- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.961
Canım Atomiks, çok teşekkür ederim inşallah istediğim gibi olur.her şey eskisinden de güzel olacak. Allah gönlüne göre versin
bazen daha da yukarı çıkmak için düşmek iyidir, zamanla...
KPSS ye hazırlanmak için kitap almıştım kapağını dahi açmadım vazgeçtim çünkü. istersen göndereyim sen çalış sana yarasınbol şans diliyorum.
Bu konu beni de çok üzüyor. Bir de ben bıraksın artık dedikçe babası yazık çok seviyor çok mutlu oluyor emsin diye beni manipüle ediyor resmenGaliba bir biz memeyi bırakamayacağız okadar seviyor ki kıyamıyorum yeltenemiyorum bileçok sık istediğinde de kızıyorum. Bir haftadır ay dede olunca içicez diye anlaştık çocuğum ay dedeyi bekliyor görünce seviniyor ay çok zor ya bırakanları tebrik ediyorum
Memeyi bıraktıktan 1 ay sonra, artık hiç uyanmadan sabaha kadar uyuyorEn çok gece uyanmalar için istiyorum memeyi bırakmasını. O kadar sık uyanıp meme istiyo ki o sebepten kendi yatağına alıştıramadım benimle uyuyor. Gerçekten memeyi bırakınca gece daha az uyanır mı
İnan memeyi artık coook güçsüz olduğum için biraktirdim. Sabrinin son damlasinda biraktirmaya karar veriyorsunBu konu beni de çok üzüyor. Bir de ben bıraksın artık dedikçe babası yazık çok seviyor çok mutlu oluyor emsin diye beni manipüle ediyor resmenOna kalsa kendi kendine bırakacakmış, olmazsa 2 buçuk yaşında bıraktır diyor. Benim o kadar gücüm yok ya. Bırakanlar gerçekten hem çok güçlü hem çok şanslı
Benimde sabrım öyle tükendi ki çok zor duruyorumİnan memeyi artık coook güçsüz olduğum için biraktirdim. Sabrinin son damlasinda biraktirmaya karar veriyorsun
Ahh inşallah..Memeyi bıraktıktan 1 ay sonra, artık hiç uyanmadan sabaha kadar uyuyorinan sende o da çok rahatlayacaksiniz.
Bu arada doktora gittiniz mi? Ne dedi bacak ağrısı ve istahsizligi için?
Ben de aynıyım gün içinde istemiyo normalde. Uykuya dalmak için emiyor uzun uzun ama bazen yokluyor meme diyor ben de şaşırmış şekilde neee? Diyorum. Hemen gülüp su su su diyor meme değil su istedim diyor yani o kadar komik ki çok da üzülüyorumGaliba bir biz memeyi bırakamayacağız okadar seviyor ki kıyamıyorum yeltenemiyorum bileçok sık istediğinde de kızıyorum. Bir haftadır ay dede olunca içicez diye anlaştık çocuğum ay dedeyi bekliyor görünce seviniyor ay çok zor ya bırakanları tebrik ediyorum
Keşke acıkınca dese sinirlenince yere düşünce ona hayır diyince her şekilde söylüyor. Onu vermiyorsan ozaman meme der gibi tehdit ediyor.Kendimiz hazır olmadan olmuyor. Biz hazır olunca, net olunca onlar da uyum sağlıyor. Yoksa kafaları karışıyor zaten. Biraz zaman ver kendine. Ben acıkınca sürekli meme diye ağlamalarına dayanamaz hale gelmiştim, kötü etkiliyordu bizi. Bu şekilde başladık. Senin de limitin elbet dolar :)
Eşimde hem bıraktır diyor hemde ağlayıp meme dediğinde yazık ver diyor. Hunilik aileyiz şuan biz. Bazen istediği için kızdıgımada üzülüyorum bazen kesmek isitiyorum yeter diyor analık delilik derler öyle gercektenBu konu beni de çok üzüyor. Bir de ben bıraksın artık dedikçe babası yazık çok seviyor çok mutlu oluyor emsin diye beni manipüle ediyor resmenOna kalsa kendi kendine bırakacakmış, olmazsa 2 buçuk yaşında bıraktır diyor. Benim o kadar gücüm yok ya. Bırakanlar gerçekten hem çok güçlü hem çok şanslı
Yaaaaaaaa nekadar şirinler ya kızımda bazen beni sinirlendirmek için gülerek meme diyip duruyor ne fenalar ya başarıyorsaBen de aynıyım gün içinde istemiyo normalde. Uykuya dalmak için emiyor uzun uzun ama bazen yokluyor meme diyor ben de şaşırmış şekilde neee? Diyorum. Hemen gülüp su su su diyor meme değil su istedim diyor yani o kadar komik ki çok da üzülüyorumama uzattıkça da bağımlı hale geliyorlar. 2 yıl dolu dolu emdi Diyorum gece uykularını deliksiz uyuması hem onun hem benim sağlığımız için daha iyi olacak böyle avutuyorum kendimi. Hiç hazır hissetmiyorum. Doğum gününe 15 gün var vakit daraldı benim için. Hazırlanmaya çalışıyorum. İnşallah sen de hazır hissettiğinde herşey kolay olur
tabi bizim de öyleydi. en ufak can sıkılması, mod düşmesinde memeydi. o dönem 3-4 saat dışarıda dolaşıyorduk, ayaklarıma kara sular iniyordu. bir de zuberin lokmaları var kakaolu şekersiz. gel çikolata yiyelim diye kandırıyordum. ama iş bizde bitiyor kesinlikle. elbet hazır hale gelirsin, hiç merak etme.Keşke acıkınca dese sinirlenince yere düşünce ona hayır diyince her şekilde söylüyor. Onu vermiyorsan ozaman meme der gibi tehdit ediyor.
