2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya ben bu yazdan bıktım. Sıcak olunca uyuyabilmek için klima açıyorum hop ertesi gün hastayız, hiç sekmiyor. Kışın bu kadar hasta olmadık be. Öf.
Bende klima açıyorum önünde yatmak zorunda isek 27 28 yapıyoruz değilse 26 ama klimadan klimaya değişir bazı klimaların nem özelliği çok iyi bazısında nem özelliğinde bile üflüyor klima da uzun kol yatirsan.

Memeyi kesen arkadaşlar tipiniz düzeldi mi yani bende göz altları ve yüz çok yorgun meme kesilince düzeliyor mu?

Memeyi kesen arkadaşlar tipiniz düzeldi mi yani bende göz altları ve yüz çok yorgun meme kesilince düzeliyor mu?
sabahları o kadar uykusuz olmamak güzel bir his ama beni şimdi eşim sabahın 6sında uyandırmaya başladı. bana uykular haram. annelik biraz yorgunluk galiba.

Moral bozmak istemem ama annelik=yorgunluk bence. Emzirmeyi bırakalı 20 gün oldu. Kreş stresi, gerginliği var üzerimde. Bu beni acayip yoruyor. Çocuğum hazır gibi ama ben ondan ayrılmaya hazır değilim. Yüzümde endişeli ve yorgun bir bakış var sürekli. Onun dışında ev işine, çocuk bakımına alışmış bünyem sanırım. Şu sıcaklarda artık emzirmiyor olmak rahatlatıcı bir duygu tabi. Tümden unuttu emmeyi. Öyle bir isteği ve diretmesi olmaması çok güzel.

Benimki her şartta ve koşulda ağladığı için neye ağlıyor bilemiyorum ama endişelenme biraz uzun penye pantolon giydir üşüttüğünden endişe ediyorsan. çok terliyorsa çarpıyor da olabilir rüzgar neyin...

Ya veriyorum hiç o tarz yemiyor atıyor bırakıyor deneye deneye bir hal oldum büyüdükçe yer diye düşünüyorum artık işte arada suna suna degiscek inşallah durum ;((

Haklısın oda olabilir. Eşimde böyle öğürürmüş küçükken bir çok şeyi yemezmis ona da benzemiş olabilir diye dusunuyorum. Şimdi 100 kg ustunde yemesin diye yalvarıyorum artık:)))

Kızlar ayakkabısını çıkar diye ağlıyor çıkarıyorum bu sefer de giydir diye ağlıyor sizde de oluyor mu böyle şeyler
Hoş geldin 2 yaşş diyorum ben böyle durumlarda Oyuncak etti beni, kölesi zannediyor sanırım. Ayran ister, yaparım içmez. Yemek ister ısıtırım, yemez. Çok ağlayan bir çocuk değil, eğer uykusu yoksa tabi. Ama uykusu gelince sacmalamalara ağlamalar da eşlik ediyor.

Bana normal geldi bu durum. Devamlı top oynuyorsa yorulmadan ve büyümeden kaynaklıdır diye düşündüm.

İyi yapmışsın en azından aklında kalmaz. Burda hiç 2 yaş kontrolü falan yok, fransa'da. Kontrole getirdim diye götürsem, sorun yoksa niye geldin derler
Belki de en iyisi ben hiç genel Bi kan tahlili yaptırtmadım 1 yaşta falan kıyamadım ama artık bakılsın istiyorum. İştahsızlığının sebebi belki demir düşüklüğüdür

Ya mesela bunları yapmaya varım ama sonunda ağlaması bitse varım. Yapıp uğraşıp ağlamaya devam ediyor çaresiz hissediyorum o zaman. Ağlamaması çok iyi incinin zaten öyle bir çocuk olduğu belli bizimki ağlamak için fırsatını buldu mu asla kaçırmaz

2 yaş aşıları yaklaşıyor anneler, unutan olabilir diye yazmak istedim. Biz cmt tatile gideceğiz, 2 hafta olmayacağız diye bugün ilaç yazdırmaya gittim. Aşılarda biraz tedarik sıkıntısı var sanırım. Gününüzü kaçırmayın. Hemşiremiz elimde aşı az, döndüğünde kalmamış olabilir. Sıkıntı yaşamayalım, gittiğin yerde yaptırmaya çalış dedi. Genel bir durum değildir belki ama yine de aklınızda olsun.

2 numaralar böyle maalesef. doğuştan arıza bunlar...birinci kızın kıymetini bilememişim diyorum şimdi. yavrum melek gibiydi tam bir piremses. düşse canı yansa bile içine ağlardı sesini duyamazdık hiç

dün uzun zamandır görmediğim arkadaşımla buluştum. Hiç değişmemişsin ama gözlerinin altı kırışmış dedi . bana dedi. kırışmış dedi.
"uykusuz gecelerde gözlerimi dinlendirmek için kapatmayı akıl edemedim ondandır" demek aklıma gelmedi

Hiç gözlemlemedim bizimkinde o tip bir hareket ki her yeri mor, yara bere düşüp kalkmaktan. İyi olmuş götürmen, hayırlı haberler alırsın umarım. Ben bir yaş için kan testi yaptırmıştım, tabi alerji paneli falan da bakılmıştı. Kan alırken damla damla akıtmaları gerekmese çocuk da hırpalanmayacak aslında ama hep o şekil verdik bir prosedürü var belli ki.
Ya izmir sıcağında 30 bile soğuk sayılıyor bilirsin. Uzun yatırıyorum yine tıkalı burnu.

Soğan karanfil koydum, coldmix damlattım, nebulizatörle sf verdim, reflü yatağını çıkardım eğimli belki daha rahat nefrs alır diye. Bugün burun spreyine geçiş yaptık. Sümkürmeyi nasıl öğretebilirim yollarını arıyorum.

Reflü yatağını meydana çıkarınca amma küçükmüş ya dedik eşimle iki sene önceyi düşündük de.

Belki de en iyisi ben hiç genel Bi kan tahlili yaptırtmadım 1 yaşta falan kıyamadım ama artık bakılsın istiyorum. İştahsızlığının sebebi belki demir düşüklüğüdür
Büyük ihtimalle istahsizliginin sebebi hala emiyor olması. Ben kızımda emerken hiç yemezdi, memeyi bırakınca aman Allahım bir iştahı acildi anlatamam. Azim açık izliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…