yaralıyor ama zaman zaman dizini bacağını tutup ağlamalara başladı. Uzatmaya çalışınca geri çekiyo falan kramp mı büyüme ağrısı mı Allah korusun kötü bişey mi emin olamıyorum. Hemen düşmenin peşine değil daha sonraları belki 2 gün sonra mesela. Uyumadan önce daha çok. Ama uyuyunca uzatıyo tabi uyanıp ağlamıyor ağrıyo diye. Bide üşütme ihtimali var tabi gece gündüz sadece zıbınla geziyo, gece de gündüz de terliyor ve kol bacak bakıyorum baya serin çoğu zaman. 3 kere falan oldu bu hafta ağlama durumu. Ne diyorsunuz?
2 yaş kontrolünü biraz öne aldım bugün götürsem bakalım dr ne dicekBana normal geldi bu durum. Devamlı top oynuyorsa yorulmadan ve büyümeden kaynaklıdır diye düşündüm.
Sadece memelerim toparlandı onun haricinde yorgunluk devam. Yüzüm, göz altlarim inailmaz kötü gözüküyor, aynaya bakmak istemiyorum.Memeyi kesen arkadaşlar tipiniz düzeldi mi yani bende göz altları ve yüz çok yorgun meme kesilince düzeliyor mu?
İyi yapmışsın en azından aklında kalmaz. Burda hiç 2 yaş kontrolü falan yok, fransa'da. Kontrole getirdim diye götürsem, sorun yoksa niye geldin derler2 yaş kontrolünü biraz öne aldım bugün götürsem bakalım dr ne dicek
Belki de en iyisiİyi yapmışsın en azından aklında kalmaz. Burda hiç 2 yaş kontrolü falan yok, fransa'da. Kontrole getirdim diye götürsem, sorun yoksa niye geldin derler
Ya mesela bunları yapmaya varım ama sonunda ağlaması bitse varım. Yapıp uğraşıp ağlamaya devam ediyor çaresiz hissediyorum o zaman. Ağlamaması çok iyi incinin zaten öyle bir çocuk olduğu belliHoş geldin 2 yaşş diyorum ben böyle durumlardaOyuncak etti beni, kölesi zannediyor sanırım. Ayran ister, yaparım içmez. Yemek ister ısıtırım, yemez. Çok ağlayan bir çocuk değil, eğer uykusu yoksa tabi. Ama uykusu gelince sacmalamalara ağlamalar da eşlik ediyor.
2 numaralar böyle maalesef. doğuştan arıza bunlar...Ya mesela bunları yapmaya varım ama sonunda ağlaması bitse varım. Yapıp uğraşıp ağlamaya devam ediyor çaresiz hissediyorum o zaman. Ağlamaması çok iyi incinin zaten öyle bir çocuk olduğu bellibizimki ağlamak için fırsatını buldu mu asla kaçırmaz
dün uzun zamandır görmediğim arkadaşımla buluştum. Hiç değişmemişsin ama gözlerinin altı kırışmış dedi . bana dedi. kırışmış dedi.Memeyi kesen arkadaşlar tipiniz düzeldi mi yani bende göz altları ve yüz çok yorgun meme kesilince düzeliyor mu?
Hiç gözlemlemedim bizimkinde o tip bir hareket ki her yeri mor, yara bere düşüp kalkmaktan. İyi olmuş götürmen, hayırlı haberler alırsın umarım. Ben bir yaş için kan testi yaptırmıştım, tabi alerji paneli falan da bakılmıştı. Kan alırken damla damla akıtmaları gerekmese çocuk da hırpalanmayacak aslında ama hep o şekil verdik bir prosedürü var belli ki.Sizinkiler de bazen sebepsiz yere bacak ağrısı çekiyo mu kızlar? Benim oğlum akşama kadar topla oynuyor sürekli bacak aktif çalışıyor. Ara ara düşüp dizini de ufak tefek yaralıyor ama zaman zaman dizini bacağını tutup ağlamalara başladı. Uzatmaya çalışınca geri çekiyo falan kramp mı büyüme ağrısı mı Allah korusun kötü bişey mi emin olamıyorum. Hemen düşmenin peşine değil daha sonraları belki 2 gün sonra mesela. Uyumadan önce daha çok. Ama uyuyunca uzatıyo tabi uyanıp ağlamıyor ağrıyo diye. Bide üşütme ihtimali var tabi gece gündüz sadece zıbınla geziyo, gece de gündüz de terliyor ve kol bacak bakıyorum baya serin çoğu zaman. 3 kere falan oldu bu hafta ağlama durumu. Ne diyorsunuz?
Ya izmir sıcağında 30 bile soğuk sayılıyor bilirsin. Uzun yatırıyorum yine tıkalı burnu.Bende klima açıyorum önünde yatmak zorunda isek 27 28 yapıyoruz değilse 26 ama klimadan klimaya değişir bazı klimaların nem özelliği çok iyi bazısında nem özelliğinde bile üflüyor klima da uzun kol yatirsan.
Büyük ihtimalle istahsizliginin sebebi hala emiyor olması. Ben kızımda emerken hiç yemezdi, memeyi bırakınca aman Allahım bir iştahı acildi anlatamam. Azim açık izliyorum:)Belki de en iyisiben hiç genel Bi kan tahlili yaptırtmadım 1 yaşta falan kıyamadım ama artık bakılsın istiyorum. İştahsızlığının sebebi belki demir düşüklüğüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?