Bu aynı ben yaa. Hem kızıyorum hem üzülüyorum. Nasıl olucak bende bilmiyorum, inşallah bunu da halledeceğizEşimde hem bıraktır diyor hemde ağlayıp meme dediğinde yazık ver diyor. Hunilik aileyiz şuan biz. Bazen istediği için kızdıgımada üzülüyorum bazen kesmek isitiyorum yeter diyor analık delilik derler öyle gercekten
6 saat bazen 6,5 ama 6 iyi oluyorKızlar bu soruyu 2 3 ayda bir soruyorum güncelleme vakti geldibebekleriniz öğle uykusundan sonra ne kadar uyanık kalıp gece uykusuna geçiyor
Ben kızımı zifiri karanlığa alıştırdım bebekliğinden beri. O yüzden karanlıkta uyumaya programlı gibiEn çok gece uyanmalar için istiyorum memeyi bırakmasını. O kadar sık uyanıp meme istiyo ki o sebepten kendi yatağına alıştıramadım benimle uyuyor. Gerçekten memeyi bırakınca gece daha az uyanır mı
Genellikle 6-7 saat sonra uyuyor. Bazen istisnalar olabiliyor :)Kızlar bu soruyu 2 3 ayda bir soruyorum güncelleme vakti geldibebekleriniz öğle uykusundan sonra ne kadar uyanık kalıp gece uykusuna geçiyor
Yaa alışacak Bi süre sonra onu da demicek sanırım.. Yani inşallahBen kızımı zifiri karanlığa alıştırdım bebekliğinden beri. O yüzden karanlıkta uyumaya programlı gibi4.günümüz bitti ve çok şükür büyük sıkıntılar yaşamadık. Geceleri 1 kere uyanıyor sarılıyorum öpüyorum, isterse ayağımda sallıyorum geri dalıyor. Anne meme diyodu gel annecim dediğimde I-ıh acı diyodu. Dün gece meme değil de anne acıı anne acıı diye mızırdandı Zor tabi insan kıyamıyor ama bi yerde de mecburuz bıraktırmaya.
En az 6-7 saatKızlar bu soruyu 2 3 ayda bir soruyorum güncelleme vakti geldibebekleriniz öğle uykusundan sonra ne kadar uyanık kalıp gece uykusuna geçiyor
Yarın tam 1 hafta olacak ve meme olayını tamamen bitirdik sanırım. Yani söylemeyi sormayı da bıraktı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Bıçak gibi kesildi ve psikolojik olarak yıpranmadı. En çok sevindiğim oydu. Meme diye kendini yerden yere atmadı yani. Gerçekten 2-3 ay önceden azaltmanın ve memeyi bırakacağıma dair konuşmanın ekmeğini yedim kızlar. Meme dediğinde hep oyaladım ilgisini dağıttım. Günde 2 kezden fazla vermedim verdiğimde de hep süreyi kısalttım, işime yaradı bırakma sürecinde. Tavsiye ederimYaa alışacak Bi süre sonra onu da demicek sanırım.. Yani inşallah
Harika maşallahYarın tam 1 hafta olacak ve meme olayını tamamen bitirdik sanırım. Yani söylemeyi sormayı da bıraktı. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Bıçak gibi kesildi ve psikolojik olarak yıpranmadı. En çok sevindiğim oydu. Meme diye kendini yerden yere atmadı yani. Gerçekten 2-3 ay önceden azaltmanın ve memeyi bırakacağıma dair konuşmanın ekmeğini yedim kızlar. Meme dediğinde hep oyaladım ilgisini dağıttım. Günde 2 kezden fazla vermedim verdiğimde de hep süreyi kısalttım, işime yaradı bırakma sürecinde. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?